Kategoria: Ajankohtaista

MM2018-Brasilia

Tie kisoihin: Brasilia oli Etelä-Amerikan lohkon ylivoimainen voittaja todella hurjalla +30 maalierolla.

Valmentaja: 57-vuotias Tite on ollut 2016 kesästä asti päävalmentajana. Kokenut kettu on valmentanut Brasiliassa seuroja lähes koko uransa. Tite on tehnyt vahvaa tulosta ja on papereissamme selkeä “plus-valmentaja”. Luonut joukkueeseen hyvän ilmapiirin.

Maalivahti: Tämä osa-alue on kunnossa, pelaa sitten maalilla AS Roman Alisson tai Cityn Ederson.

Puolustus: Kokenut puolustus oli betonia karsinnoissa. Brasiliaa vastaan maalin tekeminen tulee olemaan äärimmäisen vaikeaa näissä kisoissa.

Keskikenttä: Tämäkin osa-alua on brasseilla vahva, Casemiro erinomainen puolustava keskikenttämies, on ollut Realissa ollut korvaamaton. Titellä riittää vaihtoehtoja eri taktiikoihin ja erityyppisiä vastustajia silmälläpitäen.

Hyökkäys: Tämä on kuntoutuneen Neymarin johdolla silti se Brasilian vahvin osa-alue, Firmino & Jesus säestävät hyvin. Coutinho ja kumppanit antavat taustatukea.

Otteluohjelma: 17.6. SUI (Rostov-On-Don), 22.6. CR (Pietari), 27.6. SER (Moscow)

Arvio: Kisojen vahvimpia joukkueita ja yksi suurimmista mestarisuosikeista. Viime kotikisojen katastrofin jälkeen menestysnälkääkin riittää.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä