Kategoria: Blogi

Sato korjattu, pelto pakettiin

Sato korjattu, pelto pakettiin

Valko-Venäjän ”korvikejalkapallosta” muodostui lopulta menestystarina työryhmälleni ja ColossusBetsin kimppalaisilleni.

Kimppani ottivat maksimivoitot Valko-Venäjän ColussusBetsin P8-vakiosta tänä keväänä kolmesti – kahdesti ainoina koko maailmassa. Kaikki ColossusBets kimppani yhteenlaskettuina jäivät voitolle koko kevään Valko-Venäjän kierroksilla. Myös tavallisilla Asian Handicap -vedoilla ylsimme onnekkaasti lähes 110 % palautukseen.

Torpedo Zhodino - Gorodeya on ColossusBetsin kohteena vielä tämän illan P5 pikkuvakiossa, mutta sen jälkeen Vysshaya Liga jää taka-alalle, kun kilpailullisempia (ja peliturvallisempia) sarjoja alkaa käynnistyä Saksan kannoilla.

Myös omassa pelioperaatiossani Valko-Venäjän merkitys pienenee. Diktaattori Lukashenko mahdollisti vedonlyönnin Valko-Venäjälle ja hiljensi kuulemma kriitikkonsa sanomalla: ”Ihmiset työskentelevät traktoreilla. Kukaan ei puhu Koronasta. Traktorit parantavat kaiken.” Joten ”viiksiukkoa” mukaillen juhlapuhun minäkin: ”ajamme ESBC:n leikkuupuimurit nyt Saksaan, kun sato Valko-Venäjällä on korjattu.”

Joten vaikka painopisteemme siirtyy tietysti tänään Bundesliigaan, julkaisen kuitenkin tässä perjantaina 15.5.2020 kello 15 päivittämäni Valko-Venäjän voimaluvut. Totta nimittäin on, että useimmissa palloilusarjoissa juuri kymmenennen kierroksen kieppeillä alkaa löytyä todella edullisia pelikohteita. Suuri yleisö tekee johtopäätöksiä joukkueiden tasosta aivan liian pienten ottelumäärien perusteella. Kymmenen virheettömän kolikon heitossa jakaumat 7-3 kruunan- ja klaavan hyväksi ovat pyöreästi noin kerran kymmenestä toteutuvia tuloksia. Eli käytännössä 20% todennäköisyydellä kahdesta 50% tulokseen sarjassa kulkevasta joukkueesta toinen saattaa keikkua sarjan kärkipäässä ja toinen hännillä.

Pelasimme Slutskia vastaan menestyksekkäästi jo viime viikolla, vaikka maailman vedonlyöntimarkkina oli alkaanut arvostaa sitä. Oma arvioni Slutskista ei ole juuri muuttunut kauden aikana. Kun kausi alkoi, kohtelimme Slutskia voimaluvun 40 arvoisena joukkueena, nyt 42:lla pelaavana. Viikko sitten kirjoitin: ”Luvassa on siis pian kauden toinen tappio – ja sen jälkeen useita lisää. Nyt viikonloppuna on edessä seuraava Bate Borisovin armoilla. Bate on luokkaa muita Valko-Venäjän sarjalaisia parempi, vaikka Shaktor Solitogorsk alkaa viimein saada maaleja ja pistäkin kauniilla pelillään. Brest vaatisi mestaruutensa uusimiseen vielä enemmän onnea kuin viime vuonna.

Kuten huomaat voimaluvuistani, yritän tehdä huolellista työtä ennen kauden alkua ja välttää siten tarpeen hötkyilyille yikorjailla voimalukuja sattumanvaraisten tulosten sokaisemana. Kautta edeltäneet näkemysjoukkueemme Zhodino ja Energetic ovat tehneet hyvää työtä, ja vaikka markkina on tulla niiden kyytiin perässämme, saattaa niissä olla vielä tuotto-odotuksia. Zhodino on hyvin coachattu ryhmä ja ehkä jopa Dynamo Minskin tasoinen kärkikolmikon haastaja. Nuori Energetic tulee vielä parantamaan nykyistä lukemaansa kauden vanhetessa, kun pelaajat kehittyvät.

Käytän Zhodinoa ylipainossa suurimmassa osassa ColossusBetsin illan P5-vakiopositiossani.

Tässä ESBC:n voimaluvut Valko-Venäjän Vysshaya Ligaan perjantaina 5.5.2020 kello 12.01:

BATE 78 Soligorsk 73 Din. Brest 71 Din. Minsk 59 Zhodino 56 Mozyr 45 FK Minsk 44 Vitebsk 43 Isloch 43 Neman 43 Energetik 44 Gorodeya 42 Slutsk 42 R. Brest 40 Smolevichi 34 Belshina 32

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä