Kategoria: Ajankohtaista

Ilmaista rahaa

Peliystäväni,

Marokko - Espanja 0-0.

Olit ehkä yksi ESBC:n asiakkaista, jotka voittivat optimoiduin panoksin ottelun tasapeleillä, "alle"-vedoilla ja "molemmat eivät tee maalia"-panostuksilla?

Itse pelaan aina kaikki ESBC:n suositukset, nämäkin. Mutta lisäksi voitin viiden muun ohella 50 € Sportmarketin twitter-ilmaiskilpailussa 0-0-tuloksella.

Voittoni oli jo toinen Sportmarketin MM-kisojen ilmaiskilpailuista. Jostain ihmeen syystä saan paljon "kicksejä" näistä ja muista eri vedonvälittäjien tarjoamista erikoistarjouksista. Ajatus siitä, että voi voittaa viikon lounaat ilman panosta, riskiä tai yli kahden minuutin ajanhukkaa on innostava. Ja kisajännitys (sekä pikku kerskumisoikeudet) tulevat bonuksena.

No, pelkkä egotrippailu satasen ilmaisansioistani ei innoittanut minua tähän kirjeeseen. Yritän sanoa, että pelikassan koosta riippumatta kaikki ilmainen raha kannattaa ottaa. Itse asiassa pieneen pelikassaan viisikymppiset ja sataset eri promootioista ovat vielä merkityksellisempiä kuin mitä ne ovat suurempiin pääomiin.

My Way: Bingo!

Lue myös uusin uunituore:
My Way: Pros and cons in the betting syndicates

Myös meidän MM-kuningas ilmaiskilpailumme saa jatkoa puolivälierissä. Onnittelut neljännesvälierien MM-kuninkaille!

Veikkaa jokaisesta puolivälierästä 1X2 JA yli (O) tai alle (U) 2,5 maalia. Jaossa 100 € arvosta ESBC-krediittejä.

Kertoimina kisassa käytetään Sportmarketissa 8.12. noin klo 19:00 tarjolla olleita kertoimia, koska Sportmarketin kautta on useimmiten saatavilla maailmanmarkkinoiden korkein kerroin.

Katso kertoimet kisaan täältä (linkki screenshottiin kisakertoimista)

Ensisijainen kriteeri voittajan määrityksessä on rivin osuminen. Jos osuneita rivejä on useampia, niin palkinto jaetaan osuneiden kesken. Mikäli kukaan ei saa kaikkia merkkejä oikein, niin voittaja on korkeimman kerrointulon osuneilla valinnoillaan kiinni saanut.

Lähetä kisarivisi sähköpostilla osoitteeseen online@esbc.fi

Otsikoksi "MM-kuningas"

Viestikenttään laita rivisi. Esim:

"Croatia - Brazil: 2 & O
Netherlands - Argentina: 2 & U
Morocco - Portugal: 2 & U
England - France: 2 & U"

Kilpailu sulkeutuu perjantaina 9.12. klo 17:00.

Tässä meidän katsauksemme puolivälieristä, joita voit hyödyntää niin vedoissasi kuin MM-kuningas -kisarivissäsikin:

Kroatia - Brasilia:

Kroatia on ollut kokonaisuutena pienoinen pettymys ja joukkueen ESBC PowerAI Rating on laskenut vain aivan hitusen. Huolestuttavaa Kroatian kohdalla on kuitenkin pelillisen tason hiipuminen turnauksen edetessä. 1.ottelu oli odotuksien mukainen. 2.ottelu puolestaan erinomainen. 3.peli Belgiaa vastaan olikin sitten erittäin heikko: Belgia murskasi ESBC PowerAI xG:eissä. 4.pelissäkin Japani vei ESBC PowerAI xG:t selvänä altavastaajana. Rotaatiota Kroatia ei ole käyttänyt käytännössä lainkaan ja monet pelaajat avainmies Luka Modricin johdolla kuuluvat jo seniorikerhoon, mikä tekee palautumisesta hitaampaa ja vaikeampaa, mikä korostuu haastavassa kuumuudessa. Brasilia on ollut maailman korkeimpia odotuksiammekin selvästi parempi ja Rating on noussut uusiin korkeuksiin kisojen kuluessa. Avainpelaaja Neymar pääsi myös jo takaisin tositoimiin kisojen alun loukkaantumisensa jälkeen. Samba soi, miehet tuntevat olonsa mukaviksi ja peli kulkee. Ero ESBC PowerAI Ratingissä on kasvanut kisoissa nähdyn perusteella ja maaliodotus tämän taiston osalta on noussut. Kroatian selkeästi vahvin sektori ESBC PowerAI:n mukaan on keskikenttä, mutta tällä hetkellä yhden keskikentän avainosasen Marcelo Brozovicin pelikunto on epävarma.

Hollanti - Argentiina:

Hollannin esitykset ovat olleet pienoinen pettymys ja Rating sen myötä laskenut hieman. Argentiina on täyttänyt korkeat odotuksemme ja jopa ylittänyt ne puolustuspelin osalta. ESBC PowerAI xGA (sallittujen vetojen maaliodotusarvo) on vain 0,26 / peli. Ero ESBC PowerAI Ratingissä on kasvanut kisoissa nähdyn perusteella ja maaliodotus tämän taiston osalta on laskenut. Kokoonpanotiedoissa ei tällä hetkellä mitään erityisen oleellista ole. Argentiinan Rodrigo de Paul ja veteraani Ángel Di María ovat kysymysmerkkejä pelikunnon osalta, mutta tilalle löytyy käytännössä yhtä päteviäkin pelimiehiä.

Marokko - Portugali:

Marokko on käytännössä tasan täyttänyt tasan keskitason odotuksemme pelin tason puolesta. Se on pelannut hyvin matalamaalista jalkapalloa vasta kisojen alla peräsimeen tulleen valmentaja Walid Regraguin ilmeisen matalamaalisen pelikirjan johdolla. ESBC PowerAI xG keskiarvo on vain 1,67 Marokon peleissä. Kontekstiksi kisojen ESBC PowerAI xG keskiarvo kaikkien otteluiden osalta on jopa 2,70. Portugali on ollut korkeisiin odotuksiin nähden pienoinen pettymys. Se oli sitä vielä selvemminkin ennen mainiota Sveitsi-peliä, jossa Portugali murskasi Sveitsin myös ESBC PowerAI xG:eillä 2,88 - 0,97 (arviomme oli 1,61 - 0,83). Huomionarvoista on se, että supertähti Ronaldon ESBC PowerAI Pelaajaratingin oli pudonnut jo ennen kisoja paljon viime aikojen runsaiden henkisisten harmien ja niiden väistämättömän kentällekin välittymisen seurauksena. Aikoinaan maailman kovin pelaaja on valunut väistämättömän ikääntymisen tuoman fyysisen suorituskyvyn laskun sekä hyvin tukalan henkisen tilan myötä jopa selvästi alle keskitason pelaajaksi Portugalin MM-miehistön mittapuulla. Ero ESBC PowerAI Ratingissä on kaventunut kisoissa nähdyn perusteella ja maaliodotus tämän taiston osalta on laskenut.

Englanti - Ranska:

Englanti on hieman ylittänyt odotuksemme ja siten nostanut myös hitusen ESBC PowerAI Ratingiään. Pelityyli on ollut odotettua maalirikkaampaa selvästi. Ranska on pelannut mainiosti ilman avainpelaaja Karim Benzematakin, joka ei kuntoutunut pitkästä loukkaantumisestaan ajoissa kisoihin, ja nostanut Ratingiään kisojen kuluessa. Myös Ranska on pelannut selvästi odotettua maalirikkaammin. Ranskan korvaamattoman (ESBC PowerAI Pelaajaratingissä maailman parhaan) avainpelaaja Kylian Mbappén pelikunto on epävarma. Ero ESBC PowerAI Ratingissä on kasvanut hieman kisoissa nähdyn perusteella ja maaliodotus tämän taiston osalta on noussut selvästi.

Ilmaisvihje:

Futisvakio 8:ssa kaikki MM-puolivälierien suosikit - Brasilia, Argentiina, Portugali ja Ranska - ovat hyviä perusmerkkejä edullisiin riveihin. Tämä siitäkin huolimatta, että Brasilia on selvästi ylipelattu. Vaikeissa kombinaatiopeleissä, kuten Vakiossa, usein selvästikin ylipelatut suursuosikkimerkit ovat parhaita pelivalintoja ja valtaosa edullisista riveistä kulkee niiden kautta rivien osumistodennäköisyyden nostamisen ansiosta.

Monilla vedonvälittäjillä on nyt MM-kisojen yhä kestäessä hyviä talletusbonuksia, ilmaisvetoja ja kilpailuja. Niistä en kuitenkaan voi tässä asiakaskirjeessä kertoa, vaikka haluankin tarjota kaikille peliystävilleni kaiken mahdollisen tiedon, kaiken mahdollisen hyödyn. Puhdas tiedon välityskin ilman kehotusta pelata tai linkkiä vedonvälittäjille voitaisiin tulkita ulkomaisen vedonlyönnin markkinoinniksi.

Sportmarket sen sijaan ei ole vedonlyöntitoimisto. Se on kertoimien vertailu- ja kilpailutuspalvelu, vetojen edelleen välitystä harjoittava palvelu, joka ei koskaan ole vastapuolesi. Sportmarket on Sinun puolellasi, palveluksessasi. Se hyötyy, jos voitat ,ja kärsii, jos häviät (jatkoasiakkuutesi ja pelikassasi kehityksen ansiosta). Sportmarket ei lyö vetoa kanssasi, vaan välittää vetosi maailman korkeimman kertoimen tarjoamalle välittäjälle ja ottaa saamastasi hyödystä minimaalisen palkkion, joko Sinulta tai pelin järjestäjältä.

Siksi voin - ja Sinä voit - laillisesti kertoa Sportmarketista ystäväpiirissäsi. Nyt Sportmarket antaa 50 € suosittelijalle ja uuden tilin avaavalle ystävälle - 50 prosenttiin korotetun ensimmäisen talletuksen bonuksen lisäksi.

Myös me ESBC:llä tarjoamme 20 % bonuksen perjantaihin 9.12.2022 klo 18 mennessä tehdyille talletuksille (eli ESBC-krediittien ostoille).

Käytä koodia ILMAISRAHAA

Talleta täältä

(minimitalletus 20 € - maksimi 1000 €)


ESBC-krediittejä voit käyttää esimerkiksi suosituimpiin ja kätevimpiin SMS-palveluihimme. Tältä näytti ESBC Päivän Veto ja ESBC Pick of The Day -tilaajiemme puhelimissa itsenäisyyspäivän iltapäivällä:

4/4 oikein merkit eivät toki kuuluneet palveluumme, mutta alkuvaikeuksien jälkeen MM-kisoissa olemme asiakkaidemme kanssa päässeet juhlimaan - jälleen kerran. Kokonaistuloksemmekin kisoissa on tällä hetkellä todella juhlavasti plussan puolella ja yksittäisistä osumista (saatikka 4/4 osumista) kannattaisi toki iloita myös vaikeiden aikojen keskellä.

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

  • 88,88 € / 30 viestiä

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä >>

  • 30 viestin tilauksella säästät vähintään jopa lähes 40 %!

  • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia

  • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day:

  • 128,88 € / 30 picks

Subscribe ESBC Pick of The Day here >>

  • 30 pick subscription saves you at least almost 30 %!

  • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common decline of odds for our picks

  • As a bonus you also get free picks

2.12. ESBC Pick of The Day:
FREE PICK to subscribers:
Jukurit -1,5 (2,99) Stake 6,6/10
Over 5 (1,85) Stake 2,6/10

Tilaa kätevistä SMS-palveluistamme mieleisesi tai vaikka molemmat ja tule mukaamme järkivedonlyönnin etujoukkoihin.

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Jorma Vuoksenmaa

Karri Hannukkala

Hannu Seppälä

Assistentit

Seuraa meitä myös somessa:

ESBC Twitterissä

ESBC Facebookissa

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä