Kategoria: Blogi

Kaiteen viereltä ilmaisrahoille

Kaiteen viereltä ilmaisrahoille

Newmarketin klassinen Guineas-viikonloppu huipentuu tänään sunnuntaina. Tammat kilpailevat 1000 Guineasin voitosta. Eilisen oriitten 2000 Guineasin voitti irlantilaisvalmentaja Aidan O’Brienin Magna Grecia.

O’Brien on nyt voittanut 2000 Guineasin kymmenen kertaa. Eilinen voitto oli kolmas peräkkäinen. Magna Greciaa ratsasti O’Brienin poika Donnacha.

Magna Grecia oli kilpailun kakkossuosikki tallitoverinsa Ten Sovereignsin takana. Tämä ei jaksanut täyttä mailin matkaa. Magna Grecia juoksi Stand Rail -ratakaiteen lähellä muutaman hevosen ryhmässä, kun valtaosa lähdön 19 osanottajasta hakeutui radan keskelle. On mahdollista, että kavioura oli nopeampi kaiteen äärellä. Tähän viittasi myös se, että Magna Grecian ryhmästä kesti kakkoseksi suuryllättäjä King of Change ja myös vetotöitä tehnyt Shine So Bright jaksoi yllättävän hyvin.

Eilisen havainto antaa vihjeen tämän päivän tammojen kilpailuun. 1000 Guineasin suosikki Qabalaon arvottu lähtökoppiin numero kuusi. Sillä ei ole mitään mahdollisuutta päästä katsomon puoleisen kaiteen lähelle. Tamma juossee todennäköisesti keskellä rataa yli kymmenen hevosen ryppään taustalla. Vaikka Quabalo on tappioton ja kehittyvä hevonen, voi se nyt hävitä puhtaasti juoksun kulun uhrina. Kovin paljon väistelyitä ja häirintöjä Quabala ei siedä, erityisesti, kun lähdön matkavauhti jäänee hitaahkoksi. Stand Railisin äärellä voi jokin rajallisempikin hevonen karata yllätysvoittoon.

Kakkossuosikki Iridessa on niin ikään kirihevonen, joka jää luultavasti lähtökopista kolme Quabalan tapaan aluksi taka-alalle. Iridessa on erittäin paljon matkavauhdin armoilla.

Mainituista syistä etsin 1000 Guineasissa aggressiivisesti yllättäjiä ColossusBetsin Win6-peliin, missä ilmaista rahaa on jaossa jopa 18.807 euroa. Pelin vaihto nousee riittävän korkeaksi, jotta parissa lähdöissä voi etsiä kohtalaisia yllätyksiä. Hyvän, tasapainoisen kokonaisposition voi rakentaa pelaamalla Quabalan kautta Place6-pelissä. Tämä pelimuoto suosii suosikkeja, joten vaikka pidän Quabalaa riskisijoituksena, toimii se place6-pelissä hyvänä vaikeusasteen kontrolloijana. Tästä huolimatta toivon tietysti lähdössä Stand Railin puolella juoksevia hevosia. Yksi vaihtoehto on myös pelata Quabalalle sijaa vedonlyöntipörsseissä – tai sitten vain karskisti seistä yllättäjä-idean takana ja katsoa lähtö tasapainoittelematta.

Jotain Colossuksen Place6:eenkin tietysti pelaan, koska jaossa on 10.000 euron takuupotti, ja moneen kohteeseen löytyy kelvollinen sijapeli-idea.

Heti 1.50 avauskohteessa Baghdad ohittanee riittävän monta keulapaikasta kiistelevää vastustajaansa.

2.20 tammalähdössä kierrätän eri kupongeissani lähdön kaikkia viittä hevosta – toki todennäköisyyksin painottaen.

4.10 aloittelijoiden lähdössä Electrical Storm sijoittuu P6-pelissä tarvittavalla tavalla kahden joukkoon selvästi yli 80% varmuudella. Saaed Bin Suroorin kaksivuotiaat tapaavat olla alkukaudesta muita valmiimpia. Electrical Storm on lisäksi jo ottanut tuntumaa urheilu-uraansa, kun sen sunnuntaiset vastustajat vasta saavat tulikasteensa.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä