Kategoria: Ajankohtaista

Joululahjoille jatkoa - olitko Sinäkin mukana?

Tervehdys järkipeluri,

Näin lähestyimme Sinua keskiviikkona: "Joulukuun "joululahjoille" jatkoa Mestarien liigasta?"

Vastaus kysymykseemme paljastui ilahduttavan täydellisen myönteiseksi, kun harvinaisen edullinen ison panoksen ideamme Atalanta haki voiton Ajaxista ja edes Red Bullin antamat siivet eivät auttaneet Salzburgia Atletico Madridin kivikovan puolustuksen puhkomisessa.

Olitko Sinäkin mukana?

Veikkaus joutui jälleen pudottamaan pelivalintojemme kertoimia asiakkaidemme panostusten jälkeen, mutta pudotetutkin kertoimet riittivät tällä kertaa vielä hyviksi ylikertoimiksi. Tilaajamme olivat kuitenkin helposti ehtineet poimia parhaat tarjoukset talteen jo aiemmin. Tilaajana Sinäkin pääset etuoikeutettujen joukkoon, kun pääset poimimaan herkut talteen 15 min ennen kuin suosituksemme menevät yleiseen myyntiin.

Tältä näytti tilaajiemme puhelimissa keskiviikkoiltana:

ESBC Joulukalenteri on myös ilmestynyt ilahduttamaan asiakkaitamme jälleen. Käy etsimässä ja avaamassa päivän luukku etusivultamme ja muista seurata sivujamme päivittäin.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä