Kategoria: Blogi

Joko nyt?

Joko nyt?

Mikä maanantai! Ilman suurvoittoja menneen syksyn jälkeen ColossusBetsin P15 vakiokimppani ottaa illalla €56.000 päävoiton, jos Rayo Vallecano lyö Celta Vigon ja Wolverhampton Evertonin. Olen maailman ainoa voittaja myös Colossuksen NFL-piste-ero-veikkauksessa, jos Kansas City voittaa New York Giantsin 1-18 pisteellä.

Ikävä kyllä, joudun käyttämään yksikkömuotoa NFL-kimpastani. Siihen ei nimittäin halunnut mukaan juuri kukaan. Jouduin siksi pelaamaan järjestelmän yksin – minimipanoksella.

Vakiokimpassani on minun lisäkseni 17 muuta osakasta. Itse omistan 10 % €28.80 maksaneesta kimpasta, kun kokonaispanoksemme oli €28.80. Aivan kolikoilla ovat mukana kimppani muutkin jäsenet.

Olemme jo ottaneet €1107 varmaa rahaa myymällä osuuksia kimpastamme. ”Freerollaamme” siis alkupanoksemme 40-kertaistaneina kohti €56000 pottia, ja vaikka jopa molemmat jäljellä olevat kohteet menisivät väärin, saamme ruhtinaalliset alavoitot.

Voisimme nyt myös ottaa varmaa rahaa €9728.79 ja luopua oikeudesta kaikkiin voittoihin. Kun kyselin twitterissäni, ”mitä Sinä tekisit minun asemassani kimppakapteenina”, 43 % vastaajista suositti ratkaisua ottaa heti €4800 varmaa rahaa yrittäisi voittaa €28000. 36 % riskeeraisi kaiken kohti päävoittoa. 11 % ottaisi varmat €9729 ja lopettaisi jännittämisen tältä viikonlopulta. 9 % odottaisi puoliaikaan.

Kotiutan luultavasti pienen osan voitoistamme jo ennen Espanjan ottelua, ja lisää tauolla, ellei Rayo Vallecano johda.

On matemaattisesti oikein välttää cash-outteja useimmissa tilanteissa. Alavoitoista johtuen en myöskään koe kohtuutonta painetta riskinhallinnallisestikaan voittojen varmisteluun. Mutta ikävä kyllä, vedonlyöntimarkkina ja sen seurauksena ColossusBetsin hinnoittelu on liian Vallecano-myönteistä.

Rayo Vallecano on aloittanut kauden yllättävän hyvin. se on tänäkin vuonna ollut perinteisen kotivahva tunnelmallisella pikku stadionillaan. Mutta Celta Vigo on joukkueista vahvempi. Kyllä, vahvempi, vaikka Vallecano keikkuukin sarjataulukossa (vielä) korkeammalla, ja vaikka Vallecano yllättikin viimeksi Barcelonan Falcaon maalilla.

Hetki sitten varmistui, että Falcao vaanii taas hyvään pelikuntoon tervehtyneenä maaleja Vallecanolle. Kotijoukkue pelaa muutenkin hyvällä kokoonpanolla. Mutta niin pelaa myös Celta Vigo. Vierasjoukkue on alisuorittanut tällä kaudella. Kaiken informaation ja kerrointen summana myyn pienen osan kimpastamme heti ja pelaan kiinteäkertoimisissa peleissä Celta Vigoa + 1 ja + ¾ -maalien aasialaisilla tasoituksilla. katson sitten ottelun ensimmäisen jakson ja teen lisätoimenpiteitä tarvittaessa. Yritän ehtiä paljastaa ne twitterissäni.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä