Kategoria: Ajankohtaista

Valioliiga-vedonlyönnin etujoukkoihin 20% talletusbonuksella

Järkipeluri,

Monien lempisarja Valioliiga käynnistyi viime viikolla ja aloitti huippujalkapalloilun kauden todenteolla.

Kaudenavausmeilimme ostikko "Alkuräjähdys" oli osuva, sillä Valioliiga aloitti todenteolla myös meidän ja asiakkaidemme pelikassojen kasvattamisen - viiden yksikön kokonaispanostuksemme palautti muhkeat 16,9 yksikköä.

Nyt tarjolla jo kaksi aikaista poimintaa viikonlopun Valioliigasta. Löydät ne Pitkäveto -osion alta etusivultamme. Toinen ESBC Vetolinjana ja toinen ESBC Päivän Vetona. Liittymällä ESBC Päivän Veto -tilaajaksi saat siihen katseluoikeuden edullisemmin samantien.

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä >>

Tarkkaa Valioliiga-analyysiämme on tällä viikolla myös erinomainen paikka hyödyntää Vakio 1:ssä, jossa jopa 250 000 € ilmaista rahaa jaossa. ESBC Vakio Wizard tarjoilee jo tutulla paikallaan etusivullamme antamiemme parametrien avulla jokaiselle asiakkaallemme ainutlaatuisen haravan.

Viikkoa aiemmin käynnistynyt Ligue 1:n kausi ei alkanut yhtä onnekkaasti, mutta Valioliigan avauksen ohella pääsimme asiakkaidemme kanssa iloitsemaan sielläkin puolella tällä harvinaisen mittavalla 10,4/10 kokonaispanostuksella.

Kutsuimme Sinut kesän alussa mukaamme liittymään EM-kisojen vedonlyönnin etujoukkoihin kertoen aiemmasta mainiosta arvokisamenestyksestämme.

EM-kisat 2020 - palautusprosentti 115,6 %.

Olitko Sinäkin mukana?

Nyt kutsumme Sinut mukaamme liittymään Valioliiga-vedonlyönnin etujoukkoihin.

Valioliiga 2020-2021 - palautusprosentti 105,0 %.

Upean kauden avauksen kunniaksi tarjoamme vielä tämän viikon loppuun asti jopa 20 % talletusbonuksen, jolla pääset mukaamme edullisemmin. Saat bonuksen käyttämällä koodia Valioliiga2021 (minimitalletus 20 € - maksimi 1000 €) Voimassa 22.8. sunnuntaihin 23:59. Talleta täältä >>

Suositut SMS-tilauspalvelumme ESBC Päivän Veto ja ESBC Pick of The Day ovat selvästi edullisin ja kätevin tapa päästä pelisuositustemme kyytiin. Tilaajana saat parhaat peli-ideat ja pääset poimimaan parhaat tarjoukset ennen suositustemme yleiseen myyntiin menemistä. Suosituksia tulee Valioliigan ohella muistakin sarjoista - eduista riippuen. Tilaajana säästät myös selvää rahaa ja kestotilaajana säästösi on todella merkittävä.

Valioliigan, kuten kaikkien sarjojen, suosituksista iso osa tulee myös ESBC Vetolinja- ja ESBC We Bet -suosituksina. Sivujamme kannattaa siis seurata tilaajanakin, mikäli haluat poimia Valioliigasta enemmänkin pelisuosituksiamme.

Huolellinen ja ainutlaatuinen esianalyysimme yhdistettynä ESBC PowerAI:n kykyyn reagoida kauden edetessä nähtyihin peliesityksiin oikein - ja tarvittaessa radikaalistikin - ovat etujemme kulmakivet. Niin arvokisoissa kuin myös sarjoissakin.

Arvokisojen lyhyissä otoksissa sattumalla on suuri rooli ja yhden sarjan koko kauden mittaisissakin otoksissa onnen osuus on merkittävä. Sen sijaan tässä 19.4.2021 julkaisemassamme noin 10 000 ensimmäisen vedon välitilinpäätöksessä - kaikki pelisuosituksemme ESBC PowerAI:n 2016 lanseerauksesta lähtien - onnen osuus on valtavasti vähäisempi.

Kaikkien ESBC:n (14.4.2021 asti) julkaisemien 9 979 ESBC PowerAI -menetelmäämme pohjautuvien pelisuositusten tarjoama nettotuotto per veto on ollut 3,6 %.

Pelisuositustemme kertoimilla on myös tapana laskea kohti kerroinrajojamme ottelun alkua kohden. Vedonlyönnissä yhtenä yleisenä mittarina vetojen edullisuuden arvioimisessa käytetty ns. closing line value on myös pelisuosituksillamme mainio.

Tässä esimerkkinä jääkiekon MM-kisoista Sveitsi - Slovakia ottelu Pitkävedon puolelta:

27.5. ESBC Päivän Veto:
Sveitsi - Slovakia Yli 4,5 (1,93) Panos 4,1/10
Sveitsi yli 3,5 (3,05) Panos 1/10
Slovakia yli 2,5 (3,35) Panos 1/10 x

Jonkin aikaa tilaajillemme suosituksen lähettämisen jälkeen kahden suosituksemme kertoimet ovat "harmaana" eli Veikkaus harkitsee kertoimien pudottamista. Lisäksi Vieras yli 2,5 kerroin on tuolla hetkellä jo laskenut 3,15. Veikkaus laski kahden muunkin suosituksemme kertoimia ja lopulliset olivat 1,83 ja 2,95. Keskimäärin tilaajiemme suosituksillamme poimimat kertoimet olivat tämän ottelun kohdalla jopa noin 5 % korkeammat, kuin lopulliset kertoimet eli closing line. Vedonlyönnissä 5 % ero on valtava ja se tarkoittaa käytännössä eroa voitollisen odotusarvon vedon ja tappiollisen odotusarvon vedon välillä.

Tilaajanamme saat pelisuosituksemme 15 min ennen kuin ne tulevat yleiseen myyntiin. Näin pääset poimimaan parhaat tarjoukset talteen ennen yleisiä kerroinpudotuksia.

Suositut sms-palvelumme - helpoin ja halvin tapa hyötyä ESBC PowerAI:n hedelmistä

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

 • 28,88 € / 7 viestiä
 • 88,88 € / 30 viestiä

 • Yksittäin ostettuina ESBC Päivän Veto -pelisuosituksemme maksavat aina vähintään 4,88 €, joten tilaajana säästät selvää rahaa:

 • 7 viestin tilauksella vähintään 15 %

 • 30 viestin tilauksella vähintään jopa lähes 40 %!

 • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia

 • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä >>

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day:

 • 34,88 € / 7 picks
 • 128,88 € / 30 picks

 • ESBC Pick of the Day costs at least 5,88 € when bought individually so:

 • 7 pick subscription saves you at least 15 %

 • 30 pick subscription saves you at least almost 30 %!

 • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common decline of odds for our picks

 • As a bonus you also get free picks

Subscribe ESBC Pick of The Day here >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta. Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi.

Tähänastinen tuloksemme erittäin mittavassa viiden vuoden ja noin 10 000 vedon sarjassa ei toki ole silti tae tulevasta menestyksestä. Urheilu, taktiikat, tulosjakaumat ja vedonlyöntimarkkina elävät jatkuvassa muutoksessa. Sen takia myös tutkimus- ja kehitystyömme on jatkuvaa.

Itse uskomme tekevämme voitollista tulosta tulevaisuudessakin. Siksi pelaamme aina suositustemme ja todennäköisyysarvioidemme mukaisesti myös omilla rahoillamme - suhteellisesti hyvin mittavin ja rohkein panostasoinkin.

Jos uskot samaan kuin me, ja siihen että voimme olla Sinulle hyödyksi, niin tervetuloa mukaan!

ESBC PowerAI näki päivänvalon ja aloitti voittokulkunsa 2016 EM-kisoissa. Tämän kesän 2020 EM-kisoissa ympyrä sulkeutui - erittäin juhlavalla tuloksella.

Lähdimme myös yhtä valmiina ja luottavaisina uuteen Valioliiga-kauteenkin - toivotamme Sinut tervetulleeksi liittymään mukaamme Valioliiga-vedonlyönnin etujoukkoihin!

Seuraa meitä myös somessa:

ESBC Twitterissä

ESBC Facebookissa

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Karri Hannukkala

Hannu Seppälä

Jorma Vuoksenmaa

Assistentit

P.S. Muista, että voit hyödyntää analyysiämme myös Colossusbetsin poolipeleissä.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä