Kategoria: Ajankohtaista

Vakion SM-kisoista voitto!

Peliystävät,

kiitos teille kaikille, jotka olitte mukana ESBC:n kisaryhmässä Vakion SM-kisoissa. Joukkueemme oli lopulta kisan paras 332 pisteellä!

Joukkueemme kirkkain helmi oli Ulla Heliniemi, joka loppuun asti taisteli jopa koko henkilökohtaisen kisan voitosta, mutta jäi lopulta tie-breakereilla neljänneksi. Upea suoritus joka tapauksessa ja palkintona Valioliigamatka Jari Litmasen seurassa! Onnittelut Ullalle koko kisaryhmämme puolesta!

Olemme palkinneet ryhmämme top-10 jäsenet ESBC-krediiteillä (mikäli nimesi on listalla, mutta sinulla ei vielä ole ESBC-tiliä, niin voit luoda sen maksutta täältä. Lähetä sen jälkeen meiliä palaute@esbc.fi niin lisäämme palkintokrediitit tilillesi.)

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä!

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä