Kategoria: Ajankohtaista

MM-kisojen aika - erikoistarjous tuleviin arvokisoihin!

Tervehdys järkipeluri!

Arvokisat ovat meille urheilun ja pelien ystäville suurta herkkua. Lajin ystävät niin asiantuntijoista harrastelijoihin nauliintuvat televisioidensa ääreen viikkokausiksi, ja vain yksi voi olla maailman paras.

Lisäjännitystä MM-kisoihin haetaan myös vedonlyönnin puolelta. Niinpä markkinoilla liikkuu tavallista enemmän harrastelijoilta ja omaa joukkuettaan pelaavilta peräisin olevaa rahaa, mikä usein liikuttaa kertoimia poispäin optimista suuntaan tai toiseen. Nämä vääristymät tarjoavat kisat toisensa jälkeen meille järkipelureille tilaisuuksia pelata voitokkaasti.

Meillä ESBC:llä arvokisat ovat aina vuoden kohokohtia, ja erityisesti kesän FIFA World Cupia odotetaan kuumeisesti aina edellisten kisojen pokaalijuhlista asti. Arvokisojen aikana olemme perinteisesti voittaneet yhdessä asiakkaidemme kanssa, ja tänä vuonna haluamme kutsua jälleen Sinut mukaamme menestymään.

Kevään jääkiekon MM-kisoihin ja kesän jalkapallon MM-kisoihin tuomme jälleen markkinoille suositut Highroller-paketit. Highroller on täyden palvelun kisapaketti, johon sisältyy jokaisen kisapäivän todennäköisyysarviot ja kerroinrajat suoraan sähköpostiisi lähetettynä. Mukana paketissa tulee myös lyhyet kommentit siitä, missä pääset ylikertoimet parhaiten hyödyntämään.

Varmista paikkasi mukana kevään ja kesän jännittävissä kisoissa tilaamalla sekä jääkiekon että jalkapallon MM-kisojen highroller paketit samanaikaisesti. Jääkiekon MM-kisojen aikana yhteispaketin tilaamalla saat jääkiekon MM-highrollerpaketin (normaalisti 188 €) ja jalkapallon MM-highrollerpaketin (normaalisti 588 €) yhteishintaan 668 €. Säästät siis selvää rahaa 108 euroa!

Tartu tilaisuuteen, tarjous on voimassa jääkiekon MM-kisojen viimeiseen päivään asti.

MM-kisat ovat hienoa aikaa. Nauti läheistesi ja ystäviesi kanssa huippu-urheiluista, spekulaatiosta ja tietysti osuneiden vetojen kerskumisoikeuksista.

Löydät Highroller-paketit international products osion alta etusivultamme >>

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä