Kategoria: Blogi

Lisää päivittäistä MM-jännitystä - Colossus Bets

Lisää päivittäistä MM-jännitystä - Colossus Bets

”Kerron asiakkailleni, mitä pelaan ja miksi”.

Siinä yksinkertainen periaatteeni, jonka ansiosta olen saanut jakaa myötä- ja vastoinkäymiset peliystävieni kanssa vuodesta 1993 tähän päivään. Nyt tuon tietoisuuteesi pelisivuston, jonne pelaan jalkapallon MM-kisojen aikana päivittäin.

ColossusBets tarjoaa mahdollisuuden veikata jalkapallon MM-kisoihin Vakioveikkauksen ja Monivedon tapaisia totopelejä. Näissä pelaajat lyövät siis vetoja toisiaan vastaan. Pelin järjestäjä ottaa korvaukseksi työstään osan pelivaihdosta ja jakaa loput voittoriveille pelattujen panosten suhteissa.

ColossusBetsin toimisto sijaitsee King’s Crossin ja Holbornin välimaastossa Lontoossa. Yhtiö toimii U.K. Gambling Commissionin lisenssin No: 000-031514-R-314905-001 valtuuttamana. Itselleni tämä oli tärkeä tieto ennen kuin aikoinani uskalsin alkaa pelata Colossukselle. Halusin varmistua yhtiön taustoista, sillä Colossuksen lupaamat taatut voittopotit, esimerkiksi viisi miljoonaa euroa Colossus-pelissä tuntuivat liian hyviltä ollakseen totta. Havaitsin kuitenkin, että Colossus saa koko ajan uusia asiakkaita eri puolilla maailmaa ja että yhtiön taustat ovat kunnossa. Luottamukseni alkoi kasvaa.

Toukokuussa 2014 tutustuin ColossusBetsin pääomistajaan Bernard Marantelliin erikoisella tavalla. Sekä hänen että minun kimppani voittivat 2,6 miljoonaa puntaa Englannin Scoop6-hevospelissä. Olin omassa kimpassani vain pienen pieni osakas, mutta osallistuin neuvotteluun, missä sovimme järkevästä toiminnasta 3,7 miljoonan bonuspotin jakamiseksi. Sain Bernardista prosessissa rehellisen kuvan. Kaiken kaikkiaan ne miehet, jotka luottavat toiseen, ovat pääsääntöisesti myös luottamuksen arvoisia. Luotan siksi ColossusBetsiin, ja olen aina saanut sieltä voittoni muutamassa päivässä – silloinkin, kun voitimme yhteensä noin 130.000 puntaa Islannin yllätettyä Englanti kaksi vuotta sitten EM-kisoissa.

Pelaan joskus Colossukselle melko isosti – silloin, kun joissakin pelimuodoissa on ”kuolleiden rahojen” ansiosta jaettavia voittoja suunnilleen yhtä paljon kuin panoksia. Tällaisilla kierroksilla keskimääräiselläkin vedonlyöjällä on voitto-odottama. Analyysietu ja kyky rakentaa kupongit viisaasti lisää voitto-odottamaa. Säästän aikaani, enkä siirtele rahaa sisään-ulos -sisään Colossus-tililtäni kovinkaan aktiivisesti. Tämäkään ei sinänsä olisi ongelma, sillä myös tallettaminen näyttää sujuvan juohevasti.

Myös Colossuksen pelisivuston tekninen toimivuus on ollut lähes sataprosenttisen virheetöntä. Ja olen pelannut Colossukselle melko usein. Aivan normaaleissa viiden/kahdeksan kohteen 1-x-2-veikkauksissa sekä 3-4 ottelun ”monivedoissa” tapaa löytyä ainakin joitakin edullisia kombinaatiota. Tunnustan lisäksi: Colossus myös maksimoi jalkapalloharrastajan viihdearvon, kun kohteina ovat maailman kiinnostavimmat ottelut. Näin on läpi talven ja tänä kesänä myös jalkapallon MM-kisoissa.

Kisojen avauspäivänä käynnistyy ColossusBetsillä viiden kohteen Pick5-vakioveikkaus. Torstain ainoa kohde on Venäjä – Saudi-Arabia. ColossusBets-markkinassakin noin 2/3 panoksista tulee kulkemaan Venäjän kautta. Tämä on linjassa kiinteäkertoimisten vetojen maailman markkinan kanssa.

Lasken itse kuitenkin Venäjän vielä suuremmaksi ennakkosuosikiksi. Joukkueen materiaalia ei pidetä kaksisena, mutta Venäjän hyvä valmentaja Stanislav Tserthesov kompensoi tilannetta rajallisten resurssiensa viisaalla ryhmittämisellä. Sitä paitsi Saudi-Arabia saattaa olla vielä huonompi kuin mitä vedonlyöntimarkkina uskoo. Useimpien saudi-pelaajien palkat ja markkina-arvot antavat vääristyneen kuvan heidän todellisesta tasostaan.

Koska haen yllätystä Marokko – Iran -kohteessa, on rivieni tasapainon takia hyvä ylipainottaa suosikkia avauskohteessa.

JORMA VUOKSENMAA

PS. Katso myös videoni

https://www.youtube.com/watch?v=cySwOrb1IN0&feature=youtu.be

siitä, miten tein tuon Iran-myönteisen pikku veikkaukseni ColossusBetsille.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä