Kategoria: Blogi

Lukitsen 63 sentin (35%) päivätuoton

Lukitsen 63 sentin (35%) päivätuoton

Eilisessä MM-turnauksen blogissani

https://esbc.fi/articles/blog/lisaa-paivittaista-mm-jannitysta-colossus-bets/

kirjoitin:

”Lasken itse kuitenkin Venäjän vielä (pelijakaumaa) suuremmaksi ennakkosuosikiksi. Joukkueen materiaalia ei pidetä kaksisena, mutta Venäjän hyvä valmentaja Stanislav Tserthesov kompensoi tilannetta rajallisten resurssiensa viisaalla ryhmittämisellä. Sitä paitsi Saudi-Arabia saattaa olla vielä huonompi kuin mitä vedonlyöntimarkkina uskoo. Useimpien saudi-pelaajien palkat ja markkina-arvot antavat vääristyneen kuvan heidän todellisesta tasostaan.”

Eilisellä videollani

https://www.youtube.com/watch?v=cySwOrb1IN0&feature=youtu.be

ilmoitin: ”ESBC:n voimalukujen valossa Saudi-Arabia saattaa olla oikeinkin heikko. Venäjä saattaa olla ottelussa edullinen suosikki”.

Venäjän voiton todennäköisyys oli nähdyn perusteella olla jopa ESBC:n arviota korkeampi. Saudi-Arabia kun ei saanut kokon edes puolta maalia ESBCxtedG maaliodottamaa. Joukkue syötteli sinänsä tarkasti ja rohkeasti alussa – mutta vailla viisasta suuntaa. Ei ole salaisuus, että arvostan hallussapito- ja syöttötilastoja paljon vähemmän kuin media. Syötöllä on oltava peliä oikeasti edistävä tarkoitus. Sen täytyy mieluiten ohittaa monta puolustavaa pelaajaa rakennusvaiheessa ja voittaa aikaa sekä tilaa vastaanottajalle. Saudi-Arabian neppailu ei täyttänyt näitä kriteereitä.

No niin. Kaikki tämä kirjoitettu huumorilla. Teen ironiaa inhimillisestä ymmärrysharhasta, jälkiviisaudesta ja väärästä egosta. Nämä ominaisuudet asuvat Sinussa, minussa ja kaikissa inhimillisissä olennoissa. Peli ei kerro minulle kaikkea, kuten ”analyytikoille” jälkikäteen.

Jo otsikostani puuttui tietysti hymiö.

Silti haluan opettaa Sinut ottamaan kaiken hyödyn irti eri vedonlyöntimarkkinoiden ja pelimuotojen parhaista puolista. ColossusBetsin peleissä on mahdollista kotiuttaa voitto vedonlyöntikupongin eri kehitysvaiheissa. Joskus voiton lukitseminen on järkevää – yllättävissäkin tilanteissa.

Tein eilisellä videollani 12 rivin esimerkkisysteemin 20 sentin rivipanoksella Colossuksen Pick5-veikkaukseen. Kuponkini tässä viiden kohteen vakiossa maksoi siis 2€ 40c.

Kun Venäjä oli tehnyt tehtävänsä Saudi-Arabiaa vastaan, tarjoutui ColossusBets ostamaan pelini hintaan 3€ 23c. Ja minähän myin! Voittoa realisoitui 63 senttiä.

Venäjän voitto nosti kuponkini arvoa vain 35%. Se ei ollut riittävästi (ennen ottelua arvioituun) riskiin nähden. Mutta tällä asialla ei ole mitään merkitystä päätökseni kanssa.

Syitä kotiuttaa voitto tässä tilanteessa oli kaksi. Ensinnäkin Portugali – Espanja sekä Marokko – Iran -otteluihin on tullut uutta informaatiota. Toiseksi en tullut tyytyväiseksi nähtyäni näiden ja kahden muun kohteen merkkijakaumat Venäjän kautta alkaneilla riveillä. Kun jotain ikävää on tapahtunut, on usein matemaattisesti oikein tyytyä tapahtuneeseen ja realisoida hävitty odotusarvo.

Sitä paitsi Colossuksen tänään perjantaina alkavaan uuteen viiden kohteen Vakioon voi pelata viisaammin sekä paremmalla informaatiolla Marokko – Iran, Portugali – Espanja ja Peru – Tanska -otteluita. Mikä parasta, alkavaan viitosvakioon sisältyy myös Ranska – Australia. Tässä on tilaisuus hyötyä toistamiseen vahvasta, jopa peliprosenttejaan vahvemmasta suosikista.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä