Kategoria: NHL Blogi

ESBC Prime time 29.1.2022 Ottawa - Anaheim

Kotijoukkue Senators on yksi eniten COVID-ottelusiirroista kärsineistä joukkueista ja tilillä on vasta 37 ottelua. Sarjataulukon nopea vilkaisu antaa siis hieman liian negatiivisen kuvan joukkueesta ja esimerkiksi Buffalon ohittamiseen D.J. Smithin joukkueella on kelpo saumat.

Kokonaisuutena Ottawa on pelannut melko odotetusti, sillä sen ESBC Power AI:n xGPF-lukema on 43,4% kun kauden alla ennustimme 44,4% tasoista lukemaa.

Maaleja Ottawan peleissä on alkukaudesta nähty odottamaamme enemmän ja ESBC Power AI onkin reagoinut kauden mittaan nostamalla Bayesilaisittain Ottawan pelien maaliodottamia.

Vaikka pudotuspelit ovatkin miltei varmasti tavoittamattomissa, niin Senators on viime peleissä suoriutunut kelvollisesti. Tuoreimman COVID-tauon jälkeen se on pelannut 8 ottelua, joista se on voittanut neljä ja hävinnyt maaliodottamat otteluissa vain niukasti.

Kokoonpanon puolella vajausta on ollut pitkin kautta, mutta viime viikkoina tilanne on ollut verrattain stabiili. Nyt rasitteena on uusia huolia: 18 maalia mättäneen Josh Norrisin tila selviää tarkemmissa tutkimuksissa, Drake Batherson (13+21) on luultavasti sivussa pari kuukautta ja paluunsa jälkeen paljon vastuuta saanut Erik Brännström on ollut pari peliä COVID-protokollassa.

Aloittavaa maalivahtia ei ole vielä julkistettu, mutta todennäköisesti Matt Murray saa jälleen torjuntavuoron.

Vierasjoukkue Anaheimin kausi on mennyt paljon yli odotuksien ja se on pitkälti nuoriso-osaston Zegras – Terry ansiota. Kaksikko on vallannut Anaheimin sisäisen pistepörssin kärkipaikat ja some-kanavien parrasvalot.

Ehkä hieman vähemmälle huomiolle on jäänyt ykkösvahti John Gibsonin paluu ”tasolleen”. Kahden keskinkertaisemman kauden jälkeen Gibson on pitkästä aikaa näyttänyt takavuosien huippuvahdilta.

Kokoonpanojen puolella Grant, Milano ja Jones lienevät vielä sivussa. Kapteeni Ryan Getzlaf sai viime ottelussa Montrealia vastaan mailan kasvoihinsa, mutta on todennäköisesti taas askissa.

Viime aikoina sivussa olleet Terry, Fowler, Henrique ja Manson ovat kaikki taas käytettävissä, joten Anaheimin kokoonpano on parempi, kuin viime otteluissa.

Pudotuspelien suhteen tämä on tärkeämpi peli Anaheimille, sillä Ankoilla on edelleen realisiset n. 1/3 mahdollisuudet päästä playoffseihin.

Sarjataulukkoa katsomalla Anaheimilla näyttäisi olevan paremmatkin saumat, mutta jos joukkueiden pelien taso pysyy jokseenkin nykyisellään, niin lopulta Calgary, Los Angeles ja Edmonton tulevat rinnalle ja ohi.

Näiden joukkeuiden välinen tasoero ei siis ole niin suuri, mitä sarjataulukosta voisi päätellä. Kokoonpanotilanne kuitenkin tekee tässä Anaheimista vierassuosikin.

Arviomme ottelun voittajasta moneyline -pelimuodossa: Ottawa 47% Ananheim 53%

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä