Kategoria: My Way

Veikkausliigan loppusuora

(Jorma Vuoksenmaan lomaillessa tätä blogia päivittävät ESBC:n muut asiantuntijat)

Kotimaisen jalkapallon miesten pääsarja on jakautunut mestaruus- ja haastajasarjaan. Varsinkin mestaruussarjassa on vielä paljon pelissä, joten vedonlyöjälle on tarjolla hyviä tilaisuuksia loppukaudesta.

Mestaruussarja:

Keskiviikkona KuPS hävisi SJK:lle 1-3 ja kattoi mestaruuspöydän Klubille.

Hetken näyttikin jo siltä, että HJK on menossa kohti mestaruutta, kun se meni Arttu Hoskosen maalilla 0-1 johtoon FC Honkaa vastaan, mutta Hongan upea nousu 3-1 voittoon pitää jännitystä yllä vielä ainakin pari kierrosta.

(kuva: soccerstand)

KuPS:lla on nyt yksi ottelu vähemmän pelattuna ja kauden päätöksessä häämöttää keskinäinen ottelu Klubia vastaan, jossa panoksena voi olla mestaruus.

Vaikka KuPS onkin pelannut hyvän kauden, on HJK ESBC Power AI -ratingissa selkeästi korkeammalla ja suosikki mestaruuteen.

Mutta kuten torstaina nähtiin, ei Klubikaan mikään ylivoimainen joukkue ole ja tulevat europelit ovat vielä mukana sekoittamassa pakkaa ja tuomassa rasitusta. 6.10. HJK pelaa kotiottelun Ludogoretsia vastaan ja 13.10. vain 3 päivää ennen KuPS-ottelua on reissu Bulgariaan.

Mestaruussarjasta pitää vielä poimia erikseen kunniamaininnaksi FC Haka:

Teemu Tainion suojatit ovat ylittäneet kaikki odotukset ja mikä parasta, myös otteet tuloksien takana ovat olleet hyviä ESBC Power AI -mittareilla.

Haka ja Honka pelaavat vielä 16.10. keskinäinen ottelun, jossa saatetaan hyvinkin ratkaista pronssimitalien kohtalo.

SJK:lle ja Interille on jäänyt kiusaajan rooli, mutta edessä häämöttävä eurolopputurnaus pitää huolta, ettei kumpikaan vaihda täyttä lomamoodia päälle. Näiden kahden joukkueen loppukauden peleissä kannattaa kuunnella valmentajien kommentit ja katsoa kokoonpanot tarkkaan ennen lopullisia pelipäätöksiä.

Haastajasarja:

(kuva: soccerstand)

Putoamistaistelun suhteen joukkueet selvisivät viimeistään keskiviikkona, kun HIFK hävisi Ilvekselle tylyin lukemin 1-5. Kun samaan aikaan FC Lahti hävisi 0-2 VPS:lle, niin erot kaikkiin suuntiin ovat jo niin suuria, että sijoituksien vaihtuminen näiltä osin on enää teoreettista.

Haastajasarjan kärkipaikka puolestaan on menossa kovaa vauhtia AC Oulun nimiin. Viimeiset kolme voittoa ovat siivittäneet oululaiset jo 8 pisteen karkumatkalle, joka riittänee suurella todennäköisyydellä paikkaan eurolopputurnauksessa.

Haastajasarjan loppukauden peleissä vedonlyöjän kannattaakin olla tarkkana joukkeuiden motivaation ja kokoonapanojen kanssa. Mahdollisuuksien mukaan kannattaa kuunnella valmentajien mietteitä ennen otteuita ja tarkastaa ilmoitetut kokoonpanot ennen isompia pelipäätöksiä.

Nämä ottelut ovat haastavia analysoida, mutta sitä ne ovat myös muille vedonyöjille. Markkinoilla saattaakin siis olla paljon eriäviä näkemyksiä otteluista ja skarppi vedonlyöjä saattaa saada salkkuunsa todellisia herkkupaloja syksyn iltojen hämärtyessä. Kertoimia kannattaa vertailla ja jättää rohkeitakin tarjouksia vetämään. Kertoimia voit vertailla esimerkiksi betbroker-palvelujen, kuten Sportmarketin avulla.

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä