Kategoria: NHL Blogi

NHL Prime Time 16.4.2022

St. Louis – Minnesota

Kotijoukkue St. Louis on pelannut kauden yli odotusten ja taistelee jopa kotiedusta playoffsien 1. kierrokselle.

Jordan Kyrou ja Pavel Buchnevich ovat olleet hyviä vahvistuksia, ja Jordan Binningtonin haparoidessa Ville Husso on tarttunut tilaisuuteensa ja on noussut ykkösvahdiksi.

Kun otteluita on nyt takana 74 on Blues tasapisteissä illan vastustajan, Minnesota Wildin kanssa 98:ssa pisteessä.

Myös Minnesotan kausi on ollut positiivinen. Odotimme Wildilta kelpo suoritusta tälle kaudelle, mutta Dean Evasonin ryhmä on jopa ylittänyt odotuksemme. Siirtorajalla joukkue paikkasi vielä kenties suurinta ongelmakohtaansa, kun maalille hankittiin Marc-Andre Fleury Chicagosta.

Fleury on aloittanut upeasti uudessa seurassaan ja on voittanut viisi pelaamastaan kuudesta ottelusta. Voittosarakettakin tärkeämpää on kuitenkin ollut Fleuryn suorittaminen maalilla, joka on ollut korkealla tasolla myös ESBC Power AI -mittareilla.

Kokoonpanojen puolelta molemmat pääsevät tähän melko hyvistä asemista. St. Louisilta ovat todennäköisesti sivussa vähemmän tärkeät MacEachern, Bozak ja Perunovich. Minnesotan puolelta merkittävin poissaolija on puolustaja Matt Dumba, jonka paluu lähestyy, mutta hän ei ole mukana tässä vieraspelissä.

Vastakkain ovat siis kaksi hyvää ja melko tasavahvaa NHL-joukkuetta. Pidämme Minnesotaa aavistuksen parempana, mutta Dumban poissaolon ja St. Louisin kotiedun myötä arviomme on:

St. Louis: 52% Minnesota: 48%

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä!

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä