Kategoria: Ajankohtaista

Vuoksenmaa - nyt uudesta verkkokaupasta!

Peliystäväni,

muistat varmasti vuosina 2019–2020 toimineen Vuoksenmaa-linjan – tuon puhelinpalvelun, jonka historiaan mahtui vain kaksi häviövetoa, ja jonka nettotuotto per veto lukkiutui 40 prosenttiin, kun palvelu lopetettiin matalan kiinnostuksen takia.

Nyt Vuoksenmaa-linja tulee takaisin. Se siirtyy verkkokauppaan.

Oli outoa, ettei 40% nettotuotto ja kahta vetoa vaille tappiottomat kaksi kalenterivuotta kiinnostaneet kuin kourallista asiakkaita. Maailman parhaat vedonlyöjät pitävät vastaavissa suurella todennäköisyydellä osuvissa, tarkasti seulotuissa pelikohteissa vajaan viiden prosentin nettotuoton per veto. Tämäkin tulos vaatii paljon tutkimusta, kokemusta ja työtä.

Aloimme miettiä, olisiko Vuoksenmaa-linjan huono suosio johtunutkin puhelinpalvelun hankaluudesta. Siksi siirsimme Vuoksenmaa-linjan nyt uuteen verkkokauppaamme

webshop.esbc.fi

Tarkoitus oli aloittaa Vuoksenmaa-linja Verkkokaupassa heti Valioliigan käynnistyessä, mutta muutamat pikku haasteet viivyttivät avaustamme.

Nyt kaikki on kunnossa, ja löysin viimein Vuoksenmaa-linjan tiukat kriteerit täyttävän hyvän pelikohteen lauantain Valioliigaan.

Olemme myös testanneet verkkokauppamme toimivuutta. Se on todella helppokäyttöinen. Olen yksi pohjoismaiden epäkäytännöllisimmistä ihmisistä, mutta jopa minä sain ”näillä käsillä” ostettua pelikohteeni verkkokaupastamme kahdessa minuutissa!

Joten jos haluat voittaa usein – pienehköilläkin kertoimilla ja olet tuottohakuinen urheiluvedonlyöjä, tutustu Vuoksenmaa-verkkokauppaan, ja harkitse alkaa sijoittaa säännöllisesti samoihin huippukohteisiin kuin minä.

En tietenkään haaveile, että vuosien 2019–2020 onnekkuutemme jatkuisi, mutta uskon, että nämä kaikkein tarkimman seulani läpäisseet pelikohteeni tuottavat voittoa pitkällä aikavälillä. Tätä en voi taata, eikä aikaisempi onnekkuus ole takuu tulevasta. Mutta nousen ja tuhoudun sijoitusteni mukana. Olen pelannut ja pelaan kaikki Vuoksenmaa-webshopin vedot hetkeä ennen sijoitustapahtumani julkaisemista.

Vaihtoehtoja kaikille järkipelureille

Moni järkipelaaja haluaa pelata paljon useammin kuin kerran viikossa. Heille riittää pienempikin tuotto ja lisääntynyt jännitys sekä viihdearvo. Totta myös on, että lisääntynyt pääoman kiertonopeus nostaa pelikohteiden määrän kasvaessa riskipääoman kasvunopeutta niin paljon, että on parempi tinkiä vetokohtaisesta tuotosta liikevaihdon kasvattamiseksi.

ESBC:n ”normaaleilla” pelisuosituksilla on saanut ESBC PowerAI:n historian ensimmäisten 10 000 vedon jaksossa yli 3% nettotuoton per veto. Kaikki nämä ESBC:n työntekijöiden seulomat kohteet pelaan niin ikään omilla rahoillani. Tässä osassa sijoitussalkkuani juuri pääoman kiertonopeus tuo tuoton, kun ikiomissa Vuoksenmaa-webshopin kohteissa haen todellisia huipputuottoja ja mahdollisuutta panostaa rohkeasti, kun osumistiheydenkin vaade on korkealla.

Minä ja työryhmäni haluamme palvella Sinua ja muita asiakkaitamme juuri jokaisen henkilökohtaisen pelityylin, tavoitteiden, pelikassan ja riskiprofiilin mukaisesti. Vaikka siis suositan suurehkoin panoksin pelaaville puoliammattilaisille ja vakaville harrastajille tutustumista Vuoksenmaa Webshopin seulottuihin huippusijoituksiin, haluan myös korostaa, että ESBC:n normaalit, perinteiset palvelut ovat yhtä hyviä kuin aina ennenkin – jopa kehittyviä tutkimuksemme ja työkalujemme ansiosta. Siksi saat Bonus-koodilla

WEBSHOP.ESBC.FI

10 % talletusbonuksen ostaessasi normaalipalveluihimme oikeuttavia ESBC-krediittejä.

Tarjous on voimassa maanantaihin 25.10.2021 kello 18.18 asti.
Minimitalletus 30 €, maksimi 1000 €.

Talleta täältä >>

Rahaa ColossusBetsin Amerikan liigoista

Verkkokauppamme ja talletusbonuksemme ohella kolmas rahanarvoinen asia Sinulle on ColossusBetsin kimppatoimintamme. ColossusBets järjestää Vakioveikkauksen ja Monivedon kaltaisia pelejä NFL:stä, NBA:sta ja NHL:stä. Nämä tarjoavat usein edullisia sijoituskohteita.

Colossuksen pottipelit ovat järkipelaamisen toinen ääripää Vuoksenmaa-webshopin vetoihin nähden. Parhailla Colossuksen pelien kuolleiden rahojen jackpot-kierroksilla voi löytyä satoja yli 200% nettotuottoa odotusarvona tarjoavia rivejä, kun Vuoksenmaa webshopiin seuloutuu kalenterivuodessa alle 100 vetoa – yleensä alle 10% nettotuottoa tarjoavia. Vuoksenmaa-webshopin vedoista menee ohi selvä vähemmistö, kun taas Colossuksen peleissä yksi osuma vuodessa voi riittää voitolliseen tilinpäätökseen.

Colossuksen pelit amerikkalaisesta urheilusta tarjoavat suurimmat edut.

Joulukuussa ennen Koronaa meitä ilahdutti seuraava e-maili:

Tässä samanhenkisten järkipelaajien asiakaskirjeessä (tai oikeastaan peliystävä-rupattelussani) ei ole ongelma muistella vanhaa positiivista asiaa (työhuoneeni on täynnä kuvia lapsistani, voittaneista hevosistani - huippubändien keikkalistojen ohella). Mutta jos muistelisin jännittävää NHL-onnistumistamme jossain muualla, alkaisi kasvottomien ja nimettömien massasta nousta kumea jyly kateuden ja negatiivisuuden voimalla: ”Eikö tuon jälkeen ole tullut muita voittoja? Niin mutta kun niitä kimppojahan oli monta! Jos se kerran voittaa itse, miksi se ottaa ketään kimppaan?”

Joten vastaan noihin kysymyksiin tässä, koska ESBC:n ”klaaniin” kuuluvat joutuvat kuulemma koko ajan puolustautumaan nettikeskusteluissa:

1) Pienillä kimpoilla on varaa hävitä melkein aika ja päätyä silti kelvolliseen lopputuottoon. Esimerkiksi AK voi nyt ostaa 4000 kappaletta vastaavia 2,79 € osuuksia kimpoistani vain tuon yhden voiton turvin ja olla omillaan, vaikkei yksikään uusi kimppa toisi euroakaan takaisin – ei uutta päävoittoa, ei ainoatakaan alavoittoa, ei cashout-voitonvarmistuksia.

2) Kimppoja on oltava monta, koska muuten edullisistakaan yksittäisistä merkeistä ei voisi muodostaa kimppaa, joka olisi tarpeeksi ”puhdas” ylivaikeista ja alikertoimisista riveistä.

3) Olen omistanut seitsemäsosan yli 1,07 miljoonaa Kuopiossa voittaneesta V7-kimpasta, muutaman prosentin 2,6 miljoonaa (puntaa) voittaneesta Scoop6-laukkakimpasta sekä useita vastaavia summia isojen voittojen pieninä osuuksina operaatioista, joihin sisältyy vaitioloklausuuli. Jaan mielelläni riskin, osumisen ilon ja voittojuhlat hyvien ihmisten kanssa sen sijaan, että maksimoisin tuotto-odottaman vain itselleni - hurjan riskin ja yksinäisen työtaakan hinnalla.

ColossusBets maksaa sitä paitsi pelinjärjestäjänä 10 % vaivanpalkan ostohyvityksenä kaikille kimppakapteeneille, myös minulle. Tämäkin on pieni lisäsyy ottaa mukaan kimppalaisia peleihin, jotka sinänsä arvioi voitolliseksi. Mikset muuten Sinäkin tekisi kimppoja Coloussukseen omien parhaiden peli-ideoittesi pohjalta?

Joka tapauksessa ColossusBetsin pelit tarjoavat parhaat tuotto-odotukset juuri amerikkalaisessa urheilussa, koska tyypilliset englantilaiset kilpailijamme eivät arvioi todennäköisyyksiä läheskään niin hyvin kuin me. AK:n NHL-voittojen tapaisia potteja tyrkytetään meille joka sunnuntai NFL:n jo £350.000 suuruiseksi paisuneessa jackpotissa. Lyön vetoa ketä tahansa nimettyä kapteenia vastaan aiheesta ”kumpi pudottaa jackpotin”, koska haravoimme vaikeista riveistä parhaat, ja teemme NFL-arvioita paremmin kuin vastustajamme. Voitin syksyllä 2015 Spreadexin NFL Super Challengen veikkaamalla oikein 67% jokaiselta runkosarjakierrokselta valitsemastani viidestä, yhteensä 85 ottelusta.

Tuo salamanisku oli jokseenkin yhtä tähtitieteellisen epätodennäköinen kuin Vuoksenmaa-linjan 140% palautus, Kuopion V75-miljoonavoittomme, Backgammonin maailmanmestaruuteni 1990 tai 40 vuotta voitollista NHL-vedonlyöntiä.

Mutta minä olen onnekas ihminen ja palveluksessasi!

Valitse ESBC:n palveluista Sinulle sopivin ja nauti järkipelaamisen elämyksistä (ja turhautumisista) minun sekä ESBC:n työryhmän kanssa!

Jorma Vuoksenmaa

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä