Kategoria: Blogi

NFL-monivedot alkavat

NFL-monivedot alkavat

Tänään sunnuntaina NFL alkaa toden teolla– ja samalla myös ColossusBetsin ”monivedot” Amerikkalaiseen Jalkapalloon.

ColossusBetsillä on avauskierroksella kohteina kaksi neljän kohteen monivetoa ja yksi seitsemän kohteen moniveto. Neljän ottelun voittomarginaalit oikein veikkaamalla voi voittaa 2000€. Seitsemän ottelun pelin ylimmässä voittoluokassa on jaossa 100.000€.

Seitsemän NFL-ottelun ”Pick7”-pelissä voittaa, vaikka kolme otteluista olisi väärin. Pick4:ssä saa väärin mennä yksi peli.

Colossuksen peleissä jokaisen ottelun molempien joukkueiden mahdolliset voittomarginaalit on jaettu seitsemään ryhmään. Jokaisessa ottelussa on siten 14 erilaista vedonlyöntivaihtoehtoa.

Ryhminä ovat 1-6 pisteen, 7 – 12 pisteen, 13-18 pisteen, 19 – 24 pisteen, 25-30 pisteen, 31 – 36 pisteen ja yli 37 pisteen voittomarginaalit.

NFL-monivedot eivät ole aivan niin haastavia, kuin miltä useiden tulosryhmien perusteella näyttäisi. NFL-joukkueet ovat yllättävän tasaväkisiä. Odotettava voittomarginaali ylittää harvoin 14 pisteen rajan edes vahvimpien kotisuosikkien pelatessa. Suuri osa NFL-otteluista ratkeaa potkumaaliin eli kolmen pisteen voittoon.

Colossuksen peleissä pienimmät erot joukkueiden välillä – 1-6 ja 7-12 pisteen voitot - tulevat todennäköisesti olemaan enemmistönä useimmissa toteutuvissa riveissä. Silti yhdessä tai kahdessa kohteessa nähdään usein suurempi piste-ero. Kierrätys- ja hajoitussysteemien rakentaminen kimpoille saattaakin olla palkitsevin pelistrategia.

On mielenkiintoista nähdä, miten suuri yleisö alkaa pelata Colossuksen NFL-veikkausta. Ehkä ihmiset pelaavat liikaa nimijoukkueiden selkeitä voittoja. Amerikkalaisessa ammattilaisurheilussa pidetään vastustajan löylyttämistä ”moukkamaisena”, ja amerikkalaisessa jalkapallossa loukkaantumisriski kasvaa täysillä tehtävissä hyökkäyksissä. Näistä syistä edes kotijoukkueet eivät yleensä ryhdy riemastuttamaan fanejaan tarpeettomilla murskavoitoilla, joita toki silloin tällöin syntyy.

NFL:n avaussunnuntain Colossus-kohteet näyttävät lupaavilta. Illan ensimmäisessä P4:ssä New England Patriots ja New Orleans Saints ovat niin vahvoja suosikkeja, että sallin niille kimpoissani jopa 12-18-pisteen voittoja joissakin kupongeissa, vaikka todennäköisin voittomarginaali jääkin molemmilla 7-12 pisteeseen

Myöhäisotteluiden P4:ssä Kansas City Chiefsin ja Seattle Seahawksin yllätykset nostaisivat kupongin arvoa paljon. Chiefs on vahva joukkue, vaikka sen mainio alku normalisoituikin viime kauden loppua kohden. Vaikka joukkueen pelinrakentaja on vaihtunut, löytyy huippuvalmentaja Andy Reid uudet hyvät taktiset ratkaisut. Running Back Kareem Hunt mahdollistaa paljon erilaisia asioita Reidin pelikirjassa.

Seitsemän kohteen peli sisältää myös maanantai-illan Green Bay – Chicago -ottelun. Tässä olen suosikkimyönteinen. Green Baylla joutui tulemaan toimeen viime vuonna pitkään ilman korvaamatonta pelinrakentajaa Brendan Rodgersia. Green Bay parantamaa paljon viime kaudesta Rodgersin nyt tervehdyttyä.

Muista kuitenkin, että Colossuksen P7 on erittäin vaikea peli, ja 100.000€ pääpottia kannattaa lähteä tavoittelemaan suuressa kimpassa.

Ps. Jos ColossusBets ja sen järjestämät pelit ovat Sinulle uusia asia, katso esittelyvideoni

https://www.youtube.com/watch?v=BEWxnEi2oVsi

tai lue esittelyblogini

https://esbc.fi/articles/blog/lisaa-paivittaista-mm-jannitysta-colossus-bets/

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä