Kategoria: Blogi

Lauantain rahanjako – jackpot myös 8 kohteen vakiossa

Lauantain rahanjako – jackpot myös 8 kohteen vakiossa

Mikä lauantai! ColossusBetsillä jaetaan ylimääräisiä voittoja kahdessa pelissä: monivetoa vastaavassa Pick 3:ssa sekä kahdeksan kohteen vakioveikkusta muistuttavassa p8:ssa.

Sunnuntaina Kolumbian 3-0 -voitto Puolasta pelasti kimppani hyviin voittoihin P3-jackpotissa,

vaikka aivan liikaa pelattu Englanti tuhosi useimpien muiden yhdistelmien tuotto-odotukset negatiivisiksi.

Pohdin P3-peliä jo eilisessä blogissani:

https://esbc.fi/articles/blog/lauantain-p3-jackpot-viime-voittokierrostamme-edullisempi/

viime kertaisen voittokierroksemme ympäristössä sekä tämän päivän jackpottiin valmistautuen. Ellet ole lukenut vielä eilistä blogiani, kannattaa se lukea nyt.

Pelaan toki tänäänkin ilmaisrahaa sisältävää P3-peliä, mutta panostan enemmän P8-vakioon.

ColossusBets laittaa Pick 8 -pelin voittopotin pohjaksi 30.000€. Tämä tarkoittaa, että jos pelin vaihto jää alle 100.000 euroon, jaetaan voittoina panoksia suurempi summa! Silloin keskimääräiselle pelaajalle maksetaan osallistumisesta peliin. Normaalistihan voittoja jaetaan panoksia pienempi summa, eli veikkaaja maksaa osallistumisesta peliin.

P8 on muutenkin lempipelini. Se on riittävän vaikea, että vastustajille jää tilaa tehdä virheitä. Toisaalta peli on riittävän helppo, etteivät väistämättömät häviösarjat veny kohtuuttoman pitkiksi.

Ainakaan tämän päivän Pick 8 ei oikeastaan voi muodostua ylivaikeaksi. Vaikka voittoina jaettaisiin esimerkiksi 100.000 euroa, olisivat vasta harvemmin kuin kerran 50.000:sta toteutuvat rivit pelikelvottomia liiallisen vaikeuden takia. Tämäkin yksinkertaistus jättää 7-oikein alavoitot huomioimatta.

Sitä paitsi Belgian ykkönen Japania vastaan toteutuu noin 70% varmuudella. Tämän jälkeen täysosumaan tarvitaan enää seitsemän oikeaa merkkiä ja lohdutusvoittoon kuusi.

Belgia ei edes välttämättä jää ottelussa ylipelatuksi. Belgia on ollut odottamani tasoinen huippujoukkue. Ennen kisoja uskoin, että Belgia olisi kohtuuttoman suosittu kaikissa otteluissa, koska niin monet vedonlyöntiystäväni – ammattilaiset ja harrastajat – puhuivat Belgiasta ideajoukkueenaan.

Toinen ylipainottamani P8-suosikki tänään on Kroatia. Se oli yksi näkemysjoukkueistani ennen kisoja. Voitimme Kroatian riippuvuustuplilla niin paljon rahaa, että kisat olivat käytännössä taatut voittokisat jo noilla tuloilla.

Kukaan pelaaja ei ole vapaa tunteista. On mahdollista, että näen Kroatian suoritukset nyt liiankin upeina, koska joukkue teki hyvää työtä minulle ja asiakkailleni. Mutta toisaalta puolueettomat tunnusluvut vahvistavat Kroatian pelanneen hyvin. Se osoitti luokkansa myös lyömällä Islannin puoliteholakin, parhaita pelaajiaan lepuuttaen.

Mainituista syistä käytän Kroatiaa tukipilarina suuressa osassa kuponkejani, vaikka suosikin kautta kulkeekin paljon peliä. Tanska on ollut odotetun tasoinen ja näköinen OK-joukkue, mutta se tarvitsee nyt enemmän onnea kuin Kroatia.

Kuluvissa MM-kisoissa on jälleen kerran paljastunut tasaisten joukkueiden vahvuus – erityisesti suhteessa vedonlyöntimarkkinan näkemyksiin. Vedonlyöjät ympäri maailman arvostavat joukkueita aivan liikaa sen parhaan pelaajan tason mukaisesti. Tästä syystä suosin Pick8-positiossani Ranskaa Argentiinaa vastaan sekä Uruguayta Portugalia vastaan.

Ranska ja Argentiina ovat jokseenkin yhtä hyvät joukkueet, mutta: Ranskan laatu jakautuu tasapainoisemmin kentän eri osa-alueille verrattuna Argentiinaan.

Ranska on kaikkea muuta kuin varma voittaja tässä huippuottelussa mutta silti todennäköisempi kuin maailman vedonlyöjien noin 60% jatkoon pääsyn peliprosentti antaisi ymmärtää.

Ronaldon maaleista ja erikoistilannepalvelusta elävän Portugalin kanssa on tilanne sama. Uruguay on lähes Portugalin tasoinen joukkue mutta ei yhtä palvottu. Ja Uruguayn puolustus on vahvempi kuin Portugalin, samoin Uruguayn kokenut valmentaja. Molemmat edut korostuvat pudotuspeleissä.

Edullisuutensa lisäksi P8-jackpot tarjoaa myös erinomaisen viihdearvon - tiistaihin asti. Tuolloin ratkeavissa päätöskohteissa yleisö saattaa suosia liikaa aina populääriä Englantia Kolumbian kustannuksella sekä Sveitsiä Ruotsi-ottelussa. Sveitsi ei pääse otteluun aivan parhaalla kokoonpanollaan. Ruotsi pelaa selkeää, yksinkertaista jalkapalloa, joka sopii pudotuspelien painetilaan.

Vielä lopuksi yleinen peli-idea:

Useimmissa P8-kohteissa tasapelit ovat vähintään neutraaleja elleivät jopa niukasti edullisia merkkejä yhdistelmien tuotto-odotuksille. Pudotuspelit pelataan tarkasti ja puolustus päasiana. Maaliodottamat putoavat. Colossuksen pelaajat eivät välttämättä ota tätä asiaa huomioon riittävästi. Kun 1-1 sekä 0-0 -tulosten todennäköisyydet kasvavat, lisääntyy luonnollisesti myös X-merkin mahdollisuus Pick8-riveissä.

Ps. Jos ColossusBets ja sen järjestämät pelit ovat Sinulle uusia asia, katso esittelyvideoni https://www.youtube.com/watch?v=BEWxnEi2oVsi tai lue esittelyblogini

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä