Kategoria: Tuotekuvaukset ja lisätietoja

ESBC Vakio Wizard

ESBC Vakio Wizard tekee satunnaislukugeneraattorin ja antamiemme parametrien avulla jokaiselle asiakkaalle ainutlaatuisen haravan.

Se ottaa huomioon edulliset merkit ja saat älykkäästi rakennettuja edullisia haravia. Satunnaislukugeneraattorin seurauksena kaikkien haravat kuitenkin poikkevat hieman toisistaan ja näin kaikkien voitto-osuudet pysyvät parempina.

ESBC Vakio Wizardin hinta on 0,88 - 6,88 €.

Vastuusvapauslauseke: ESBC Vakio Wizard sisältää vain analyysiimme perustuvan pelisuosituksen. Vedon lyöminen on siis tehtävä itse. Sekä riskit että palkkiot pelisuosituksiemme hyödyntämisestä ovat omalla vastuulla. Emme anna menestystakuuta emmekä hyvityksiä ohimenneistä pelisuosituksista.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä