Kategoria: Blogi

Yorkin kansainväliset – tasoa ja rahaa

Yorkin kansainväliset – tasoa ja rahaa

Yorkin syysmeeting on jo vuosikymmenet ollut laukkavuoden kohokohtia kansainvälisestikin. Urheilullisen tason mukaisten palkintorahojen lisäksi vanhassa viikinkikaupungissa jaetaan myös pelillisiä aarteita. ColossusBets boostaa monia poolejaan, ja lähdöt ovat myös World Toten kohteina.

Avauskohteessa englantilainen ”laatumedia” vihjaa käsittämättömästi 11 Mondammejia. Olen täysin eri mieltä. Hevonen on hermostunut ja tarkka juoksupaikastaan. Nyt se jää taka-alalle isossa, tasokkaassa lähdössä. Se vaatii kosolti onnea onnistuakseen. Hevosen Auren-ratingitkaan eivät ole riittäviä. Ohjeistin tradereitani yksiselitteisesti: ”Meillä EI MIHINKÄÄN kuponkiin tai peliin.”

Myös 13 Twilight Calls on suosikki osin perusteettomasti.

9 Whenthedealisdone myös bookattava hevonen edellisten ohella – tosin paljon niukemmin. 5 Mountain Peak, 2 Hurricane Ivor ja 14 Live In The Moment ovat ansainneet edellisiä paremmat Aurenit ja ovat jokseenkin yhtä paljon pelattuja, joten näihin kannattaa sijoittaa muualta otettu paino.

3 EL ASTRONAUTE on lähdön vaikea pähkinä. Tunnen hevosen ja parhaimmillaan sillä on kovin kapasiteetti tässä. Mutta veteraani ollut huono jo kolmasti, myös Haydockin tuoreimmassa kisassaan, vaikka tuo oli selvästi El Astronauten matsattu tavoite. Ruuna antaa kuitenkin niin hyvän kertoimen, että kuljettava mukana tässä, vaikka on ilmeistä, että jotain vialla, ja että taustavoimat hakkaavat vain päätä seinään, kun tarjolla on perinteinen hieno lähtö Yorkissa.

Lähtö 2: Tosi hyvä 2v. lähtö. Tässä Speed Ratingit ovat virhealttiita. Parannusta vaikea arvioida. Jo rajattu #5 ei pitäisi riittää millään, mutta muista neljästä en riitele markkinan kanssa. 1 Dubawi Legendiä tosin puhutaan tulevaisuuden G1-hevosena, mitä se voikin olla. Helppoutta tarvitaan kombinaatiopelien joissain lähdössä, joten ehkä tästä sitten oljenkorsia vaikeusastevaateen mukaan.

Lähtö 3: Hieno 3v. klassikko. 1 Kemari toi meille 8x rahat viimeksi ja parantaa yhä. 2 High Defination tosi kova luokka. Oli keväällä pettymys, mutta potentiaalia parantaa ikäluokan kärkiviisikkoon.

Lähtö 4: Yksi vuoden hienoimmista lähdöistä. 3 Love on vuosikymmenen kymmenen parhaan tamman joukossa. Tosi taistelija ja vahva. Se näytti kuitenkin vinon kulmikkaalta viimeksi, eikä sen pitänyt tulla Yorkiin, ennen kuin O'Brienin tallin alkuperäisesti suunniteltu edustaja jätettiin pois. 2 Mishriff ei ole minun mieleeni - tiedä mistä syystä. Ori ei vain anna 120-hevosen silmämääräistä vaikutelmaa, joten siksi se on varmistettava suosikki. 6 Mohaafethillä on ehkä jopa paras luokka tässä lähdössä, mutta se tekee jockeyn tehtävän joskus vaikeaksi. Silti kertoimeensa nähden yritettävä hevonen, koska voi se voi yhä parantaa. 7 Alcohol Free on ollut meille suosiollinen tänä vuonna – tarjonnut kaksi isoa lunastusta, vaikka se puree ja potkii hoitajiaan sekä jockeyta aina joskus. Lähdön neljäs todellinen maailmanhuippu.

Lähtö 5: Olen johdonmukaisesti ja perustellusti ”esteratsuja” vastaan. Kun estelaukkahevosia ovat kohteen molemmat pelatuimmat 12 Scaramanga ja 15 Arcadian Sunrise, ja kun 14 Rajinsky sekä 16 Platform Nineteen antavat parempia kertomia, on tämä leveän pelin lähtö. 4 Island Brave jopa lupaa 20x rahat. En tiedä, miksi? On siis vaikeusasteiden salliessa hyvä arpa.

Lähtö 6: Yksi tasaisimmista tänä kesänä näkemistäni lähdöistä. Tammalähtö. Kovaksi menevä matkavauhti - paljolti suosikkien tekemänä - ei selkiytä tilannetta. Niin paljon merkkejä kuin vaikeusasteet sallivat.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä