Kategoria: Blogi

Edullisen jännityksen metsästys

Vaikka ESBC:llä lähtökohtaisesti käsittelemme vedonlyöntiä äärimmäisen mielenkiintoisena sijoitusmuotona, emme voi kiistää sen merkittävää viihdearvoa. Viihdepeleissä ei ole siis mitään pahaa, varsinkin kun hieman hoksottimiaan käyttämällä “jännityksen hinnan”, eli pelinjärjestäjän edun voi minimoida.

Vastaavanlaisessa tilanteessa olin helmikuun alussa, kun onnistuin saamaan lipun Manchester City - Arsenal huippuotteluun. Citya kannattava ystäväni ei otteluun päässytkään, joten teimme nimellishintaan kaupat matsilipusta Cityn fanipäätyyn. Maailman vedonlyöntimarkkinoilla Arsenal oli tasoitusvedoissa edullisempi kohde, mutta sijaintini vuoksi en siihen viitsinyt sijoittaa: Muutaman prosentin tuotto-odottama on harvoin nyrkistä saamisen riskin arvoista. Niinpä päätin etsiä otteluun mahdollisimman edullista City-pelattavaa.

Vaikka City olikin edellispelissä tyrinyt vierasjohdon Newcastlessa 2-1 tappioksi, maailman vedonlyöntimarkkina ei yllättäen ollut yhdestä lipsahduksesta juurikaan ylireagoinut. Viihdevetojeni summat eivät korkeiksi nouse, mutta silti en periaatteellisista syistä halunnut ilmaiseksi lahjoittaa odotusarvoa jo valmiiksi hyvinvoivien vedonvälittäjien taskuun. Kotivoiton pelaaminen kiinteillä kertoimilla oli siis poissuljettua. Onneksi internetin ansiosta vedonlyöntituotteita löytyy mitä erilaisempia aina maalintekijäveikkauksista indeksivetojen kautta monivedon ja vakion kaltaisiin pool-peleihin. Jälkimmäisestä keksinkin itselleni sopivan, ja mahdollisesti myös edullisen jännitysvedon.

Pelasin muutamia Colossuksen viiden kohteen vakiopelejä siten, että jokainen kuponkini kulki Manchester Cityn voiton kautta. Kotivoiton ollessa selvä suosikkitapaus olisin joutunut sijoitusmielessäkin käyttämään merkkiä 1 riveissäni paljon. Lisäksi kun vielä uumoilin Cityn edellisen ottelun lipsahduksen mahdollisesti vaikuttaneen pelikansaan, saattoi kotivoitto olla kombinaatiopeleissä jopa tavallista kierrosta edullisempi. Cityn varmaksi merkitseminen piti rivimääräni kurissa, ja pääsin hakemaan yllättäjiä muista kohteista.

Lämmin Bovril-kuppi kourassa hoilasin siis Blue Moonia sulassa sovussa vieruskavereideni kanssa. City-kannattajaa oli helppo esittää myös kun fantasy-joukkueeni kapteeni Aguero sattui maalaamaan ottelussa kolmesti! Vaikka muiden otteluiden yllätystulokset eivät lopulta voitoikseni realisoituneetkaan, tunsin nauttineeni ottelusta enemmän kuin mitä olisin muuten Arsenalia aavistuksen enemmän sympanneena kokenut.

Lähipäivinä luvassa on useita huippuotteluita, ja monien meistä suosikkijoukkueetkin pelaavat suurista panoksista. Sunnuntaina City jatkaa mestaruusjahtiaan Chelseaa isännöiden, tiistaina ja keskiviikkona ovat vuorossa Mestarien liigan pudotuspelit. Halusitpa sitten voittaa yhdessä oman suosikkisi kanssa, tai kaipasitpa vain hieman lisäpotkua TV-pelien kisakatsomoosi, suosittelen pohtimaan tällä viikolla missä pelimuodossa jännityksesi on edullisimillaan!

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä!

ESBC Ilmaisvihje: Manchesterissa lounas kannattaa syödä Etihadin lähistön sijaan kaupungin keskustassa, ellei satu olemaan suuri valkoisen leivän, makkaran ja HP-kastikkeen ystävä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä