Kategoria: Blogi

Ilon päivä – Bana ulos tai ei

Ilon päivä – Bana ulos tai ei

Tänään tiistaina 7.5.2019 pelataan Vaasassa todellinen huippuottelu. Helsingin Sanomien ”suomifudiksen suunnan näyttäjäksi” analysoima Vaasan Palloseura kohtaa HJK:n, joka on viime vuosikymmenellä ottanut useita Suomen Mestaruuksia ja taistellut kunniakkaasti europeleissäkin kovia joukkueita vastaan.

Tämän vuoden Veikkausliigassa HJK on kerännyt vain 10 pistettä, kun sen olisi kuulunut saada 11,3 pistettä. HJK:n kannattajien joukosta on kuulunut yhä enemmän ”Bana ulos” -huutoja.

Helsingin Sanomat on myös välittänyt tiedon HJK:n kriisistä. Lehti tietää, miten HJK:n peliä pitää parantaa.

Jostain syystä Suomen paras jalkapallovalmentaja Mika Lehkosuo ei tee niin kuin Helsingin Sanomat neuvoo. Lehteä eivät ole uskoneet myöskään kalliin joukkueen johto tai viisas, kokenut, erittäin ammattitaitoinen Aki Riihilahti.

Tänään Vaasassa HJK:n huonouteen ja VPS:n pelitapaan uskovat HS:n toimittajat voivat seistä näkemyksensä takana. Myös muut jalkapalloa syvällisesti ymmärtävät voivat muuttaa jälleen kerran asiantuntemuksensa rahaksi. Vaasan Palloseuran voitosta saa ”laittomilta toimijoilta” (=ulkomaisilta vedonvälittäjiltä) kertoimen viisi. Mutta Veikkauskin antaa (ainakin nyt tiistaina klo 11.00) VPS:lle kertoimen 4,2. Näin ollen sosiaalidemokraattisille nuorille ja muille edunsaajille lisää veikkausvoittovaroja haluavat voivat pelata VPS:ää myös kotimaiselle, vastuulliselle pelinjärjestäjälle. Veikkauksen asiamiespisteessä voi aina lisäksi sujauttaa kolikon tai kaksi peliautomaattiin, jos vain löytää niitä pelaavien tilaa eläkeläisten ja työttömien välistä.

Itse uskon, että HJK on Suomen paras jalkapallojoukkue. Uskon, että Mika Lehkosuo on yksi Suomen kolmesta parhaasta jalkapallovalmentajasta. Olen 40 vuotta seissyt rahoillani sen takana, mihin uskon. Lyön paljon vetoa HJK:n puolesta ”suomifutiksen suunnannäyttäjää” vastaan.

”Laittomat toimijat”, kymmenet suuret, usein pörssinoteeratut vedonlyöntiyhtiöt antavat HJK:sta parhaimmillaan 1,92:n suuruisia kertoimia. En silti pelaa välttämättä näille. Odotan ensin luottotiedoiltaan virheettömien, yli 1000€ vetoja vastaan ottavien tahojen tarjouksia vielä suuremmista HJK-kertoimista. Tiedän saavani useita ja hyviä tarjouksia. Monet jalkapallon pelitapaa syvällisesti ymmärtävät tietävät, miksi HJK on saanut tänä vuonna vain 10 pistettä 11,3 pisteen sijasta.

Kaikkein parhaan paremman vastineen riskilleni saan luultavasti ColossusBetsin Pick5-vakioveikkauksesta. Tänään tiistaina 7.5.2019 on Veikkausliigaottelu ensimmäistä kertaa historiassa ColossusBetsin kohteena. Colossuksen pääosin englantilaiset ja afrikkalaiset asiakkaat jakavat veikkausmerkkinsä ottelussa melko tasaisesti. HJK yli kaksinkertaistaa kupongin arvon.

Riskeerasin kaikki rivini ja kimppani HJK:n kautta.

Joten tänään tiistaina 7.5.2019 on historiallinen ilon päivä – Bana ulos tai ei.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä