Kategoria: Blogi

Englanti - Saksa - edullinen Match Predictor

Colossus Betsin Match Predictor on mitä erinomaisin viihdepeli. Siinä veikataan ottelun maalilukuja, varotuksia ja kulmapotkuja. Jännitystä riittää siis joka hetki - jopa "ratkenneiden" otteluiden viime hetkille.

Sijoitusmielessä pelaaville Match Predictor ei joka kerta tarjoa kovin paljoa. Peliin sisältyy paljon satunnaisheilahteluja. Tuotto-odottamat ovat pieniä ja vaikeusaste korkea. Pitkätkin häviösarjat ovatr mahdollisia. Useilla kieroksilla edulliset vaihtoehdot ovat niin silmiinpistäviä, ettei pelaava yleisö mahdu tekemään suuria virheitä. Näin ollen "hyvätkään" rivit eivät annan niin suhteettomia voitto-osuuksia kuin ColossusBetsin muissa peleissä.

Mutta joskus Match Predictoria voi pelata myös sijoitusmielessä. Tiistai-illan Englnati - Saksaan jää todennäköisesti hyviä yhdistelmiä tuottorivien rakennusaineksi.

Perusta on matalissa maaliluvuissa. Suuri yleisö pelaa korkeita, koska eilen maanantaina näimme maalijuhlan. Epärationaalista kyllä, miljoonat ihmiset reagoivat äskettäin näkemiinsä maalimääriin, vaikka ne eivät tietenkään vaikuta tai ennusta mitään seuraavan päivän otteluissa. Joukkojen käyttäytyminen ei ole aina johdonmukaista.

Vaikka Saksan puolustus on osoittautunut virheille alttiiksi, ei Englannin hyökkäys ole ainakaan vielä näyttäytynyt ultravaaralliselta. Kun vielä tiedämme, miten varovasti molemmat joukkueet oletettavasti aloittavat huipputärkeän pudotuspelin, on palkitsevien matalien tulosten pelaaminen perusteltua.

Matalat maalimäärät korreloivat myös mataliin kulmapotkumääriin. Kulmat lisääntyvät jyrkästi otteluiden loppua kohti, kun johtava joukkue vetäytyy alas suojelemaan etuaan, ja toinen osapuoli painostaa. Mitä pidempään ollaan tasatilanteessa, sitä vähemmän kulmapotkuja syntyy keskimäärin per peliminuutti.

Sama ilmiö koskee (pienemmässä määrin) myös varoituksia. Kun ottelu on tasan, syntyy vähemmän "viisaita rikkeitä" vaativia puolustustilanteita. Lisäksi "ei enää mitään väliä" kostotaklauksia tai tuomarille purnaamista ei ole varaa tehdä, kun tasaisessa ottelussa kamppaillaan voitosta.

Englanti - Saksa -ottelun Match Predictorissa on nyt siis hyvät edellytykset napata kiinni ylikertoiminen rivi matalista vaihtoehdoista koostuvilla riveillä. Rakennan siis ColossusBetsin kimppani tälle idealle. Mutta pelkkien matalien rinnalla kierrätän yhtä tai kahta poikkeavaa vaihtoehtoa saadakseni riveihin voitto-osuuksia kohentavaa erilaisuutta. Esimerkiksi Englannin kulmapotkut sopivat tähän tarkoitukseen. Varoitusten en odota räjähtävän oikein missään tapahtumain kulussa korkeuksiin, koska kentällä on nyt kaksi urheilullista, kurinalaista, hyvin valmennettua joukkuetta.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä