Kategoria: Ajankohtaista

Vakion SM-kisat huipentuvat!

Peliystävä,

Vakion SM-kisat ovat tuttuun tapaan sujuneet ESBC:n kisaryhmäläisiltä mallikaasti ja johdammekin koko kisaa ennen viimeistä kierrosta.

Mikä parasta, ryhmämme jäsenistä Ulla Heliniemi on jaetulla kärkipaikalla 42:lla pisteellä.

Mikäli et ole pärjännyt yhtä hyvin kuin Ulla, mutta olet silti palkintosijojen tuntumassa, kannattaa sinun tällä viimeisellä kierroksella hakea hieman valtavirrasta poikkeavaa riviä. Jos nimittäin teet suosikkipainotteisen rivin ja se sattuu osumaan 11-13 oikein, niin suurella todennäköisyydellä myös kärkiryhmällä on paljon samoja merkkejä, etkä näin ollen saa kaivattua loppukiriä aikaan.

Voit esimerkiksi yrittää vaihtomerkkiä 1X kohteeseen 13 Brentford - Middlesborough. Siinä pelikansa on ruksinut vierasjoukkue Boron suosikiksi, kun taas ESBC:n arvion mukaan Brentford on suosikki kotikentällään.

Hieman railakkaammat ohipeli-ideat löytyvät siten kohteista 3-1 Everton, 6-1 Manchester U ja 8-1 Leeds. Näissä kaikissa pelikansa Vakiossa (ja olettavasti myös Vakion SM-kisassa) on ylipelannut suosikkia ja suosikin pettäminen pudottaisi monta kilpailijaasi alemmas SM-kisoissa.

Kierroksen todennäköisin merkki löytyy ensimmäisestä kohteesta, jossa Manchester City on poikkeuksellisen iso vierassuosikki West Hamia vastaan. Sen ohittaminen näillä peliprosenteilla ei ole järkevää Vakion kaltaisessa vaikeassa yhdistelmäpelissä.

Onnea viimeiselle kisaviikolle!

Kisarivit sisään täältä

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä!

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä