Kategoria: Tuotekuvaukset ja lisätietoja

ESBC Totoline

ESBC Totoline, ESBC Toto65/64 sekä ESBC Toto75/76

ESBC:n ravituotteet sisältävät todennäköisyysarviot ja kerroinrajat jokaisen T-pelilähdön jokaiselle hevoselle sekä kommentit tärkeimmistä hevosista. Tuotteet sisältävät myös kerroinrajat kaksoisvedonlyöntiin, Päivän Duoon (jos se on osa T-pelilähtöjä) sekä mallisuositukset kyseisen päivän T-peleihin. Voit pelata kyseiset mallisuositukset sellaisenaan tai tehdä omaan riskiprofiiliisi ja pelikassaasi sopivia muutoksia.

Ravituotteet sisältävät valmiit pelikohdesuositukset henkilöille, jotka eivät halua käyttää varsinaisia kerroinrajoja pelikohteiden etsintään. Olemme valinneet pelikohteiksi ne hevoset, joiden oletamme jäävän pelikelpoisiksi.

Pyrimme julkaisemaan vihjeet arkipäivisin viimeistään klo 15:30 sekä lauantain T75/T76-kierrokselle viimeistään lauantaina klo 12:00.

Vastuusvapauslauseke: Tuote sisältää vain analyysimme ja siihen perustuvan pelisuosituksen. Vedon lyöminen on siis tehtävä itse. Sekä riskit että palkkiot analyysimme ja suosituksiemme hyödyntämisestä ovat omalla vastuulla. Emme anna menestystakuuta emmekä hyvityksiä ohimenneistä pelisuosituksista.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat ajankohtaiset sijoitusneuvot vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä