Kategoria: Tuotekuvaukset ja lisätietoja

ESBC Vakiolinja

ESBC Vakiolinja sisältää tarkat prosenttiarviomme kaikkiin kohdeotteluihin ja strategiset neuvot pelikokonaisuuden rakentamiseen kierrokselle.

ESBC Vakiolinja keskittyy Vakio 1:seen.

Vakiolinjalla olemme verraneet prosenttiarvioitamme Veikkauksen tekohetkellä vallinneisiin peliprosentteihin. Näistä olemme laskeneet Kelly-tunnusluvun alipelatuille merkeille: mitä suurempi tunnusluku, niin sitä edullisempi merkki on laskennallisesti.

Vakion kaltaisessa kombinaatiopelissä yksittäisen kohteen merkkien edullisuus on kuitenkin vain yksi huomioon otettava osatekijä. Rivin ylikertoimisuus on ratkaisevin asia ja siihen päämäärään pääsemiseksi täytyy yksittäisen kohteen prosenttijakauman lisäksi ottaa huomioon koko rivin rakenne. Riveissä täytyy olla oikeassa suhteessa altavastaajia ja suosikkeja jottei rivin osumistodennäköisyys painu liian pieneksi ja riski nouse liian korkeaksi. Vakiossa useimmiten edullisia rivejä löytyy kaikkien merkkien kautta, mutta tiettyjen merkkien kautta enemmän. Etenkin suurten suosikkien kautta kulkee useimmiten valtaosa parhaista riveistä, vaikka peliprosentit olisivatkin jopa selvästikin arviotamme suuremmat.

Ylipaino on paras standardi edullisten rivien rakenteelle ja selkein tapa hahmottaa parhaiden rivien rakennetta.

Ylipaino = merkki kannattaa laittaa suurempaan osaan riveistä/kupongeista kuin mitä todennäköisyysarviomme sille on.

Vakiolinjalla kerromme nuo kahden eri kategorian avulla:

-Ydinkohde, peliemme pohja: nämä merkit selkeään ylipainoon
-lopuista kohteista merkit jotka kannattaa laittaa ylipainoon

Katso esimerkki tuotteesta >>tästä!

ESBC Vakiolinjan normaalihinta on 9,88 € - 18,88 €.

Vastuusvapauslauseke: ESBC Vakiolinja sisältää vain analyysimme ja siihen perustuvan pelisuosituksen. Vedon lyöminen on siis tehtävä itse. Sekä riskit että palkkiot analyysimme ja suosituksiemme hyödyntämisestä ovat omalla vastuulla. Emme anna menestystakuuta emmekä hyvityksiä ohimenneistä pelisuosituksista.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä