Kategoria: Blogi

"Suosikeilla voittaa helposti ja stressittä!"

"Suosikeilla voittaa helposti ja stressittä!"

"Miksi ihmeessä olen haaskannut elämästäni 40v. pelaamalla enimmäkseen altavastaajia, kun tämä suosikeilla voittaminen on näin helppoa ja stressitöntä?", twiittasin eilen tunnekuohussani heti Belgia - Japani -ottelun jälkeen.

Vedonlyöntimarkkina on pakottanut minut pelaamaan altavastaajaa ehkä noin 80 prosenttisesti kaikista urani sadoista tuhansista urheiluvedoista. Joskus tuntuu, että aina kun tarvitsen suosikin, on niiden onnistuminen tuskan takana.

Altavastaajia ja matalia maalilukuja pelaavat tulevat lähes poikkeuksetta surulliseksi myöhäisistä maaleista. On todennäköisempaa, että altavastaaja on rimpuillut mukana pelissä onnekkaan aikaisen maalin avulla. Ja yli/ali-vedonlyönnissä myöhäinen maali ei tietenkään ainakaan voi auttaa alle-vaihtoehtoa pelannutta.

Olikin äärimäisen harvinaista, että hypin ja pompin kalakukkoa suustani pudotellen syystä, että 1,4-kertoiminen suursuosikki nousee viimeisellä minuutilla voittoon oltuaan vielä parikymmentä minuuttia ennen loppua 0-2 tappiolla.

Kimpallani oli ColossusBetsin Pick8 -jackpottiin kuvan

kuponki, missä Belgia oli varmana Japania vastaan. Perustelin eilisessä blogissani, miksi en myynyt pienintäkään osaa kupongistani. Kun mielenkiinnosta kysyin twitter-seuraajiltani, olisivatko he varmistaneet voittojaan, vain 6% lähes 300 vastanneesta olisi ottanut tarjolla olleen 1043€ suurempien voittojen potentiaalin sijasta.

On pakko tunnustaa, että sätin itseäni suosikkimyönteisyydestäni vielä puoli tuntia ennen loppua.

Ei, en ole jälkiviisas, kun kummastelen Japanin päätöstä pelata viimeisen minuutin kulmapotku pitkänä.Olen kuluneen vuoden aikana jo pari kertaa - yleiselläkin tasolla - tunnustanut, että takavuosien lauseeni "lyhyet kulmat ovat tuhlausta" on mahdollisesti typerin jalkapalloon liittyvä möläytykseni koko elämässäni. Nyt jalkapallon tilastoinnin edistyttyä minulle on valjennut järkyttävä riski-palkkio-suhde kulmapotkuissa. Niistä tehdään yllättävän vähän maaleja, mutta kulmureiden puolustava osapuoli iskee pallon saatuaan sen yllättävän usein kentän toisen päädyn maaliin.

Japani ei voinut olla varma, kuinka paljon lisäaikaa tulee. Sitä paitsi Belgialla oli selkeä pääpeliylivoima. Jopa normaalitilanteissa Japanin olisi ehkä kannattanut suosia lyhyitä kulmapotkuja, joita siis pidän nykyisin useimmille joukkueille matemaattisesti ja peliteoreettisesti hyvänä valintana - toki sopivassa suhteessa pitkiin vaihdellen.

Vaikka minun kävi sääliksi uutterasti ja pirteästi pelanneita japanilaisia, olin kuitenkin helpottunut saamastamme lahjasta.

Voitamme nyt kaikilla mahdollisilla yhdistelmillä otteluissa Ruotsi - Sveitsi ja Kolumbia – Englanti. Tosin kuvan kuponkimme menetti arvoaan, kun Brasilia löi hallitusti Meksikon. Silti yritystämme ei voi katua. Meksikon venyminen tasapeliinkin olisi nostanut voitto-osuudet todennäköisesti viisinumeroisiksi.

Colossuksen jackpottien pelaaminen on paljon satunnaisuutta sisältävää pitkän tähtäimen toimintaa. Heilahtelut ylös ja alas ovat suuria. Mutta kun pelissä on 101% palautus - eli peliin osallistumisesta maksetaan - kuten lauantaina, luulisin jääväni voitolle tällaisissa arvonnoissa.

Colossuksen huippuedulliset tennis-jackpotit jatkuvat tiistainakin. Eilen läpivarmamme Milos Raonic teki tehtävänsä ja löi Liam Broadyn 3-0, mutta se ei auttanut. Stan Wawrinkan paluu huippuiskuun ja yllätysvoitto Grigor Dimitrovista oli liian vaikea kimppani lisäksi kaikille muillekin. Sinänsä kurjaa, mutta on mahdollista, että "nuo rahat ovat maailmalla vain lainassa", kuten vanha backgammon-ystäväni uhosi aina tappiolla ollessaan. Colossuksella on nimittäin tiistaina uusi Tennis-jackpot. Pelimuotona on jälleen kuuden ottelun Pick 6. Siinä on veikattava oikein kuuden ottelun eränumerot.

Tiistain P6:ssa pelaavat naiset, joten ylivaikean rivin riski ei ole nyt merkittävä. Naistenniksessä kun on vain neljä eri mahdollisuutta eränumeroiksi. Lisäksi Muguruza voittaa Broadyn lähes varmasti, hyvin todennäköisesti myös suoraan 2-0.

Lisää maanantain teemasta, voittojen kotiuttamisesta videollani:

https://www.youtube.com/watch?v=b4bnSY1LSmY&t=20s

Esittelyvideoni ColossusBetsistä ja sen peleistä yleisemmin:

https://www.youtube.com/watch?v=BEWxnEi2oVsi

esittelyblogini

https://esbc.fi/articles/blog/lisaa-paivittaista-mm-jannitysta-colossus-bets/

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä