Kategoria: Blogi

Miljoona jaossa myös pelaajille Grand Nationalissa

Miljoona jaossa myös pelaajille Grand Nationalissa

Grand National -päivän ColossusBetsin lisätyn rahan Placepot-peli on useilla kimpoillani tätä kirjoittaessani kello 18.20 hyvässä tilanteessa. Mutta pelaan silti Grand National -päälähtöön vielä lisää. Tähän maailman seuratuimpaan estelaukkalähtöön voi nimittäin pelata Colossuksessa myös FirstFive ”supertroikkaa”. Tässä pelimuodossa veikataan viittä ensimmäistä hevosta oikeassa järjestyksessä.

First Five -peli on tietysti erittäin vaikea. Ja jos yhdistelmän toteutumisen todennäköisyys on vähemmän kuin yksi miljoonasta, ei yhdistelmää kannata pelata. Pelikelpoisia viisikkoja löytyy kovin vähän, mistä seuraa, että voittamisen todennäköisyys on todella matala. Mutta toisaalta edut parhaissa riveissä ovat melkoisia, ja pelaan mielelläni tätä ”hevoslottoa” minimipanoksilla. Otan erittäin mielelläni osakkaita kimppoihini tasatakseni riskejäni.

FirstFivessä on voittajaksi lähes pakko pelata suosikkia, Tiger Rollia. Melkein kaikista muista hevosista alkavat viisikot kehittyvät niin epätodennäköisiksi, että ne osuvat alle kerran miljoonasta ja ovat tosiaan siten pelikelvottomia.

Sinänsä pelaan kyllä mielläni Tiger Rollia. Sen kerroin näyttää asettuvan kuuden kieppeille. Ruuna voittaa ehkä kerran viidestä. Se loisti Cheltenhamissa ja voi olla nyt vielä parempi. Aintreen jättimäiset esteet sopivat Tiger Rollille ehkä paremmin kuin millekään hevoselle maailmassa. Tämän Tiger Roll osoitti jo viime vuonna voittaessaan Grand Nationalin. Vaikka mikään hevonen legendaarisen Red Rumin jälkeen ei ole voittanut Grand Nationalia peräkkäisinä vuosina, en laske tätä asiaa millään tavalla Tiger Rollia vastaan puhuvaksi asiaksi. Vastaavia hevosia ei ole ollut puolen vuosisadan aikana paljoakaan. Siksi peräkkäiset voitot ovat jo lähtökohtaisesti olleet epätodennäköisiä asioita.

Kakkossuosikki Rathvindenin hyppytyyli ei sovi Aintreehen täydellisesti. Siksi se on kaikkea muuta kuin automaattinen valinta miljoonapelin kakkosriville. Joe Farrel on sen sijaan ollut parhaimmillaan todella hyvä. Se tulee juoksemaan todennäköisesti melko samanlaisella taktiikalla kuin Tiger Roll. Näin ollen hevosten menestyksen välillä on lievä riippuvuus. Molemmat juoksevat todennäköisesti keskijoukossa tai jopa vieläkin taaempana. 40 hevosen lauma pitänee kohtalaista vauhtia, ja ideahevoseni saanevat siksi lopussa mahdollisuuden. Mutta jos matkavauhti olisi hidasta tai toinen esimerkiksi juuttuisi pahaan ruuhkaan, nousee myös toisen epäonnistumisen todennäköisyys. Ottamalla riippuvuudet huomioon laukan ja ravien yhdistelmäpeleissä puristaa edukseen monta prosenttia vuoden mittaan.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä