Kategoria: NHL Blogi

NHL 2017-2018 Nashville Predators

Viime kausi

Nashville jäi lopulta vain kahden voiton päähän Stanley Cupista, kun Pittsburgh Penguins oli finaaleissa parempi otteluvoitoin 2-4. Runkosarjassa Predators oli Central-divisioonan neljäs 94:llä pisteellä.

Siirrot

Hyökkäyskalustosta lähtväti Mike Fisher, James Neal ja Vernon Fiddler. Tulopuolella puolestaan olivat Nick Bonino ja Scott Hartnell. Nashvillen vahvaan puolustukseen saatiin täydennykseksi Alexei Emelin.

Tulevan kauden joukkue

Nahsvillen maalivahtikaksikkona jatkaa suomalaisduo Rinne - Saros. Rinne pelasi viime kaudella 61 ottelua ja Saros 21. Tulevalla kaudella suhde saattaa olla jo hieman tasaisempi.

Puolustuksesta löytyy edelleen Nashvillen ehdoton vahvuus. Nelikko Subban, Josi, Ekholm, Ellis kestää vertailun minkä tahansa muun joukkueen kärkinelikon kanssa. Tulevalle kaudelle tosin synkkiä pilviä tuo Ryan Ellisin loukaantuminen. Näillä näkymin Ellis on sivussa pitkälle tammikuuhun asti.

Hyökkäyksessä on sekä laatua, että leveyttä, vaikka muutamia menetyksiä kesällä tulikin. Ykkösketju Arvidsson-Johansen-Forsberg on mainio ja Bonino on hyvä lisäys kakkosen keskelle. 3-4 ketjun pelaajat marinoituivat hyvin viime kevään playoffseissa ja Nashville voi luottavaisin mielin jauhaa vahvaa neljän ketjun peliään.

Valmennuksesta vastaa edelleen Peter Laviolette

Arvio

Nashville on monissa sarjaennakoissa finaalipaikan jälkeen korkealla, mutta pitää muistaa, että runkosarjassa joukkue oli vasta 8. lännessä. Odotukset kantrikaupungin joukkueen suhteen voivat siis olla jo liiankin korkealla. Pidämme toki Nashvilleä suosikkina yltämään pudotuspeleihin, mutta 100 pisteen rikkominen runkosarjassa olisi yllätys.

Hannu Seppälä / ESBC

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä