Kategoria: NHL Blogi

New Jersey - Edmonton 6.10.2018

Joukkueet vertailussa:

New Jersey Devils

Viime kausi: Ylitti odotukset reilusti ja sai playoffpaikan 97:llä pisteellä. (viides Metropolitan divisioonassa). Hävisi 1. kierroksella Tampa Baylle viidessä ottelussa 1-4.

Siirrot: Ei suuria muutoksia. Patrick Maroon ja Michael Grabner lähtivät, mutta he tulivatkin kesken viime kauden mukaan. Puolustuksesta 2-3 parin John Moore lähti, toisaalta Sami Vatasesta saadaan nyt irti kokonainen kausi.

Maalivahdit: Cory Schneider jatkanee ykkösenä. On kahden viime kauden aikana taantunut keskinkertaiseksi, oltuaan sitä ennen vuosia yksi NHL:n parhaista. Aloitti viime kauden kelvollisesti, mutta loukkaantumisen jälkeen oli huono. Keith Kinkaid jatkaa kakkosena, mutta pelasi jo viime kaudella puolet peleistä, kun Schneiderillä ei koppi tarttunut vanhaan malliin. Jos Schneiderin otteissa ei ole tapahtunut muutosta, niin nokkimisjärjestyksessä Kinkaid saattaa hyvinkin olla ykkönen tällä kaudella.

Puolustajat: Will Butcher, Sami Vatanen ja Damon Severson muodostavat ok kolmikon, mutta heidän jälkeensä taso putoaa. Hyökkääjät: Taylor Hall pelasi monsterikauden, jota on vaikeata toistaa. Mutta vaikka Hall hieman taantuisikin viime kauden vauhdista, niin ykkösketju on silti erittäin hyvä. Nuorista Pavel Zachalla on eniten parannuspotentiaalia. Jesper Bratt aloitti viime kauden hyvin, mutta hyytyi. Marcus Johansson oli viime kaudella pitkään loukkaantuneena ja onnistunut paluu toisi kaivattua syvyttä ketjuihin.

Valmentaja: John Hynes jatkaa New Jerseyn peräsimessä, aloitti seurassa kaudelle 2015-2016.

Muuta huomioitavaa: Iso määrä rookieita murtautui viime kaudella kokoonpanoon ja miltei kaikki onnistuivat. Vastaava onnistumiseien kierre ei välttämättä jatku tällä kaudella näillä pelaajilla. Cory Schneiderin tilannetta on seurattava tarkkaan. Schneider oli kesällä lonkkaleikkauksessa ja saattaa palata kehiin entistä ehompana, tai sitten täysin seulana.

Arvio: Viime kaudella rimaa hipoen pudutuspeleihin, tällä kaudella tuskin riittää.

Edmonton Oilers

Viime kausi: Palasi maan pinnalle ryminällä ja jäi pudotuspelien ulkopuolelle 78 pisteellä. Oli kuudes Pacific-divisioonassa.

Siirrot: Ei tehnyt suuria muutoksia tulevalle kaudelle. Tobias Rieder ja Kyle Brodziak hyökkäykseen ja Kevin Gravel & Jakub Jebarek puolustukseen. Mikko Koskinen kakkosvahdiksi.

Maalivahdit: Cam Talbot jatkaa ykkösenä, viime kausi meni huonosti ja onnistuessaan Mikko Koskisella on pieni sauma nousta jopa ykköseksi jos Talbotin vaikeudet jatkuvat.

Puolustajat: Oilersilta riittää kahteen pariin kelvollisia NHL-tason puolustajia, mutta sitten loppuu laatu rosterista.

Hyökkääjät: Kärjistetysti Connor McDavidin ympärillä kaksi palopostiakin muodostaisi vaarallisen ketjun. Leon Draisaitln ympärille saadaan toinen kelvollinen hyökkäysketju, mutta 3. ja 4. ketjuissa pelaajamateriaalin taso romahtaa.

Valmentaja: Todd McClellan jatkaa päävalmentajana. Oli ennen San Josessa.

Arvio: Edmonton parantanee viime kaudesta, mutta playoffspaikka olisi silti pieni yllätys.

Arvio ottelusta: Tähän Ruotsissa käytävään kamppailuun lähdetään tasisista astelmista. Molemmilla on muutamia poissaoloja ja epävarmoja tapauksia. Nämä menevät melko tasan, varsinkin jos Adam Larsson pystyy Oilersilta pelaamaan. Maaleilla nähtäneen kaksikko Keith Kinkaid - Cam Talbot.

ESBC:n arvio ottelun voittajasta: New Jersey Devils 48% Edmonton Oilers 52%

Vedonlyöntimarkkina on ottelun voimasuhteista kanssamme samoilla linjoilla ja ainakaan alkuillan kertoimilla ottelusta ei löydy sijoituskohteita. Veikkaus tarjoaa kuitenkin tulosvetoon muhkean 5000 € bonuspotin, josta kannattaa tavoitella omaa osuuttaan.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä!

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä