Kategoria: Blogi

Rahaa jaossa: Ruotsin ravit ColossusBetsin kohteina

ColossusBets avasi huhtikuun alussa pelit Ruotsin raveihin. Colossukselle voi nyt pelata V4:ää ja V5:ttä vastaavia, 4 ja 5 lähdön yhdistelmäpelejä voittajista sekä P6-placepottia, missä voittoon vaaditaan kuudessa lähdössä kolmen joukkoon sijoittuva hevonen.

Ainakin ensimmäisten viikkojen perusteella Colossuksen peleistä löytyy todella edullisia yhdistelmiä. Näyttää siltä, että kaikkein taitavimmat hevosvedonlyöjät eivät ole vielä löytäneet Colossuksen ravipelejä.

Jo pelien lähtökohtaiset edut ovat hyviä. Niitä pelataan 70% palautusprosentilla. Tämä on jo sinällään hyvä palautusprosentti näinkin vaikeisiin peleihin, missä suurella yleisöllä on paljon tilaa virheisiin. Mutta nyt pelien alkuvaiheessa pelaajien etu kasvaa, koska osanottajia on vielä vain vähän. Vaikka pelien takuuvoittosummat ovat vielä pieniä, riittää niistä hyvin jaettavaa pienille pelaajamäärille.

Kun vain pieni joukko ihmisiä ja rivejä tavoittelee potteja, ei voittajia aina löydy. Tämän ansiosta syntyy "roll-overeita", joissa aiemmilta kierroksilla jakamattomat voittorahat lisätään uuden kierroksen pottiin. Tällaiset jackpotit ovat tarkoille ravipelaajille todellisia rahanjakoja.

P&-sijapotti on mielipelini. Se ei ole kohtuuttoman vaikea, mutta suuri yleisö mahtuu silti tekemään karkeita virheitä. Kuponkien huolellinen hajoittaminen palkitaan. On tärkeää yhdistellä riveihin sopivaa määrää suosikkeja ja yllättäjiä.

P4- ja P5-peleissä on kaksi voittoluokkaa - toisin kuin näiden pelien skandinaavisissa vastineissa. Tämä vesittää hivenen parhaiden ylikertoimisten rivien etuja. Toisaalta riski putoaa. Ja Colossuksella lohdutusvoitot - kuinka pienet tahansa - maksetaan aina. Näöinollen matemaattinen katastrofi tavoitella voitto-osuudetonta "yksi väärin"-tulosta ei ole mahdollinen Colossuksella - toisin kuin esimerkiksi Ruotsin V64- tai V75-peleissä.

ColossusBetsin ravipelien tärkein etu on, että voitot voi varmistaa halutessaan jo ennen päätöskohdetta. ColossusBets tekee jokaisen lähdön jälkeen tarjouksen elossa olevista kupongeista. Pelaaja voi myydä kuponkinsa kokonaan tai osuuden siitä. Tämä mahdollisuus on todelakin rahan arvoinen tilanteissa, missä hevosista tulee myöhäistä informaatiota tallilta, lämmittelyistä tai kerroinliikkeistä.

ColossusBetsin sivustolla voi perustaa ravikimppoja ja/tai liittyä niihin. Kimppoja rakentavat palkitaan 5% - 10% ostohyvityksellä. Sen maksaa pelin järjestäjä. Kimppoihin mukaan tulevat saavat siis hyödykseen kimppakapteenien vaivannäön ja asiantuntemuksen ilmaiseksi.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä