Kategoria: Blogi

Jo voitolla - ja 32685€ lisää kolmen suosikin päässä

Jo voitolla - ja 32685€ lisää kolmen suosikin päässä

Minä ja 49 peliystävääni maailman eri kolkilta koemme tänään jännittävän sunnuntai-illan: kimppamme voi voittaa 32685€ ColossusBetsin Asian Handicap 20 -pelissä.

AH20-pelissä veikataan 20 ottelun tulosta tasoituksin. Jompi kumpi joukkue saa tasoitusta ½, 1½ tai 2½ maalia, joten tasapelit eivät ole mahdollisia. Jokaisessa kohteessa on vain kaksi mahdollista tulosta.

Aloin pelata AH20-peliä, kun sen jackpot-kertymä nousi riittävän suureksi. Peli on vaikea, mutta ihmiset tekevät siellä suuria virheitä. Edistyneillä menetelmillämme pystymme haravoimaan yli miljoonasta mahdollisestä rivistä tuhansia edullisia yhdistelmiä.

AH20-pelissä saattaa kohdata helposti parin vuoden epäonnisia jaksoja ilman täysosumaa ilman, että olisi erityisen epäonninen. Pelikassan ja mielialan turvaamiseksi AH20-peliin on syytä sijoittaa kimpoissa.

ColossusBetsin sivun kautta on mahdollista rakentaa kimppoja ja osallistua niihin. Esimerkiksi tämän sunnuntain 32685€ voittoa tavoitteleva, 409,40€ maksanut kimppani koostuu 50 osuudesta. Oma kimppani omistaa kimpasta 10%.

Minua ei ole koskaan hävettänyt pelata pienellä. Keskustelupalstalla minua ilkutaan, kun osuuteni taannoisesta Kuopion T7-miljoonavoitosta oli vain 1/7 ja vielä pienempi £2,6 miljoonaa tuoneesta Englannin Scoop6-operaatiosta. Monista muistakin vaitiolositoumusten alla olevista urani miljoonavoitoista olen saanut itselleni vain paljon alle kymmenesosan.

Mutta mitä sitten? En olisi voinut yksin pelata miljoonavoittoihin johtaneita pelikokonaisuuksiani kuitenkaan. Jo puhtaasti rahaliikenne, rivien rakentaminen ja palautus olisi ollut työlästä. Mutta ennen kaikkea en halua altistua kahden tai kolmen häviövuoden jaksoilla, jotka ovat arkea esimerkiksi maailman parhaille, elämässään miljoonia voittaville hevospelaajille. Miksi virittäisin riskitasoni (edullisissakaan peleissä) tavoittelemaan miljoonan vuosivoittoja, kun oma ja perheeni tarvitsee hyvään elämään alle 100.000€ vuodessa?

Sitä paitsi sanonta "jaettu ilo, kaksinkertainen ilo" on vähättelevä. Pelikimpoissa voittaminen on moninkertainen ilo. Nytkin tämän viikonlopun Colossus-menestyksemme aikana olen ollut yhteydessä moneen aiemmin tuntemattomaan kimppalaiseeni - ilahtuen, hyviä ajatuksia vaihtaen.

Kimppamme voi halailla "maalia" tuulettaen hillitysti jo nyt, sillä kotiutin 49 ystävälleni 20% voitto-odottamastamme jo aikaisessa vaiheessa. Jo nyt olemme plussalla. Freerollaamme siis kohti 32685€ voittoa - ja ainakin kohti hyviä 17,16 ja 15-oikein -tuloksia.

Tätä kirjoittessani sunnuntaina aamupäivällä tarvitsemme enää Venäjän (-½), Puolan (+½) ja Espanjan (-½) tuohon 32685€ voittoon. Joka tapauksessa saamme aikamoisen osuuden kaikista alavoittoluokista. Niitä Colossus maksaa aina 15-oikein tulokseen asti. Realisoimme osan voitoistamme joka tapauksessa ennen otteluiden päättymistä, sillä maailman kiinteäkertoiminen vedonlyöntimarkkina tarjoaa meille hyviä mahdollisuuksia edullisiin sijoituksiin, jotka ovat kokonaan tai osin negatiivisesti korreloituneita Colossus-kimppamme riviin.

Tasaan riskiä ehkä myös kotiuttamalla osan voitoista Colossuksen cash-out-toiminnalla. Näin siksi, ettei kaikilla 49 pienin panoksin pelaavalla kimppakaverillani ole välttämättä osaamista, pääomaa ja pelitilejä edistyneempiin suojausten muotoihin.

Ps. Jos ColossusBets ja sen järjestämät pelit ovat Sinulle uusia asia, katso esittelyvideoni

https://www.youtube.com/watch?v=BEWxnEi2oVsi

tai lue esittelyblogini

https://esbc.fi/articles/blog/lisaa-paivittaista-mm-jannitysta-colossus-bets/

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä!

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä