Kategoria: Blogi

Doncaster: hyvää peliä ja urheilua

Doncaster: hyvää peliä ja urheilua

Doncasterin neljän päivän tasokas St. Leger-meeting tarjoaa paljon myös pelillisesti. Paljastan päivittäin parhaat peli-ideat tässä blogisarjassani.

Avauskohteen 2 Modern Games omaa lähdön parhaan Auren-ratingin. Se tulee kehittymään edelleen. Charlie Appelbyn varsojen suoritusvarmuus on hyvä. Näin ollen Modern Games on vähintäinkin (kirjoitushetken ti klo 14.17) kertoimensa 2.63x arvoinen suosikki. Yhtä perusteltu kakkossuosikki Sed Maarib, vaikkei se kaksisia hevosia viime voitossaan kukistanutkaan. 1 Jadlaan on Auren-lukuunsa ja taktiseen joustavuuteensa nähden oudon vähän pelattu – nyt kertoimessa 17x.

Kakkoskohde on kaksivuotiaiden aloittelijoiden kisa. Näissä suosin yleensä kokemusta kuulopuheiden kustannuksella. Nyt kuitenkin huippusukuinen 8 Frantastic on mielestäni perusteltu suosikki heti debyytissään. Sen pahimmaksi uhkaajaksi arvioitu 1 Capital Theory on nimittäin vaikuttanut kovin tasapaksulta ja yksivaihteiselta uransa ensi starteissa. Vain kerran kilpaillut Applebyn tallin 5 Tangled Words saattaakin parantaa korkeammalle. 3 Shabbab on aloittanut kelpo lukemilla, mutta Hannonin tallin varsat eivät tapaa parantaa debyytistään kovin jyrkästi seuraavissa kisoissaan.

Kolmoskohde on tasoton, tasainen ja vaikea. Myöskään juoksun arvioitava kulku ei tuo ratkaisua arvoitukseen. Pelaan tämän leveästi jopa ColossusBetsin placepotissa – saati sitten yllättäjät vielä paremmin palkitsevissa pelimuodoissa.

Neloskohteessa pysymme uskollisena kahdelle meille jo rahaa ansainneelle hevoselle. Vaikka tarkasti Auren-ratingiani alaspäin nöyränä markkinavoimille, säilyi 2 Highfield Princess silti niin selvänä Auren-toppina, että ylipainotamme sitä. 10 Double or Bubble on kuitenkin myös hyvä, taisteleva tamma, ja sillä on vielä enemmän kehittymisen varaa kuin suosikillani. Suuren yleisön valinta 4 Just Beautiful on kilpailukykyinen mutta mielestäni siis hitusen huonompi sijoituskohde kertoimet huomioiden. Suosikkikolmikko saa saman tapaiset juoksut. Normaalisti kaksi niistä sijoittuu kolmen joukkoon. Vain alle 1% kannatuksesta nauttiva 11 UnderTheBoardwalk jää pois kolmen joukosta vain 90% varmuudella.

Viidennen lähdön suosikki 3 Khadeem saattaa kuumeta painamaan ohjille. Silloin se tarjoaisi taktisen edun 5 Tarbooshille. Tämä on parhaana päivänään lähdön paras Auren-numeroiden perusteella. Jokainen opäivä ei ole paras jo kahdeksanvuotiaalle ruunalle, mutta ehkä joka kahdeksas päivä on. Tarbooshin kerroin 10 sallii yhdeksän tyhjää arpaa ennen osumaa. Kun Khaadem on pelattu suhteettoman alas kertoimeen 2.38x (nyt), palkitsevat myös 4 Live In The Moment ja 1 Arebico suosikin syrjäytysyritykset.

Päätöskohteen 1 Faisal tarjoili meille kauhuelokuvan toukokuussa. Kapasiteetiltaan ylivoimainen ruuna riehui ja konstaili lähtökoppien auetessa. Se jäi muista ja painoi sen jälkeen vielä raivoisasti ohjille. Luokallaan Faisal puristi kuitenkin vielä voittoon.

Tänään tilanne on ristiriitainen. 1 Faisal on paras, mutta se voi raivota mahdollisuutensa taivaan tuuliin. Tappiottomuus tähän asti ei tarkoita riskittömyyttä. 4 Anmaat ei ole Aurenien valossa paljoakaan huonompi hevonen, ja Colossuksen Placepot-käyttöön se on suoritusvarmuutensa ansiosta lähes suosikin veroinen merkki.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä