Kategoria: NHL Blogi

Katsaus 1. kierroksen ottelusarjoihin 19.8.2020

Tampa Bay – Columbus

Ottelusarja alkoi dramaattisesti raastavan pitkällä jatkoajalla, jonka Tampa Bay vei Brayden Pointin maalilla nimiinsä. Tuon jälkeen Columbus nousi ihailtavasti Game 2:ssa voittoon kasattuaan itsensä raastavan tappion jälkeen.

Tampa Bay johtaa nyt jo otteluvoitoin 3-1. Lightning on ollut kaukalossa parempi ja johto on ansaittu.

Columbus puolustaa viisikkona hyvin ja Korpisalo maalilla on huippuvireessä, joten ilmaiseksi jatkopaikka laadukkaammalle Tampalle ei silti irtoa.

Ottelusarjassa on kertoimien puolesta päästy pelaamaan Columbusta varsinkin tasoituksilla ja sama jatkunee sarjan loppuun asti. Tortorella valitteli jo Game 3:n jälkeen, että bensa olisi Columbukselta loppumassa ja nelosottelussa nähtiin lisää merkkejä tästä.

Columbuksella on edelleen mahdollisuutensa, mutta ottelusarjan voittamisen suhteen silmukka on kiristynyt jo melko tiukalle.

Boston – Carolina

Boston johtaa otteluvoitoin 3-1 ja on ollut selvästikin niskan päällä otteluissa. Bostonin 1. vahti Tuukka Rask päätti vetäytyä pois pudotuspelikuplasta. Kakkosvahti Jaroslav Halak on ollut hyvä, joten tuo ei välttämättä ole niin suuri isku Bostonin jatkohaaveille, kuin voisi kuvitella. Viime kausina Raskin taakkaa on jo kevennetty ja Halak on pelannut kakkosvahdiksi huomattavan paljon.

(lähde: NaturalStattrick.com)

Molemmilla on loukkaantumisia kiusanaan. Bostonin tehokkain hyökkääjä David Pastrnak on ollut sivussa. Carolinalta puolestaan taitava Andrei Svechnikov huilannee loppusarjan. Jordan Staal sai tärskyn viime ottelussa, mutta lienee jo pelikunnossa viidenteen kamppailuun.

Colorado – Arizona

Colorado johtaa otteluvoitoin 3-1. Colorado on ollut sarjassa hallitsevampi osapuoli, ja murskasi viimeksi Arizonan 1-7. Onkin jännittävää nähdä, miten Coyotes kokoaa itsensä viidenteen otteluun.

Periaatteessa Arizonalla on edelleen mahdollisuutensa hyvän maalivahdin Darcy Kuemperin ja Arizonalle tyypillisen taistelun johdolla. Koko ottelusarjaa ajatellen ylämäki alkaa olla jo liian jyrkkä noustavaksi, vaikka yksittäisissä otteluissa Arizonalla vielä mahdollisuuksia onkin.

St. Louis – Vancouver

Ottelusarja on nyt tasan 2-2. St. Louis on ollut vaikeuksissa Vancouverin kanssa. Kaksi ensimmäistä ottelua St. Louisin maalilla oli viime kauden sankarivahti Jordan Binnington, jonka koppi ei kuitenkaan nyt tarttunut tuttuun tapaan. Kolmanteen otteluun nuottipaitojen maalille tuli Jake Allen, joka on nyt vienyt nimiinsä kaksi ottelua.

St. Louis sai jobinpostia, kun joukkueen tähtihyökkääjä Tarasenko joutui palaamaan St. Louisiin kuplasta. Tarasenko olikin pelaamissaan otteluissa vaisu, joten uutinen vammasta ei sinänsä ollut yllätys.

Ottelusarja on paljon tasaisempi, mitä vedonlyöntimarkkinan kertoimista voisi päätellä. St. Louis on nyt toki suosikki menemään jatkoon tasoitettuaan sarjan, mutta näillä näytöillä Vancouverin jatkopaikkakaan ei olisi mikään iso yllätys.

Viime yönä saatiin päätökseen yksi sarja, kun Vegas Golden Knights jyräsi Chicagon otteluvoitoin 4-1. Tuo 4-1 olikin ESBC:n arvion mukaan ottelusarjan todennäköisin lopputulos (asiakkaidemme saatavilla ennen ottelusarjan alkua). Yleensä emme pelaa kuin poikkeuksellisista syistä isoja suosikkeja, mutta tässä Vegasin pelaaminen oli perusteltua.

Vaikka et päivittäin vetoa löisikään NHL:stä, niin kannattaa ainakin sarjojen alussa hakea ESBC:n NHL-analyysi. Avausotteluiden yhteydessä nimittäin paljastamme aina samalla kerroinrajamme sarjan voittotodennäköisyyksistä.

Tälle keskiviikolle löytyi hyvin pelattavaa ja Veikkauksen tarjonnasta parhaaksi nousi yllättävä erikoistilanne ottelussa Colorado - Arizona, jonka kerrointa Veikkaus joutui kuitenkin tiputtamaan eikä ylikerrointa ole siitä enää tarjolla.

Myös toisen pelivalintamme kerrointa ottelusta Tampa Bay - Columbus Veikkaus joutui jo tiputtamaan. Jos haluat hyödyntää parhaat kertoimet ennen niiden tippumista, niin suosittelemme ESBC Päivän Vedon tilaamista.

Kansainvälisestä markkinasta parhaan edun iltapäivällä tarjosi puolestaan ottelu St. Louis - Vancouver:

Ensi viikolla pääsemme uusien ottelusarjojen sarjavetojen lisäksi hyödyntämään NHL-analyysiamme Colossusbetsin NHL-pooleissa, joissa pelikansa tekee viikosta toiseen räikeitä virheitä.

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä