Kategoria: Blogi

Talvi kesän keskellä

Teininä osasin unelmoida, että 57-vuotiaana saattaisin saada perheeni leivän vedonlyönnistä. Mutta en osannut unelmoida, että suunnittelemani kimpat voittaisivat kymmenille mukaville ihmisille ensin €50711 ja sitten €28745 - loppukesästä, kansainväliseten jalkapallosarjojen kohteilla! Ja mahdotonta olisi ollut kuvitella, että elokuun puolivälissä suunnittelisin monivetokimppoja NHL:n pudotuspeleihin!

Tässä kuitenkin istun. Korona toi talven kesän keskelle. Tässä yksittäisessä asiassa kauhea musta joutsen oli meille eduksi. Nyt, kun vedonlyöntikohteita ei ole liikaa, voi niistä nauttia enemmän - jopa katsoa pidempiä pätkiä kuin normaalisti.

En vähättele ColossusBetsin pelien edullisuutta ja sitä ammattitaitoa, millä työntekijäni arvioivat kohdeotteluiden todennäköisyydet ja rakentavat pienet, edulliset, kustannustehokkaat kimpat. Mutta totta pitää puhua, ja tunnustan: normaalionnella ei kuulu saada kiinni kahta €50711 ja €28745 suuruista voittoa kuukaudessa.

Uskon kuitenkin, että ColossusBetsin pelit tarjoavat meille reilun mahdollisuuden voitolliseen peliin, vaikka heilahtelut ovat isoja. Mutta esimerkiksi Colossuksen NHL-peleissä olemme koko kauden pelaneet korkeammalla tuotolla kuin kiinteäkertoimissa peleissä.

Tasaisesti suurvoittoja tuonut kautemme huipentui joulun alla asiakkaaltamme tulleeseen kirjeeseen:

"Hei, ostin 2,79 €:n panoksella 46,5%:n osuuden Vuoksenmaan NHL kimppaan ja tänä aamuna oli Colossusbetin tililläni 6.400€, eikä siinä ollut vielä kaikki: viimeisen pelin päätyttyä kilahti tilille reilut 4.500 € lisää.

"Joululahjasuunnitelmiini teen pientä viilausta ja joulun ajan ruokavalio on pääpiirteissään kinkkua, punkkua ja voiton myötä konjakkia. Suuret kiitokset tästä ja myös syksyn monivetovoitoista, sekä oikein mukavaa joulua teille!!!" -AK

AK oli "suuri" osakas NHL-kimpassamme, jossa €6 kokonaispanos toi jaettavaksemme €24073.

Nyt talvi on tullut kesän keskelle. Tänään torstaina klo 22 käynnistyy ColossusBetsin NHL-moniveto.

ColossusBetsin jääkiekkovetoja pelataan samaan pottiin mm. Suomesta, Afrikasta, Filippiineiltä ja Englannista. On mahdollista, että 80-luvulta asti jatkunut NHL-voittamisemme ja kokemuksemme tarjoaa meille edun ColossusBetin markkinavoimiin nähden. Ainakin rakennamme kuponkimme viisaammin - sopivan yllättäviksi mutta riittävän "helpoiksi" jakosummiin nähden.

Colossuksen NHL-peleissä veikataan otteluiden voittomarginaaleja varsinaisella peliajalla. Neljän maalin voitot ja suuremmat on niputettu yhteen ryhmään.

P4-pelissä veikataan neljän NHL-ottelun voittomarginaaleja. Pelissä saa pieniä lohdutusvoittoja jo kolmella oikealla tuloksella. Viikonloppuina järjestettävässä P6-veikkauksessa on vastaavasti tiedettävä kuusi tarkkaa maalieroa päävoiton saamiseksi. Tässä pelissä jaetaan voittoja myös viisi- ja neljä oikein veikanneille.

Tänään torstaina pelataan P4:ää otteluihin Tampa Bay - Colorado, Las Vegas - Chicago, Colorado - Arizona ja Carolina - Boston.

Tampa Bayn ja Columbuksen välinen peli on mielenkiintoinen, sillä vaikka yleensä olemme altavastaaja -myönteisiä, niin nyt Columbuksen jaloissa painaa ottelusarja Torontoa vastaan ja toissapäivänä pelattu jatkoaikojen sarja.

Vegasin ja Chicagon ottelusarja on kierroksen runsasmaalisin, mutta markkinassa maaliodotus alkaa olla jo liiankin korkea. Pääsemme kimpoissamme pelaamaan tasapelejä tavallista suuremmalla painolla.

Colorado hallitsi ensimmäistä peliä Arizonaa vastaan, mutta onnistui murtamaan Darcy Kuemperin muurin vasta lopussa. P4-riveissä olemme jonkin verran Arizona-myönteisiä.

Carolinan ja Bostonin välisen ottelusarjan 1. peli meni jatkoajalle, jonka Boston lopulta voitti. Pidämme tätä paria tasaisempana kuin markkina ja otamme P4-riveihin mukaan paljon X2-tuloksia.

Monet Colossuksen suurvoittomme kuluneella kaudella ovat perustuneet edulisiin tasapelejä sisältäviin riveihin. Pudotuspeleissä tasapelien todennäköisyys - ja sitä kautta etumme nousee.

Olet tervetullut kimppoihini. Meidän kaikkien etu on pelata Colossuksen pelejä mahdollisimman pienin rivipanoksin, koska aina onni ei ole niin hyvä kuin kuluneena kuukautena. Pelaamme vastuullisesti, kun hajotamme riskimme moniin pieniin kimppoihin.

Kimppani täyttyvät nopeasti, mutta mitä voimme tehdä? Loputonta määrää kelvollisa rivejä ei löydy. Tulee uusia tuottavia pelejä ja kierroksia.

Palveluksessasi!

Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n NHL-työryhmä

Yhdessä enemmän peleistä!

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä