Kategoria: Blogi

Mitä tehtäis? - Sika pestäis

Jalkapallon ja vedonlyönnin ystäviä ei ole tekemisen puute tänä kesänä vaivannut. MM-kisat ovat kerta toisensa jälkeen upeaa aikaa, niin katsottavaa kuin pelattavaakin riittää päivittäin. Nyt kun kisoja on enää kaksi ottelua jäljellä, saattaa iskeä äkillinen tyhjyys: Mitäs sitten tehtäisiin? Kun televisioruudussa ei näykään peliä tai studioa palaa mieleen ikuinen eksistentiaalinen kysymys: Onko elämää MM-kisojen jälkeen?

Totta kai on. Vaikka Euroopan huippusarjojen alkuun on vielä reilu kuukausi, ei jalkapallosta tarvitse täysin vierottautua. Mielenkiintosimpia kohteita järkipelurin näkökulmasta ovat Mestarien liigan ja Europa-liigan karsinnat. Kun joukkueet eivät kohtaa toisiaan toistuvasti, eikä eri sarjojen voimasuhteita ole helppo verrata keskenään, pelaajapopulaatiot luottavat usein virheellisesti puhtaasti mielikuviinsa. Näihin vaikuttavat runsaasti esimerkiksi joukkueiden ja sarjojen brändit ja näkyvyys, jolloin analyyttisesti otteluihin suhtautuvalle pelaajalle jää etuja, erityisesti pool-peleissä.

Suomalaisten joukkueiden europelit käynnistyivät hankalasti HJK:ta lukuunottamatta kotitappiolla. Vaikka eurokentillä ei menestystä nähtäisikään, kotimaan sarjat jatkavat pyörimistään normaalisti. ESBC:llä seurataan tiiviisti suomifudista läpi kesän, myös muut kesäsarjat kuten Ruotsin Allsvenskan tarjoavat ajoittain pelattavaa.

Jos suomifutis, makkara ja aurinkokatsomo sopivat kesätunnelmaan, on hevosurheilukin parhaimmillaan kesäisin. Suomen raveja järjestetään niin mökkipaikkakunnilla kuin kaupungeissakin, mutta tänä kesänä kannattaa suunnata katseet myös kotimaan raviratoja pidemmälle. Kesän parhaat edut tulevat nimittäin löytymään Englannin laukasta. Colossus Bets alkoi tänään 13. heinäkuuta tarjota pool-pelejä Englannin laukkaan, ja ainakin toistaiseksi näyttää siltä että alkuvaiheessa panoksia ei tule aivan takuupottia vastaavaa määrää. Tämä tarkoittaa siis sitä, että rahaa jaetaan palkintoina enemmän kuin sitä panostetaan. Matemaattisesti siis pitkässä juoksussa jopa sokkona rivejä pelaamalla etu on pelaajan puolella. Pick 6 Place pelissä, missä etsitään kuuteen lähtöön sijalle sijoittuvia hevosia voi osuuttaan ylijäämärahasta lähteä tavoittelemaan kapeillakin suosikkipitoisilla riveillä pienehkölläkin pelikassalla. Kerromme lisää laukkapelaamisesta alkuviikon blogissamme.

Ascotissa aurinko paistaa ja hattupäiset leidit siemailevat kuplivaa, mutta on meillä kesä Suomessakin! Suomen kesä on kerran vuodessa, ja vaikka säiden kohdalla pitkiäkin tappioputkia on joskus jouduttu kestämään, on se silti ainutlaatuinen! Pelien lisäksi muista siis nauttia valosta, auringosta, jäätelöstä ja hyvistä ihmisistä. ESBC:n suosittu tekstiviestipalvelu Päivän Veto sopii erityisen hyvin rennoille kesäkuukausille. Tilaajana voit keskittyä täysin rinnoin lomailuun, sillä lähetämme Sinulle tekstiviestin välittömästi löydettyämme pelilistoilta edullista pelattavaa. Lähetämme viestin ainoastaan mikäli edullisia pelikohteita löytyy, joten välttämättä joka päivä viestejä ei tule. Niinpä voit nauttia kesästä huoletta, kun haravoimme pelikohteista vain edullisimmat juuri Sinulle. Liity tilaajaksi täältä >>

Myös me ESBC:llä pidämme lomamme porrastetusti nyt kisahuuman hiljennettyä. Toimintamme jatkuu normaalina, mutta vuorotellen lataamme akkumme ennen loppukesän ja syksyn tiukkaa ennakkoanalyysikautta.

Aurinkoista kesää Sinulle ja läheisillesi!

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä