Kategoria: Blogi

Vuosipäivä - kuolinpäivä - syntymäpäivä

Tänään vuosi sitten, 7.5.2019 aloitin Vuoksenmaa-linjan 0700-88808.

Viettäisimme tänään Vuoksenmaa-linjan yksivuotissynttäreitä, ellei linja olisi kuollut. Jos autat meitä uuden, sinulle hyötyä tuovan palvelun uudelleensynnyttämisessä, palkitsemme Sinut ilmaisella analyysillä Englannin Valioliigaan sen käynnistyessä uudelleen.

Paljastin Vuoksenmaa-linjalla kaikkein parhaat pelikohteeni. Vuonna 2019 vain kaksi niistä hävisi. Kalenterivuoden 2020 vedoista yksikään ei hävinnyt.

Kaikkia Vuoksenmaa-linjan kohteita kanssani pelaamalla olisit saanut 33% nettotuoton per veto. Korkoa korolle -ilmiö moninkertaisti Vuoksenmaa-linjan kärsivällisten asiakkaiden pienetkin alkukassat.

Paljastin pelikohteeni Vuoksenmaa-linjalla noin viidessätoista sekunnissa. Kun puhelun hinta oli 3.96€ minuutilta, palkitsi jokainen soittaja minut saamastaan hyödystä noin eurolla.

Vuoksenmaa-linja ei kuitenkaan kiinnostanut kovin montaa ihmistä.

Olen nyt viettänyt kaksi kuukautta täydellisen eristäytyneenä (tunnin päivittäistä kävelyä lukuun ottamatta) kotonani. Olen huomannut, että elän pelkistetysti onnellisena, vaikka en kuluta rahaa juuri lainkaan. Nautin sen sijaan kiireettömyydestä, stressittömyydestä ja mahdollisuudesta tehdä mielenkiintoista tutkimustyötä.

Asioiden summana olen päättänyt vähentää töitäni, mm. lopettaa parhaiden pelikohteitteni paljastamisen Vuoksenmaa-linjalla. En toki lopeta pelaamista. Vaikka minulla on se, mitä näytän tämänpuoleisessa tarvitsevani, otan vastaan sen, mitä vedonlyöntimarkkina minulle tyrkyttää. Sijoitan pieniä summia tuotaviin pelikohteisiin. Mutta tästedes teen vetoni vähin äänin yksinäni tai annan ESBC:n työtekijöiden sekä muiden "uskottujen miesten" sijoittaa pelikassaani.

Vuoksenmaa-linja on siis nyt kuollut, historiaa. Mutta kyllä melkoisen komeaa historiaa. Linjan pelikohteitteni menestyskulku oli epäilemättä onnekasta, mutta myös vaikeasti toistettavaa.

Vaikka tulen siis hyvin toimeen ilman Vuoksenmaa-linjalta saamiani kolikoita, olen silti alkanut miettiä, miten voisin olla avuksi ihmisille ja samalla saada pienen korvauksen työstäni, jonka joka tapauksessa teen intohimossani urheiluun ja vedonlyöntiin. Työllistäisin mielelläni myös peleistä rahaa voittavat, kokeneet, innostuneet ja ahkerat työntekijäni, jotka nyt näyttävät olevan jäämässä työttömiksi yli kymmenen ESBC-työvuotensa jälkeen.

Nyt pyydän apuasi: anna neuvo, mitä tekisit tilanteessani?

Arvostan, jos voit vastata seuraaviin kysymyksiini. Ehkä voimme keksiä jotain Sinulle, minulle ja työryhmälleni yhteishyödyllistä?

Palkitsen vastauksesi ja räätälöin Sinulle ilmaisanalyysin Englannin Valioliigan käynnistyessä - riippumatta siitä, onko ESBC toiminnassa vai ei.

Saatan kommentoida kysymyksiäsi ja ideoitasi Sinulle sähköpostilla, mutta en lupaa. ESBC:n järkipelaaja-asiakkaat ovat upean lojaaleja, ajattelevia ja aktiivisia. Saimme esimerkiksi viimeksi ColossusBetsin kimppojani koskevaan kyselyyn satoja vastauksia ja takavuosien asiakaskyselyihimme toista tuhatta! Kiitos, jos olit mukana jo noissa, ja kiitos, jos nyt autat meitä synnyttämään jotain uutta, josta Sinä ja me hyödymme.

Kysymykset:

  1. Soitiko koskaan Vuoksenmaa-linjalle 0700-88808?

  2. Jos et soittanut, miksi et?

  3. Jos soitit, olitko tyytyväinen vai tyytymätön? Miksi?

  4. Millaiseksi koit Vuoksenmaa-linjan hinnan (3.96€ min., kuitenkin pelikohde n. 15 sekunnissa eli alle 1€ hinnalla)?

  5. Lyötkö vetoa urheilusta jännityksen vuoksi vai sijoitusmielessä?

  6. Jos sijoitusmielessä, millaista nettotuoton odotusarvoa per veto tavoittelet? Paljonko haluat voittaa vuodessa?

  7. ESBC on toiminut vuodesta 1993. Minä ja työryhmäni olemme voittaneet rahaa urheiluvedonlyönnistä viidellä vuosikymmenellä. Nykyisten tutkimustulostemme ja tietotekniikkaläpimurtomme ansiosta voitamme lähivuosina entistäkin enemmän. Lähes kaikki asiakkaamme ovat parantaneet menetystään peleissä kanssamme. Tämä alustuksena kysymykseen: Millaista palvelua, miten jaeltuna ja mihin hintaan saattaisit alkaa ostaa ESBC:ltä, jos päättäisimme jatkaa toimintaamme uudistuneessa muodossa?

  8. Olisitko kiinnostunut osallistumaan kimppoihini, jos pelaisimme maailman ehdoiltaan parhaita poolipelejä, mm. ColossusBetsin vakioveikkauksen ja Veikkauksen Suomen/Ruotsin ravien edullisimpia kuolleen rahan jackpot-kierroksia.

Voit lähettää vastauksesi sähköpostiin palaute@esbc.fi!

Palkitsen myötäelämisesi ilmaisella analyysilla! Keskiviikkoon 13.5.2020 klo 18.18 mennessä vastauksensa lähettäneille palaan Valioliigan ilmaisvihjeillä, viimeistään kolmannella sarjan uudellenkäynnistymisen jälkeisellä kierroksella!

Kiitos vastauksistasi ja avustasi!

Ehkä tämä vuosipäivä (ja Vuoksenmaa-linjan kuolinilmoitus) kääntyykin jonkin uuden, kaikille hyvän asian syntymäpäiväksi?

Kuka tietää, vaikka vuoden kuluttua toukokuussa juhlimme kanssasi uuden, Sinun ideoimasi järkipelaajien palvelun yksivuotissynttäreitä.

Kunnioittaen,

Jorma

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä