Kategoria: Blogi

Loistava Derby, edullinen placepot

Loistava Derby, edullinen placepot

ColossusBetsin laukkapoolit tarjoavat lisärahakierroksilla edulisia sijoituskohteita. Maanantaina Windsorissa kimppani eivät kiinnostaneet monia, ja niitä oli vain vähän. Onneksi juuri €10363 voiton tuonut, vain €28.80 maksanut tuli täyteen. Se palautti kimppalaisten panokset 360 uuteen yritykseen.

Derbypäivän hohtoa lisää Epsomissa ylimääräistä rahaa jakava ColossusBetsin placepot.

Olen äärimmäisen varovainen puhumaan pelaamisesta sijoitustoimintana, koska se on stressaavaa, aikaa vaativaa ja joillekuille riippuvuutta aiheuttavaa. Ei ole myöskään takeita, että 40 vuoden voitollinen urani tai ESBC:n kymmenien tuhanisen vetojen voittokulku olisi näyttö tulevasta menestyksestä. Mutta silti uskon tämän päivän placepotin olevan hyvä sijoituskohde, ja pelaan siihen itse paljon. Tarjoan kaikille mahdollisuuden olla mukana ja hyödyntää jo näkemämme vaiva, mutta riskeeraan mielelläni rahani myymättä jääviin osuuksiin, koska luulen niiden olevan +EV voitollisen odortusarvojen sijoituksia. Paras arvaukseni on, että Derby-päivän placepottiin sijoittamastani eurosta palautuu noin 1,2 euroa. Melkein yhtä hyvä oli tuo maanantainen kimppani, jossa €28.80 investoinnin kuului tuoda pyöreästi €3 keskimääräinen ansio. Nyt juuri tuo kimppa tuli muutamaa kymmentä muuta onnekkaammaksi ja palautti €10363.

Jos haluat säästää aikaasi, klikkaa mukaan minun tai jonkun muun laukkapelaamisen vakavasti ottavan kapteenin kimppaan. Jos teet mieluummin pelisi itse, alla ajatuksia avuksesi:

Derby on tänäkin vuonna tyypillisen loistokas. ”Vuosikymmenen hevonen” siitä ehkä puuttuu, mutta kaikkiaan kisassa on monta lahjakasta, kehittyvää hevosta, eikä suosikeista saa lumoutua liikaa.

2 Bolshoi Ballet on vakuuttanut ja sen suosikkiasema on perusteltu. Juoksee kärjessä tai sen tuntumassa. Se on näytöiltään paras muttei ylivoimainen. Lisäksi oriin kerrointa vahingoittaa O’Brienin kestomenestys valmentajana Englannin suurkilpailuissa.

4 Hurricane Lane on tehnyt minuun suuren vaikutuksen ja se kilpailee melkein suosikin tasoisella Auren-luvulla. Ori ei ole hävinnyt vielä koskaan. Sen hyvä valmentaja Charlie Appleby vakuuttaa Epsomin erikoisen radan, Derbyn puolentoista mailin matkan ja sateen mahdollisesti pehmentämän kelin sopivan Hurricane Linelle. Lähtöpaikkakin on nyt optimaalinen.

Markkina uskoo 5 John Leeperin ja 7 Mohaafethin voimakkaisiin parannuksiin. John Leeper antoi voittonäyttönsä helpommassa lähdössä. Siihen kasautuu myös melkoinen määrä ”tunnepeliä”. Frankie Dettori kun ratsastaa, ja edesmenneen John Dunlopin poika valmentaa lähes legendaarisen isänsä mukaan nimettyä varsaa. Mohaafeth on huippusukuinen, ja nyt näemmä rauhoittuessaan se voisi olla kaksikosta lähempänä Derbyn voittotaistoa. Mofaafethillä on hyvä lähtöpaikka, John Leeperillä erittäin huono.

Epsomin edullisen placepotin muihin kohteisiin löytyy kelvollisia ideoita.

Avauskohteessa markkina tietää ehkä jotain, mitä minä en tiedä, koska todennäköisesti lähtöä johtava, parhailla Aureneilla kilpaileva 1 King Zain olisi tällä hetkellä 16-1 -kertoiminen. Yritän tätä eri pelimuodoissa. 2 King Frankel on perusteltu suosikki.

Kakkoskohteen Maamora johtaa tai juoksee kärjen tuntumassa. Tamman lukemat ovat lähdön parhaat, vaikka 4 Statement on pelatumpi.

Kolmannessa kohteessa Century Dreamilla on parhaat Auren-lukemat, ja jos se pysyy rauhallisena lähtökoppiin mennessään ja juoksun alkuvaiheessa, on sillä hyvä mahdollisuus kestää korkealle. Pehmeä keli sopii. Marie’s Diamond on kelpo hevonen ja saanee tässä hallita juoksua hitaalla vauhdilla.

Neljännessä, erittäin vaikeassa kahdenkymmenen hevosen handicapissa 3 Ornate on hankkinut hyvän Auren-ratingin. Se juoksee kärjessä ja voittaa tämän noin kerran kymmenestä, vaikka parannusta kahdeksanvuotiaalta ei enää voi odottaa. 8 Copper Knight tekee luotettavaa työtä hyvillä lukemilla.

Päätöskohteessa markkina pitää suosikkina 8 Group One Poweria, mutta 1 Lost Eden ja 3 Soto Sizzler ovat jokseenkin yhtä hyviä hevosia ja saavat melko samanlaiset juoksut kuin suosikki.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä