Kategoria: Ajankohtaista

Yhdessä nousuun - maksa, mitä haluat!

Peliystäväni,

Kiitos!

Toivon ja uskon, että selvisit läheistesi kanssa Koronasta mahdollisimman vähäisellä surulla. Kaikki olemme kärsineet jonkin verran. Jotkut ovat selvinneet lähes säikähdyksellä, ja jotkut menettäneet kuolleina rakkaitaan ja ystäviään. Useimmat ovat kokeneet suuria taloudellisia menetyksiä. Jotkut täystuhoja, osa lievää elintason laskua, enemmistö jotain tältä väliltä. Vapauttamme menetimme me kaikki.

Mutta ehkäpä opimme jotain asioiden tärkeysjärjestyksestä. Kiitollisuudesta. Selviytymisestä. Ystävyydestä. Lojaliteetista. Haasteiden kääntämisestä uusiksi mahdollisuuksiksi, voitoiksi.

Tässä kirjeessäni Sinulle ja muille peliystävillemme kerron, miten koin Korona-aikalisän.

Tekstin lopussa annamme Sinulle mahdollisuuden lähteä ylös ja kohti aurinkoa kanssamme nyt, kun kaikkien aikojen pelikesä alkaa.

Mutta tosiaan, kiitos, että ESBC on yhä olemassa!

Mustan joutsenen laskeutumisesta uuteen nousuun

Oli selvää, että jossain vaiheessa urheiluvedonlyönti palaisi, ja tiesimme, että saisimme vaatimattoman kulutuksemme edellyttämän rahamäärän myös pokerista tai osake/optio-treidaamisesta. Mutta ESBC:n mahdollisuus paljastaa tekemämme vedot ja palvella näin Sinua sekä muita järkipelureita oli vaakalaudalla, kun 98 % oman pelitoimintamme vaihdosta katosi maaliskuun synkkinä päivinä.

Urheilun ja vedonlyönnin pysähtyminen oli koronakriisin alussa minulle todellinen shokki. Tuollaisen "mustan joutsenen" laskeutumista ei osaa kuvitella. Urheilu ja vedonlyönti on ollut elämäntyöni jo teinistä lähtien. Järkipelit ovat olleet minulle kiehtova osa yltäkylläistä maailmaa, joka toimeentulon ohella on tarjonnut tarinoita ja tutkittavaa.

Nyt kaikki oli hetkessä poissa. Olin täysin etuoikeutettu moniin muihin pienyrittäjiin nähden, koska ESBC on velaton yhtiö, työntekijäni ovat lojaaleja ja koska vaatimaton kulutukseni mahdollisti vanhoilla säästöillä thaiboxien ja hernekeittojen oston. Mutta vaikka en joutunut taloudellisesti yhtä ahtaalle kuin monet muut, ahdisti huoli ESBC:n 45 pienen osakkeenomistajan osingoista, sotureitteni työpaikoista ja jopa yhtiön jatkuvuudesta.

Mekanismini 57-vuotiaan elämäni vastoinkäymisissä on aina ollut: suuttumus - suru - hyväksyntä - voimistuminen - suunnitelma - toteutus - taistelu - voittaminen.

Tämä mekanismi teki työtään myös korona-aikalisällä. Alkushokin jälkeisen huolen, harmistumisen ja turhautuman käänsin pian iloksi lisääntyneestä ajasta: aloin kehittää Nemesistä, hevosvedonlyöntimalliamme ja tehdä tutkimusta myös urheiluvedonlyönnistä. Löysin jopa hieman lisää vapaa-aikaa ja aloin elää erittäin terveellisesti: raittiina, päivittäin liikkuen ja aiempaakin terveellisemmin syöden.

Nemesis-filosofiamme, -tietokantamme ja -mallimme kehittyi korona-viikkojen aikana huikeaksi kokonaisuudeksi. Meillä on nyt looginen, toiminnallisesti ketterä ja tuotto-odotuksiltaan mahdollisesti maailman paras hevospelikokonaisuus. Jo Nemesiksen kehittämisprosessi työryhmäni (ja kiinalaisen koodaajan) kanssa oli nautinto sinänsä, vaikka vauhti ja työtuntien määrä oli hurja.

Huomaan, että arvostan aikalisällä aikaansaamiemme asioiden ohella myös puhtaasti urheilun paluuta. Pelkästään Saksan jalkapallojoukkueiden peliasujen näkeminen tai kuvat Suomen raviradoilta tuovat niin hyvän mielen.

Mutta sitten tärkein aikalisällä onnellisuuttani lisännyt asia:

Sinun ja muiden järkipelureiden antama palaute. Kun kysyin toukokuun puolivälissä, miten voisimme kehittää ESBC:tä palvelemaan Sinua aiempaakin paremmin, sain todella paljon hyviä ideoita. Palkitsen meitä auttaneet Premier-liigan vihjeillä lähiaikoina.

Vielä mailienne antamia kehitysideoita enemmän minua ilahdutti vastaustenne sävy. Minulle valkeni, kuinka kiinteä yhteisö ESBC:n asiakaskunta on ja kuinka hyväntahtoisia, järkeviä ja kanssamme samoista asioista kiinnostuneita järkipeluriasiakkaani ovat.

Kiitos siitä!

Joten nyt palaamme!

Viime viikonloppuna pelasimme jo ColossusBets-vakioitten lisäksi sitä wanhaa kunnon Veikkauksen Vakiota - sekä Wizard-robotillamme että prosenttiarvioittemme mukaisesti. Ja Östersundin ravien tuplajackpottiin rakensimme sekä puhelinlinjallemme että nettisivullemme sen verran hyödylliset pohjat, että yksi asiakkaitamme ja työntekijöitämme sisältänyt kimppa korjasi yli 130 000 € suuruisen voiton.

Parin viikon kuluttua Englannin Premierkin on jo käynnissä. Tästä tämä lähtee!

Olemme jo nyt tehneet uudistuksia hyödyksesi. Niistä lisää seuraavissa kirjeissämme. Tulemme olemaan myös entistä aktiivisempia SoMessa - niin Facebookissa, Twitterissä kuin Instagramissakin.

Itse asiassa avasimme jo nyt perjantaina pikku tauon jälkeen ESBC:n facebook-sivut.

Urheilusta keskustelemme sivulla

facebook.com/ESBC.fi

ja hevosurheilusta sivulla

facebook.com/ESBC.Racing

Voit jo nyt kirjoittaa sinne ajatuksiasi urheilullisista asioista, tapahtumien todennäköisyyksistä ja niihin vaikuttavista tiedoista. Älä kuitenkaan mainitse nimeltä mitään peliyhtiötä, ettei Veikkaus Oy sulje sivuamme!

Facebook-sivumme alkuviikot ovat vielä hiljaisia. Syksyksi sivut tulevat kehittymään kuitenkin suomalaisen järkipelaamisen akatemiaksi, missä järkipelaajat vaihtavat omalla nimellään, omilla kasvoillaan hyötytietoa toisten kunnon ihmisten kanssa.

Yhdessä uuteen nousuun

Vuoksenmaa-linja

0700-88808

(3,96 €/min)

uudistui yksivuotissynttäreillään korona-tauon aikana, mutta sen onnekkuus tuntuu säilyneen, vaikka pelikohteiden määrää on lisätty. Luonnollisestikin kalenterivuoden 2020 ensimmäinen ja Vuoksenmaa-linjan toimintahistorian kolmas tappioveto tulee luultavasti jo tänä viikonloppuna, kun nyt linjalla torstaista lauantaihin paljastan linjalla kaksi vetoa saksaan ja yhden Ruotsiin, mutta uudistuksen jälkeiset ensimmäiset neljä peli-ideaani 23.5.2020 (Bayer Leverkusen, Werder Bremen, Eintracht Frankfurt ja Fortuna Düsseldorf) jatkoivat tappioitta Asian handicap-vetoina.

Mutta mitä sitten? Vaikka alkavana viikonloppuna varianssin musta sivaltaisi meitä päähän lujaakin, ei sekään sattuisi. Niin hyvältä tuntuu nyt, kun kaikki kiehtova on palannut pelielämäämme, ja saamme yhdessä enemmän peleistä kuin koskaan aikaisemmin.

Nyt haluamme palkita lojalitteettisi - ja toisaalta antaa Sinulle mahdollisuuden palata viisaan vedonlyönnin pariin kanssamme. Olit reilu meille. Nyt olemme reiluja Sinulle. Useimmat meistä eivät ole ainakaan hyötyneet Koronan vaikutuksista. Siksi tuntuu oikealta, että pääsemme yhdessä elämämme pelikesään ilman, että työtuntiemme hinta olisi este.

Saat itse päättää, paljonko haluat maksaa työstämme hyödyksesi.

Saat 10 € arvosta ESBC-krediittejä tilillesi, kun talletat haluamasi summan ESBC-tilillesi. Normaalisti 10 ESBC-krediittiä maksaisi 10 €. Nyt voit päättää itse, minkä arvoiseksi koet 10 ESBC-krediittiä, eli paljonko koet reiluksi maksaa niistä?

Voit maksaa yli 10 €, jos koet saaneesi paljon hyötyä palveluistamme viime vuosina, ja jos haluat olla "ylireilu", kun alamme taas kanssasi viisaan vedonlyönnin.

Maksimihinta, mikä olisi jo liikaa 10 ESBC-krediitin tarjoamasta asiakashyödystäsi on 18,18 €. Sitä enempää et saa 10 ESBC-krediitistä maksaa.

Minimitalletus (käytännön syistä) on 1 €. Mutta emme pahastu, jos ostat 10 € työpanoksemme tällä minimillä tai muilla alle kympin hinnoilla. Pääasia on, että pääsemme yhdessä vauhtiin, kun suuret palloilusarjat alkavat ja olemme tehneet uudistuksia hyödyksesi.

Tämän "yhdessä pelihommiin" -kampanjamme hyödynnät käyttämällä talletuskoodia

YHDESSÄ

Voit toki halutessasi osaa lisäksi ESBC-krediittejä myös "normaalisti". Näihin ostoihin annanmme Sinulle 10% talletusbonuksen ilman maksimia (minimitalletus 1€). Tämän "normaalin" bonuksen koodi on

NOUSUUN

Molemmat tarjoukset ovat voimassa perjantaihin 12.6.2020 klo 18.18 asti.

Vielä kerran:

kiitos!

ESBC:n työryhmä -

Jorma, Hannu, Karri, Henrik + avustajat

Yhdessä enemmän peleistä.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä