Kategoria: Blogi

Nähtyä näkemystä – hyödyksesi

Peliystäväni,

NHL on ollut 90-luvulta asti hyvä pelimarkkina meille ja asiakkaillemme. ColossusBetsin NHL-moniveto ja -vakio ovat tuoneet lisää mahdollisuuksia tuoda hyödyksesi kokemuksemme, tutkimustuloksemme ja yli kymmentuntiset työpäivämme.

Kahtena viime viikkona olemme ottaneet kahdet maksimivoiton Colossuksen NHL-peleistä.

Sunnuntaina pikku kimppamme oli ainoa voittaja koko maailmassa, ja otimme potin yksin. Melko selkeistä maaliluvuista huolimatta emme olleet mitenkään saletissa, sillä moni ottelu oli numeroitaan tasaisempi. Esimerkiksi tasaisessa päätöskohteessa 2-0 -maali Minnesotalle ”annettiin”, kun Wildin pelaajaa lyötiin käsille tyhjän maalin edustalla. Vain hetkeä aieimmin Vegas oli tasoittaa kuudella viittä vastaan vyörytyksessään. Kun otimme runsas vuosi sitten NHL:stä 24073 €

vain 6 € maksaneella kimpallamme, olimme juuri tämän kupongin kohdalla onnekkaita. Mutta koska olimme pelanneet kaikki sadat voitolliset yhdistelmät järkevästi ryhmiteltyinä, olisi moni ”naapuririvi” tuonut kimppalaisilleni yhtä lailla pelin koko jakosumman. Toteutuneella rivillä olisimme sitä paitsi voittaneet viisinumeroisen summan kaikilla päätöskohteen lopputuloksilla, koska olimme lukinneet osan voitostamme jo ennen Edmonton – Toronto -ottelua.

Olemme olleet onnekkaita, mutta osin myös ansainneet onnemme NHL-asiakkaillemme vuodesta 1989 lähtien.

Vietin syksyillä 1990 kuusi ja 1991 seitsemän viikkoa Las Vegasissa lyömässä vetoa NHL:stä. Muistan kuin eilisen päivän, kun Aki Berg ja Teemu Selänne aloittelivat uraansa, ja kun Jarmo Myllys torjui minulle usein 2½ tasoitusmaalin avittamana tuhansia San Jose Sharksin veräjän suulla.

Noina onnen päivinä kaikki piti tehdä käsin. Usein muistelen Las Vegasin aikoja silloiset otteluvihkot kädessäni, hymyssä suin. Mutta nuo suttuiset merkinnät ovat ESBC:n asiakkaiden nykymenestyksen alakoulumuistiinpanot. Uusi tietotekniikka olisi hyödytöntä, jos ei tietäisi, mitä etsiä sen avulla. Ja tunnustan: teen yhä monia asioita nykyisinkin varsin vanhanaikaisesti.

Tänä talvena minulla on ollut projekti laskea omaa ESBCxTEDg-maaliodottamaa NHL:n 10-8-minuuttisten maalikoosteiden pohjalta. En siis käytä laukaisukarttoja tai kuvan tunnistusta. Katson vain ottelut, kirjaan mielestäni luotettavin menetelmin maalipaikat sekä niiden laadun, ja korjaan arvioitani lopuksi tietyillä hyödyllisillä asioilla, joita en välähdyksistä näe - esimerkiksi kaikilla laukauksilla, aloituksilla, ottelua edeltävillä kertoimilla ja live-kertoimilla pelin eri vaiheissa. Kaksi viimeisintä korjausta voivat kuulostaa oudoilta, mutta Bayes oli hyvä pappi ja Smithin näkymätön käsi näkyy.

Lopputulokset ovat olleet hyviä ja antaneet markkinaa paremman kuvan joukkueiden puolustuksesta sekä hyökkäyksestä.

Kyllä, olen koosteiden koostajien armoilla. Hyviä maalipaikkoja jää puuttumaan välähdyksistä. Toisaalta harmittomasta laukauksesta voi tulla maali, tai kiekko voi pompata kulmaukseen. Mutta osaan korjata näkemääni oikein. Ja menetelmäni rekisteröi perustellusti maaliodottamaan myös tilanteet, mistä laukaus ei koskaan lähde.

Eikä laukauksen paikka kerro kaikkea. Millainen maski oli? Moniko pelaaja toisaalta oli peittämässä osan maalin pinta-alasta? Paljonko oli rebound-odottama? Mihin suuntaan? Paljonko laukojalla oli aikaa ja tilaa? ESBC:n työtekijät ovat minua nuorempia, skarpimpia ja tieteellisempiä. Heidän keräämänsä maalidottamat parantavat pelimenestystäsi vielä enemmän kuin omat arvioni, joita ESBC:n työntekijät (onneksesi tai epäonneksesi) kohteliaasti ottavat huomioon omiensa tueksi. Luotan miehistööni. ESBC:n työntekijät ovat jo pitkään pelanneet minulle kaikki ne samat pelit, jotka ovat olleet saatavillasi ESBC:n julkisissa palveluissa. Sijoituspääomani on siis kasvanut korkoa korolle aivan yhtä hyvin kuin ESBC:n kanta-asiakkaiden pelikassat.

On ymmärrettävää, että menestystämme 30 vuoden jaksossa on vaikea todistaa. Meidän ei kannata paljastaa pelejämme vetojemme vastapuolille tai meistä valehteleville vihaajillemme. Mutta usko, jos huvittaa. Ehkä emme olekaan pyörineet pelialalla yli 30 vuotta tarinoimassa.

Jos uskot, että arvioistamme on hyötyä Sinulle omien näkemystesi tukena, voit mielihyvin liittyä Colossus- kimppoihimme tai tehdä samat pelit kuin me. Voittomme eivät putoa merkittävästi, vaikka voitat kanssamme, mutta tunnetasoisesti saamme yhdessä enemmän peleistä

Viime viikolla kerroimmekin Sinulle ESBC PowerAI:n NHL-kullanhuuhdonnasta.

Asiakkaidemme pyynnöstä legendaarinen Grand Salami teki paluun torstaina NHL-tuotevalikoimaamme - ja comeback oli myös Grand - sekä side- että totals -suositustemme osuessa muhkeilla marginaaleilla.

Grand Salamissa veikataan koko kierroksen yhteismaaleja:
Side-veto = kotijoukkueiden maalit - vierasjoukkueiden maalit
Totals-veto = kierroksen maalisumma

Täydellisen paluun kunniaksi jaoimmekin viime yön Grand Salamin asiakkaillemme ilmaisvihjeenä, vaikka tarjolla olikin muhkea 6,9/10 panostuksen etu. Hyödynsitkö Sinäkin ilmaisvihjeemme ja tuuletit aamulla kanssamme?

Jos teit niin ja seurasit vedonlyöntimarkkinaa, niin saatoit huomata, että suosituksemme tekohetkellä ollut mainio ylikerroin 1,44 oli valunut meidän ja asiakkaidemme panostusten myötä lopulta tasan kerroinrajaamme 1,38. Pelisuositustemme kertoimet useimmiten laskevat - niin Pitkävedossa kuin kansainvälisillä maailman isoimmillakin vedonvälittäjillä - kohti arviotamme ottelun alkua kohden. Suosituksemme kannattaakin hyödyntää mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Tämän viikonlopun NHL-tarjonnan aloittaa Prime Time -ottelu Boston - NY Rangers. Tähän ESBC:n 1X2-arvio on 51,0 % - 22,7 % - 26,3 %. Etusivultamme esbc.fi löydät tänään ilmaiseksi kerroinrajapakettimme, jos haluat vaikkapa pelata tulosvetoja tuohon TV-otteluun tai jos haluat verrata kerroinrajojamme vedonlyöntimarkkinan single-tarjouksiin.

ColossusBetsin kimppohimme pääset ilman lisäkuluja. ColossusBetsin sivuilta löydät nimelläni ja kuvallani taatut ESBC – Vuoksenmaa ja ESBC – TV kimpat.

Lauantaina klo 20 alkaa ColossusBetsillä hyvä 8 kohteen NHL-vakio ja sunnuntaina klo 20 P4-moniveto. ColossusBets-kimppani täyttyvät yleensä hetkessä, mutta muuallakin voit hyödyntää NHL-osaamistasi melkein yhtä vaivattomasti. Avaa ESBC:lle asiakastili kotisivullamme esbc.fi, talleta sinne haluamasi määrän rahaa ja osta sitten NHL-analyysiamme aina, kun aioit pelata.

Viimeaikaisen menestyksemme kunniaksi annamme nyt 10% alennuksen kaikesta – eli annamme 10% talletusbonuksen koodilla #NHL30vuotta -tehdyille talletuksille.
Talleta täältä >>

Tarjous on voimassa maanantaihin klo 18.18 asti. (minimitalletus 10 € - maksimi 1 000 €)

Ilo voittaa yhdessä!

Jorma Vuoksenmaa

ESBC:n työryhmä

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä