Kategoria: Tuotekuvaukset ja lisätietoja

ESBC Viihdeveto

ESBC Viihdeveto sisältää parhaan mahdollisen, viihdearvon ja jännityksen maksimoivan vedon kyseiseen otteluun, kun ylikertoimia ei ole tarjolla. Emme siis odota näiden pelivalintojen yltävän voitolliseen tulokseen pitkässä juoksussa, mutta jos haluat pelata jotain kyseiseen otteluun viihteen vuoksi, niin ESBC Viihdeveto on paras mahdollinen valinta.

ESBC Viihdevedon kanssa saat myös arvion vedon osumistodennäköisyydestä.

ESBC Viihdevedon normaalihinta on 2,88 €.

Vastuusvapauslauseke: ESBC Viihdeveto sisältää vain analyysimme ja siihen perustuvan pelisuosituksen. Vedon lyöminen on siis tehtävä itse. Sekä riskit että palkkiot analyysimme ja suosituksiemme hyödyntämisestä ovat omalla vastuulla. Emme anna menestystakuuta emmekä hyvityksiä ohimenneistä pelisuosituksista.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä