Kategoria: NHL Blogi

5.12.2017 Columbus - New Jersey

Kotijoukkue Columbus Blue Jackets johtaa Metropolitan-divisioonaa, mutta vierailija New Jersey Devils on ylittänyt kaikki odotukset ja on vain pisteen päässä divisioonan kärkipaikasta.

Will Butcher, Nico Hirschier, Jesper Bratt ja Brian Gibbons ovat kaikki nousseet isoon rooliin Devilseissä ja olleet vauhdittamassa joukkueen nousua kohti pudotuspelitaistelua.

New Jersey ja Anaheim tekivät hiljattain kaupan, jossa Sami Vatanen siirtyi itärannikolle ja Adam Henrique sentteriä tarvitsevaan ankkalaumaan. Vatanen on pelannut n. 22 min / peli kahdessa 1. ottelussaan New Jerseyssä.

Columbukselta ovat sivussa puolustajat Ryan Murray ja Markus Nutivaara, joten puolustuspaletti menee hieman uusiksi. Scott Harrington ja Garbriel Carlsson saavat nyt lisävastuuta takalinjoilla. Pluspuolella Wennberg ja Calvert ovat hiljattain palanneet kokoonpanoon.

New Jerseylta jatkavat sivussa Kyle Palmieri ja Mirco Mueller.

Maaleilla nähdään todennäköisesti ykkösvahdit Bobrovsky ja Schneider

Otteluohjelman puolesta kumpikaan ei saa suurempaa etua, molemmilla kahden päivän lepo alla, New Jersey on joutunut matkustamaan enemmän. Viimeksi saldona oli 0-5 tappio Arizonan vieraana, mutta tuossa ottelussa maalilla oli kakkosvahti Kinkaid.

Pidämme Columbusta edelleen selvästi iskukyisempänä nippuna, vaikka joukkueita erottaakin sarjataulukossa vain yksi piste. Saame tässä kotijoukkueen miltei 50% suosikiksi.

ESBC:n 1x2-todennäköisyysarvio otteluun on 49% - 23% - 28%

Vedonlyöntimarkkina on tiistaina aamupäivällä aavistuken Columbus-myönteisempi, joten New Jerseyn puolelta löytyy rajatapauksia. Esimekiksi +0,5 linjalle on tarjolla miltei kahden kertoimia ja ESBC:n kerroinraja on 1,96 sille, että NJD venyy vähintään jatkoajalle.

Veikkauksen kerroinasetelma on moneyline-pelimuodossa on 1,45 - 2,50. Näistä tuo New Jerseyn vierasvoitto on vähiten huono pelivalinta. (kerroinrajamme 2,58)

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä!

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä