Kategoria: Blogi

Missclickilla maailmalle

Tartuin syksyllä netissä näkemääni tarjoukseen testata www.stratapro.co vedonlyöntityökalua ilmaiseksi. Kampanjassa sai valita yhden palloilusarjan kattavan työkalun kokeilualustaksi. Pahaksi onneksi virhenäppäilin kokeilusarjaksi Norjan jalkapallon!

Missclickini harmitti niin vietävästi. Olisin tietystikin halunnut testata kehuttua Stratapro-konetta jossain muussa sarjassa, missä kiinnostukseni, asiantuntemukseni ja liikevaihtoni olisi ollut suurempi kuin Norjassa. Olin yrittänyt klikata Premier-liigan. Mutta maito oli jo kaatunut. Olisi ollut noloa alkaa mailailla ja perua sovittua asiaa. Joten hyvä sitten - kahdeksi viikoksi Norjan projekti käyntiin!

Päätin ottaa kuitenkin kaiken mahdollisen irti ilmaisajastani. Ensi töikseni tutkin Stratapron "Query Toolilla" norjalaisten joukkueiden pelityylit: mikä suhde esimerkiksi laukasten ja pallonhallinnan välilä oli eri ryhmillä? Tein toki paljon edistyneempiäkin tutkimuksia. Näistä oli suuri apu yli-ali-vedonlyöntiin. Query Toolilla voi kasata samaan kuvaajaan kolme eri tilastoa - esim. murtautumiset laukaisu-alueille, eri laatuiset maalipaikat, kulmapotkut jne. Tämän jälkeen oli helppoa (ja muistamista edistävää) verrata joukkueita.

Seuraava askel kahden viikon Norja-iskussani oli katsoa Stratapron "Relative Value Screen" -sivulta, mitkä Norjan joukkueet olivat antaneet tuottoja ja mitkä tappioita viime kausina. Tein saman selvityksen tuotoista yli/ali-vedonlyönnissä.

Ylituottoja antaneet joukkueet ovat joko olleet onnekkaita tai pelimarkkinan aliarvostamia. Menin uudelleen "Query Tooliin" ja tutkin, mistä oli kysymys. Tein saman tutkimuksen "liian" tappiollisista joukkueista. Myös Stratapron "fair outcome league table" kertoo, paljonko joukkueilla kuuluisi olla pisteitä, jos ottelut olisivat päättyneet maalipaikkojen määrän ja laadun mukaisesti.

Nyt aloin jo olla kartalla Norjan joukkueista. Silti luin vielä Stratapron kattavat joukkekatsaukset pelaajista, valmentajista ja ihannekokoonpanoista.

Nyt olin valmis pelaamaan. Stratapron näkymässä pystyy katsomaan Stratabetin mallien antamat arviot ja vertaamaan niitä vedonlyöntimarkkinoiden lukemiin. Omat suurimpien välittäjien pelitilit voi integroida Stratapron sovellukseen ja lyödä vedot kätevästi suoraan sieltä.

Stratapron otteluennakoissa näkyy kaikki olennainen. Avauskokoonpanot (jotka ovat melkein aina oikein) sisältävät arvion pelaajan tasosta. Kokoonpanomuutoksia on siksi helppo muuttaa todennäköisyyksiksi. Kun näkee muutoksen pisteinä joukkueen ihannekokoonpanoon, kauden keskimääräiseen kokoonpanoon ja viime ottelun miehitykseen, pystyy vieraammassakin sarjassa saamaan monen prosentin edun kilpaileviin vedonlyöntiin.

Stratapron työkalu on reaaliaikainen läpi otteluiden. Tämä kätevöittää live-vedonlyöntiä.

Minulla oli erittäin hyvä onni Norjan kokeilussani. Hankin sen innoittamana Stratapron pysyvästi. Norjan palautusprosenttini (merkityksettömän pienessä otoksessa) oli yksi parhaista missään palloilusarjassa millään kaudella. Muuan Simo Valakari vaikutti asiaan, koska maailman vedonlyöjät tuntuivat ymmärtävän hänen suuruudestaan yhtä vähän kuin SJK:n omistaja Sarajärvi. Valakarin Tromsö antoi loppukauden taistelussaan käsittämättömän hyviä kertoimia. Mutta pääsyy Norjan menestykseeni oli Stratapro.

Vietän tässä rajun A-influenssan jälkeistä leppoisaa toipilasiltaa. Luen Stratapron "Pre-Season Previewsistä" Norjan alkavan kauden joukkuekatsauksia - innostuneena.

Samassa huomasin, että sivustolle ovat ilmestyneet myös Kiinan CSL:n ja Japanin J1:n esikatsaukset. Taidan iskeä tänä vuonna myös näihin. Stratapro on niin paljon aikaa säästävä ja ajattelevan ihmisen hallussa niin tehokas työkalu, että sen kanssa voi lähteä laajempaankin maailmanvalloitukseen.

Jorma Vuoksenmaa / ESBC

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä