Kategoria: Blogi

Jos tapahtuu näin, seuraa siitä että...

Jos tapahtuu näin, seuraa siitä että...

Tänään keskiviikkona kello 21 ColossusBetsillä alkaa neljän kohteen Pick4-moniveto, jossa jaetaan voittoina vähintään 30.000€.

Avauskohteessa Serbia saattaa tehdä Brasilian urakan haastavammaksi kuin joukkueiden tasoa vertaillessaan voisi luulla. Serbia nauttii kotikenttäedusta. Se on erikoistilannevahva ja fyysinen. Serbia tarvitsee voiton jatkaakseen ja lähtee otteluun hurmoshengessä.

Brasilia voittaa ottelun noin kaksi kertaa kolmesta, mutta Serbian venyminen edes tasapeliin nostaisi P4-yhdistelmien arvoa paljon. On vaikea nähdä, että koko jalkapalloilevan maailman rakkauden kohde Brasilia jäisi liian vähän pelatuksi sijoituskohteeksi tässä.

Sveitsi on tietystikin ratkaisevasti parempi kuin Costa Rica. Suurvoitto AOH Sveitsille on kuitenkin paljon epätodennäköisempi, kuin mitä ColossusBets-markkina uskoo. Sveitsi ei ole mikään tulivoimainen, maaleilla mässäilevä joukkue. Se pelaa kohti hallittua pientä voittoa tai ehkä tasapeliäkin. On nimittäin ajateltavissa, että Sveitsin lohkossa kakkossija on toivottavampi kuin voitto. Lohkovoittajan todennäköisen pudotuspelivastustaja kun on Saksa. Kakkonen pääsee todennäköisesti helpommalla.

Voit hyödyntää lohkotilanteiden kehityksen Colossuksen P4-pelissä. Mieti, mitä joukkueet haluavat ja ajattelevat eri puoliaikatilanteissa. Käytä kupongeillasi kahdessa ensimmäisessä ottelussa aina vain yhtä tulosta kummassakin. Pidä huolta, että ne täsmäävät erilaisiin ajatuskulkuihin keskinäisellä riippuvuudellaan. Otteluiden tauolla Colossus tekee Sinulle tarjouksen kaikista kupongeistasi. Voit myydä silloin pois kaikki huonoon suuntaan kehittyneet yhdistelmäsi ja jäädä jännittämään niitä, missä riippuvuudet työskentelevät hyväksesi.

Sama idea on yhtä rahan arvoinen torstaisissa lotteluissa. Joukkueiden tavoitteet ja sitä kautta pelitapa riippuu toisessa ottelussa tapahtuvista maaleista ja keskiviikon tuloksista.

Kaikkein epätodennäköisimpienkin tilanteiden läpi käyminen kannattaa, sillä niiden kautta kulkevien yhdistelmien kertoimet nousevat todella korkeiksi.

Ps. Jos ColossusBets ja sen järjestämät pelit ovat Sinulle uusia asia, katso esittelyvideoni

https://www.youtube.com/watch?v=BEWxnEi2oVsi

tai lue esittelyblogini

https://esbc.fi/articles/blog/lisaa-paivittaista-mm-jannitysta-colossus-bets/

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä