Kategoria: Ajankohtaista

Vakion SM 2020

Peliystävä,

on taas se aika vuodesta kun mitellään perinteisen vakioveikkauksen mestaruudesta. SM-kisojen yhteisökisassa ESBC:n kisaryhmä on menestynyt usein ja tänäkin vuonna meillä on hyvät mahdollisuudet pärjätä kisassa. Viime vuonna voitimme ryhmällämme koko kisan!

Sinänsä SM-kisojen pistejärjestelmällä ja pitkässä juokusussa voitollisella vakioveikkaamisella on paljonkin eroa, mutta mikään ei estä pelaamasta myös SM-kisarivejä järkevästi, mikäli todennäköisyysarviot ja pelijakauma sen sallivat.

Kisassahan yritetään vain saada mahdollisimman monta merkkiä oikein, mutta jos kupongillasi kilpailee rastista kaksi yhtä todennäköistä merkkiä, niin SM-kisaan usein oikea valinta tässä tapauksessa on Vakiossa alipelatumpi merkki.

Yleisempänä strategiana hyvä ohjenuora on alkukierroksilla pelata vain kylmästi kaikista todennäköismpiä merkkejä ja sitten kisan edetessä, mikäli kärki uhkaa karata, on aika hakea erilaisuutta riveihin yllätyksistä.

Kisaan pääset mukaan täältä!. Kisaryhmämme nimi on ESBCTwitter

Voit mielihyvin pyytää myös peliystäviäsi mukaan, sillä mitä enemmän saamme ryhmäämme kisaajia, sitä paremmat mahdollisuudet kärkikymmeniköllämme on palkinnoille.

Palkitsemme kisaryhmämme parhaat lisäksi ESBC-krediitein!

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä!

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä