Kategoria: Ajankohtaista

Veikkausliigan Monivedossa 40 000 € bonusta jaossa

Järkipeluri,

"Kierroksen sapluuna on harvinaisen selkeä: Chelsean otteluun vahvasti matalamaalisimpia 1X-lukemia ja Atalantalle jääkiekkolukemin tulevia voittoja. 3.kohde kannattaa ruksia varsin neutraalisti kahden ensimmäisen kohteen etujen seuraksi."

Näin kerroimme tiistain ESBC Mini-Mani-Monin 'kierros kokonaisuutena' -kuvauksessa.

1 Chelsea 1 – 0 Norwich C
2 Atalanta 6 – 2 Brescia
3 Benfica 2 – 0 V. Guimaraes
Kerroin 14 255,03

Olitko sinäkin mukana?

Tänään kannattaa ainakin olla mukana, sillä Veikkaus jakaa 40 000 € ilmaista rahaa Veikkausliigan SuperMonivedossa. Tarjolla mm. upea ohipeli-idea.

ESBC Mini-Mani-Monin löydät tutusti etusivultamme >>

Ilmaisvihje: 3: SJK - IFK Mariehamn

SJK:n viime kausi meni pöpelikköön, mutta seuralla on resursseja ja nyt valmentajaksi saatiin mestariluotsi Jani Honkavaara. Saako ”Honsu” SJK:n viimein pelaajabudjetin edellyttämälle tasolle myös pelikentällä? Kolmen kuukauden ylimääräinen tauko saattoi suhteessa vähiten haitata juuri SJK:ta. Kauden avauksessa SJK löi sarjanousijan 1-0, mutta FC Lahtea vastaan SJK jäi tasapeliin. SJK pääsee tähän otteluun hyvällä kokoonpanolla.

IFK Mariehamn lähti viime kauden loppusarjaan kuudennelta sijalta, eikä saanut kauden lopussa, kuin yhden tasapelipisteen jääden kuudenneksi. IFK paransi kuitenkin edellisestä kaudesta, mutta tuleva kausi on jälleen täynnä haasteita. Useamman vuoden jo saarelaisia luotsannut Lundberg lähti ja nyt uutena vetovastuussa on Lukas Syberyjski. Lisäksi pelaajistossa on nähty paljon vaihtuvuutta ja moni viime kaudella onnistunut pelaaja jätti seuran. Toisaalta tulopuolellakin on mielenkiintoisia nimiä, kuten Pelvas, Sumusalo ja Taimi. Emme pidä IFK:ta tällä kaudella aivan yhtä hyvänä, joten todennäköisin skenaario on takapakki alempaan keskikastiin. Kauden avaukssa nähtiin maali-iloittelu 3-4 Ilvestä vastaan, mutta toinen peli päättyi maalittomaan tasapeliin Hongan kassa. Myös IFK Mariehamnilla on kokoonpano terveenä.

Tämä ottelu on 1x2-jakaumaltaan pelattu melko kohdilleen, joten kierroksen kupongit kannattaa tehdä erittäin SJK-painotteisesti. Jos teet isompaa syteemihajotusta ja merkkejä riittää muualle, niin X2-tuloksien ruksiminen kannattaa aloittaa matalamaalisesta 0-0 ja 0-1 kaksikosta.

1X2-todennäköisyydet: 52,7 % - 26,5 % - 20,8 %. Parhaat yksittäiset tulokset järjestyksessä: 0-0, 1-0, 3-0, 0-1, 4-0, 4-1. Voit kierrättää myös seuraavia tuloksia riveissäsi: 3-1.Eilen meillä ja tilaajillamme oli upea päivä La Ligan toiseksi viimeisellä kierroksella:

ESBC Päivän Veto:

Päivän Veto La Liga: 3805-2 Leganes (4,70) Panos 1,4/10 (kr 4,33) Leganes on pelannut hyvin keskikastin tasolla, mutta on ollut vain erittäin epäonninen.
Tulos (0 - 2)

ESBC Pick of The Day:

Pick of The Day, FREE PICK, La Liga: Eibar -0,75 (2,81) Stake 2,9/10 (fo 2,59) Eibar weakened a lot when Orellana left the club. Still stronger than Valladolid.
Tulos (3 - 1)

ESBC Pick of The Day:

Pick of The Day, La Liga: Levante +1 (2,00) Stake 4,7/10 (fo 1,85) & Under 2,75 (2,01) Stake 0,9/10 (fo 1,94) Motivational edge maximal to Celta but still value
x
Tulos (2 - 3)

ESBC Pick of The Day:

Pick of The Day, La Liga: Granada CF 0 (2,26) Stake 1,7/10 (fo 2,18) & Under 2 (2,84) Stake 2,5/10 (fo 2,65) Granada have been good. Mallorca are the weakest.
x
Tulos (1 - 2)

Yhteispanostus oli 14,1 yksikköä ja kokonaispalautus 28,0 yksikköä.

Tänään asiakkaamme saivat Veikkausliigaan pelisuosituksen tekstiviestillä klo 12:32 ja klo 13:42 kerroinrobottimme ilmoitti kerroinpudotuksesta ottaen suosituksen samalla pois myynnistä. Peli-ideamme jäi kuitenkin yhä ylikertoimiseksi, joten vielä ehdit mukaan hyötymään siitä. Kerroinpudotukset pelisuosituksillemme ovat yleisiä ja tilaajana olet etuoikeutettujen joukossa, kun saat tekstiviestillä suosituksemme 15 min ennen kuin se tulee yleiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit ensimmäisten joukossa poimimaan parhaat kertoimet talteen.

Tilauspalvelumme:

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

 • 28,88 € / 7 viestiä
 • 88,88 € / 30 viestiä

 • Yksittäin ostettuina ESBC Päivän Veto -pelisuosituksemme maksavat aina vähintään 4,88 €, joten tilaajana säästät selvää rahaa:

 • 7 viestin tilauksella vähintään vähintään 15 %

 • 30 viestin tilauksella vähintään vähintään jopa lähes 40 %!

 • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia

 • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä

Liity tilaajaksi täältä >>

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of The Day:

 • 34,88 € / 7 picks
 • 128,88 € / 30 picks

 • ESBC Pick of the Day costs at least 5,88 € when bought individually so:

 • 7 pick subscription saves you at least 15 %

 • 30 pick subscription saves you at least almost 30 %!

 • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common decline of odds for our picks

 • As a bonus you also get free picks

Subscribe here >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi vasta, kun suosituksemme on jo tehty, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta. Tällä hetkellä aktiivisena ESBC päivän Veto Veikkausliigasta. Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä