Kategoria: ESBC ja Jorma Vuoksenmaa

ESBC Totoline

ESBC Totoline, ESBC Toto65 sekä ESBC Toto75

ESBC:n ravituotteet sisältävät todennäköisyysarviot ja kerroinrajat jokaisen T-pelilähdön jokaiselle hevoselle sekä kommentit tärkeimmistä hevosista. Tuotteet sisältävät myös kerroinrajat kaksoisvedonlyöntiin, Päivän Duoon (jos se on osa T-pelilähtöjä) sekä mallisuositukset T5- ja T65-peleihin.

Tuotteet sisältävät valmiit pelikohdesuositukset henkilöille, jotka eivät halua käyttää varsinaisia kerroinrajoja pelikohteiden etsintään. Olemme valinneet pelikohteiksi ne hevoset, joiden oletamme jäävän pelikelpoisiksi.

Pyrimme julkaisemaan vihjeet arkipäivisin viimeistään klo 15:30 sekä lauantain T75-kierrokselle viimeistään lauantaina klo 11:00.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä