Kategoria: Ajankohtaista

Nyt on aika

Peliystäväni,

Talvella 4.2.2023 löysin huippupelikohteen Vuoksenmaa Premium -sijoituspalveluuni. Alisuorittanut Everton oli onnekas ja yllätti tuossa ensimmäisessä Sean Dychen manageroimassa ottelussa Arsenalin minun ja asiakkaitteni iloksi. Tasoitusveto Evertoniin nosti Vuoksenmaa Premium -sijoituspalvelun tuoton per veto uskomattomaan lukemaan 17 %. Kaikki kohta neljä vuotta täyttävän Vuoksenmaa Premium -sijoituspalvelun sijoitukset toteuttaneet ovat kierrättäneet korkoa korolle melkoisen summan, vaikka kohteita onkin ollut vain äärimmäisen valikoidusti.

Yli kaksi kuukautta jouduin odottamaan Evertoninkin jälkeen, ennen kuin löysin yhtä hyvän sijoituskohteen nyt alkavalta viikonlopulta. Kohteeni on jälleen Valioliigasta. Pelasin sitä heti keskiviikkona ja kerroin asiasta välittömästi twitterissäni, jotta kaikki valppaat sijoittajat pääsisivät mukaan vetooni ennen kertoimien pudotusta.

Tarkkailen nyt yhä Sportmarketissa sijoituskohteeni kertoimia eri tasoituksin, eri vedonvälittäjillä. Sportmarketin avulla löytyy melkein kaikissa kohteissa "ilmainen" prosentti tai kaksi ylimääräistä tuottoa parhaan tarjouksen valitsemalla. Sportmarketin sivusto on selkeä ja helppokäyttöinen. Sovellus ohjaa sijoituksesi automaattisesti korkeimpaan mahdolliseen kertoimeen. Voit siis "kilpailuttaa" ryhmän maailman suurimpia, luotettavimpia vedonvälittäjiä, vaikka koko pelikassasi on kätevästi yhdellä tilillä.

Jos Sportmarket ei ole Sinulle vielä tuttu, voit kysyä siitä ystäviltäsi. Kaikki Suomen parhaat urheiluvedonlyöjät, nykyisin yhä useammat puoliammattilaiset sekä vakavat harrastajatkin ovat siirtäneet valtaosan sijoituksistaan kulkemaan Sportmarketin kautta.

Jos (ihmeen kaupalla) kukaan ystävistäsi ei pelaa vielä Sportmarketin kautta, vastaa kysymyksiisi Sportmarketin sivulle ilmestynyt fiksu neuvontarobotti.

Mutta nyt on siis aika!

Nyt on aika myös ostaa lisää ESBC-krediittejä. Sunnuntaihin 16.4.2023 klo 18:18 asti tarjoamme tehdyille talletuksille 10 % bonusta.

Käytä koodia #NYTonAIKA

Talleta täältä

(minimitalletus 10 € - maksimi 1000 €)

Viikonlopun huipppukohteeni Valioliigaan häviää vain noin kerran kolmesta. Saat sen kätevästi klikkaamalla Vuoksenmaa Premium -sijoituspalvelustani:

webshop.esbc.fi

Kevään kaikista lupaavista seulotun helmeni voit toki hyödyntää myös esimerkiksi Vakioveikkauksessa tai monessa muussa pelimuodossa. Joskus Veikkauksen Pitkävedosta tai "pehmeiden" bookkereitten tarjonnasta löytyy vielä Sportmarketin löytöjä ylittäviä tarjouksia. Nämä ovat hyvä lisäoptio - niin kauan, kun pystyt pelaamaan niitä järkevillä summilla. Lähes kaikki vedonvälittäjät rajaavat nykyisin hyvien pelaajien panoksia ja jopa sulkevat tilejä. Sportmarketin kautta voit voittaa sen, minkä taidoillasi ansaitset, koska välityspalvelu ohjaa vetosi eri välittäjille anonyymisti.

Suomalaisen jalkapallon alasarjoissa "kasvottomuus" on äärimmäisen arvokasta. Vedonvälittäjien panoskatot ovat matalia, ja hyvät pelaajat saavat nopeasti "porttikiellon". Sportmarketissakin varsinkin kakkosdivisioonan vedot kannattaa lyödä pienissä erissä, koska tuhansien äkillinen samoihin kohteisiin hälyttää välittäjät. Tällöin kertoimet putoaisivat, vaikka operaattorit eivät voisi sulkea tilejä tai kieltäytyä limittien rajoissa sisään tulevista vedoista kokonaan. Mutta sanotusta huolimatta kärsivällinen järkipelaaja saa kyllä melko sujuvasti sisään sen verran panoksia kuin mitä kohtuullisen elintason ylläpitäminen vaatii.

90-luvulla Suomen ykkös- ja kakkosdivisioonien jalkapallo oli kultakaivos. Pitkävedon alusta, syksystä 1993 alkaen pelasin 5000 ensimmäistä, puhelinlinjallani paljastettua ja veto vedolta dokumentoitua kolmen kohteen peliriviä 41 % nettotuotolla per tripla. Riveistäni vain 8 % osui, ja tästä johtuen panostus oli pidettävä maltillisena. Mutta silti minä ja asiakkaani voittimme jopa koko elämänsuunnitelman kannalta merkittäviä summia.

Pohjois-suomalainen ystäväni muistelee yhä noilta hulluilta vuosilta hauskaa tilannetta. Ajoimme Vermon raviradan tallialueen kiertävässä ylämäessä Mercedes 500S-autollani, rekisterinumero BET-10 ohi Veikkauksen kertoimenlaskijan, joka puski ylös päin vanhalla naisten polkupyörällä. "Ei ihan perinteinen bookkeri vastaan peluri asetelma", ystäväni nauroi - mutta hyväntahtoisesti, koska kyseinen Veikkauksen soturi kerroinlinjan toiselta puolelta oli ystävämme ja hyvä ihminen. 80 % palautusprosentista ja triplapakosta johtuen 51 % laskennallisesta palautuksesta per rivi huolimatta löimme kuitenkin Veikkauksen selkeällä marginaalilla. Teimme niin paljon enemmän töitä esitutkimuksessa ja otteluiden analysoinnissa.

Nyt ajat ovat muuttuneet. Veikkauksen kertoimenlaskenta on kehittynyt mahdollisesti maailman tasokkaimmaksi. Etumme Veikkausta vastaan on enää pieni. Luultavasti tänä kesänä voitamme aladivisioonista enemmän Sportmarketin maailmalle ohjaavilla vedoilla kuin mitä ansaitsemme Veikkaukselta. Korkeammat kertoimet ja yksittäisvetojen mahdollisuus eri tasoituksin - myös live-vetoihin - kompensoivat paljon markkinan viisastumista kultakaudelta.

Ota lisäavuksesi myös ESBC Vuoksenmaa Podcast:
Viime kesän HIFK-vedot ja ykkönen 2023

Joka tapauksessa nyt koittaa suomalaisen jalkapallon myötä "armas aika ja suvi suloinen". Mihin ikinä pelaat ja mitä ikinä pelaat, kannattaa Sinun käyttää ESBC:n palveluita. Tekstaripalvelumme on kätevä ja edullinen. Sieltä saat ammattilaistason kohteita lähes päivittäin. Vakioveikkaukseen ja Monivetoon saat myös samat ainekset suurvoittoihin kuin millä legendaariset "robottipelaajat" haravoivat, mutta muista pelata näitä pelejä kimpoissa ja silloinkin vain panoksilla, jotka voit hymyillen otaksua hävityiksi.

Heti tänään kannattaa laittaa verkot vesille Veikkausliigan ja Ykkösen
20 000 € bonusmonivedossa.

ESBC Mini-Mani-Moni tarjoilee kaikkiin otteluihin ESBC PowerAI -analyysiin, pelijakaumiin ja yleiseen kombinaatiopelien osaamiseemme perustuvat pelisuositukset. Löydät sen tutusti etusivultamme.

Tiistaina lähestyimme asiakkaitamme meilillä Mestarien liigan bonusmonivedosta. Tulokset noudattivat jälleen kerran "käsikirjoitustamme" täydellisesti. Katso tuo ESBC Mini-Mani-Moni omin silmin ja pohdi olisitko saanut alla olevan voiton haarukoitua?

EM-karsintojen avauksessa muhkea 41 790,82 kerroin oli asiakkaidemme ulottuvilla melko maltillisellakin rivimäärällä.

Noin kuukausi sitten Mestarien liigan SuperMonivedon bonuskierroksella lähestyimme Sinua myös. Tuohon jättikertoimeen oli asiakkaillamme oivat eväät yltää, sillä kaikki lopputulokset kuuluivat kuuden parhaan pelituloksen joukkoon kohteissaan. Käy itse katsomassa tuo ESBC Mini-Mani-Moni ja mieti olisitko kenties yltänyt itse täysosumaan asti...

Veikkausliigan kauden avasimme asiakkaidemme kanssa täydellisellä tuloksella avauskierroksella näiden oltua ainoat pelimme:

4.4. ESBC Pick of The Day:
SJK +0 (1,80) Stake 7/10
Perfect start to Veikkausliiga season with SJK & FC Inter

4.4. ESBC We Bet:
FC Inter -0,5 (4,36) Stake 1,6/10
FC Inter +0,5 (1,93) Stake 2,2/10

Nyt ESBC Päivän Vetona on KTP - KuPS. Saammeko jatkoa täydelliselle kauden avaukselle?

Liittymällä kestotilaajaksi saat sen vain 2,96 € hintaan (Normaalihinta 4,88 €).

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä

Huom! Jos liityt tilaajaksi nyt, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi saman tien etusivultamme 'International products' -osion alta.

Hyödynnä ainakin ILMAISVIHJE illan Futisvakio 8: Vieraamman Hollannin liigan kohteen 10 vierassuosikki Go Ahead Eagles on jäänyt alipelatuksi ja kuuluu valtaosaan vakioriveistä.

Ja jos siis operoit jo kohtalaisen suurella pelikassalla, ammattimaisella kärsivällisyydellä, klikkaa ja pelaa kanssani tuo viikonlopun Valioliigan huippukohteeni Vuoksenmaa Premium -sijoituspalvelustani

webshop.esbc.fi

Aurinkoista kevättä!

Jorma Vuoksenmaa -

ja ESBC:n työryhmä: Karri Hannukkala, Hannu Seppälä ja assistentit.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä