Kategoria: Ajankohtaista

UEFA Nations Leaguesta voittoa - voittavatko Huuhkajatkin?

Järkipeluri,

UEFA Nations League kuuluu "once in a lifetime" -kokoonpanoilla pelattaviin kultakaivoksiin, kuten arvoturnaukset ja eurocupitkin - tänään Sinäkin ehdit vielä lohkovaiheen kullanhuuhdontaan kyytiin - jopa Huuhkajien kyytiin?

Eilen juhlimme asiakkaidemme kanssa lähes täydellistä iltaa UEFA Nations Leaguessa näiden myötä:

ESBC Pick of the Day:
Netherlands 0 (1,89) Stake 9/10

ESBC Pick of the Day:
Denmark 0 (2,37) Stake 5/10

ESBC Pick of the Day:
Free pick for subscribers
Moldova -1,75 (1,93) Stake 5/10 / -

ESBC Päivän Veto:
Puola -0,5 (2,78) Panos 3,9/10

Huuhkajien elintärkeä taisto tarjoaa etua niin Monivedossa, 10 000 € ilmaisen rahan Tulosvedossa, kuin myös kansainvälisillä markkinoilla.

Mestarien liigan ja Europa-liigan menestyksestämme voit lukea lisää aiemmasta artikkelistamme - We are The Champions - UCL:ssä huima avaus & Liiga alkaa. Eurocupeissa kuten arvoturnauksissakin ESBC PowerAI:n ainutlaatuiset ominaisuudet arvioida kokoonpanojen pelivoimaa pääsevät erityisesti oikeuksiinsa.

Kestotilaajaksi liittymällä saat illan molemmat ESBC Pick of The Day -suosituksemme (Huuhkajien ottelu sisältäen tulosvetokerroinrajat sekä Unkari - Italia) käyttöösi vain 4,3 € / kpl hintaan, kun yksittäisostoina hinnat ovat 6,88 € ja 7,88 € - yhteensä siis 14,76 € vs kestotilauksella 8,6 € = säästät siis nyt tilaamalla heti yli 6 € / yli 40 % suositustemme hinnasta. Saat saman tien katseluoikeuden etusivultamme 'International products' -osion alta löytyviin pelisuosituksiin. Tilaajaksi voit liittyä tästä:

Liity ESBC Pick of The Day -tilaajaksi täältä

Huom! Jos liityt tilaajaksi nyt, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi saman tien etusivultamme.

ESBC Mini-Mani-Moni tarjoilee ESBC PowerAI -analyysiin perustuvat pelisuositukset illan Nations Leaguen SuperMonivetoon, jossa Huuhkajien ohella erinomainen peli-idea myös jalkapallon jättiläisten Englannin ja Saksan kohtaamiseen. Löydät ESBC Mini-Mani-Monin tutusti 'Moniveto' -osion alta etusivultamme.

Tähänastinen yli 103 % palautuksemme per veto - erittäin mittavassa kaikki historian ESBC PowerAI -suositukset sisältävässä noin 13 000 vedon otoksessa - ei ole toki tae tulevasta menestyksestä. Urheilu, taktiikat, tulosjakaumat ja vedonlyöntimarkkina elävät jatkuvassa muutoksessa. Sen takia myös tutkimus- ja kehitystyömme on jatkuvaa.

ESBC PowerAI on säännöllisesti voittanut vedonvälittäjät todennäköisyysarvioiden tarkkuudessa myös pelisuosituksia syvällisemmissä ja kattavammissa uskottavuustutkimuksissamme.

Itse uskomme tekevämme voitollista tulosta tulevaisuudessakin. Siksi pelaamme aina suositustemme ja todennäköisyysarvioidemme mukaisesti myös omilla rahoillamme - suhteellisesti hyvin mittavin ja rohkein panostasoinkin.

Lisäapua pelimenestykseesi voisi teoriassa tuoda Sportmarket. Se on betbroker-palvelu, joka toimii samaan tapaan kuin hotellien, lentojen tai lainakorkojen kilpailutuspalvelut. Sivusto etsii vedolle maksimikertoimen, eikä tiliä suljeta pelimenestyksen myötä. Pelikassa olisi yhdessä paikassa, mikä helpottaisi käytännön asioita.

Lisäksi kun teoriassa saisit aina maailman parhaan tarjouksen, niin korkoa korolle -ilmiö auttaisi Sinua pitkässä juoksussa valtavasti.

Lue uusin vedonlyöntioppia -artikkelimme asiasta, joka konkretisoi hyödyn suuruuden:

My Way blogista voit seurata Jorma Vuoksenmaan pelimenestystä Sportmarketin myötävaikutuksella:


Suositut sms-palvelumme - helpoin ja halvin tapa hyötyä ESBC PowerAI:n hedelmistä

Pitkävetoon ESBC Päivän Veto:

 • 28,88 € / 7 viestiä

 • 78,88 € / 21 viestiä

 • 88,88 € / 30 viestiä

 • Yksittäin ostettuina ESBC Päivän Veto -pelisuosituksemme maksavat aina vähintään 4,88 €, joten tilaajana säästät selvää rahaa:

 • 7 viestin tilauksella vähintään 15 %

 • 21 viestin tilauksella vähintään 23 %

 • 30 viestin tilauksella vähintään jopa lähes 40 %!

 • Saat pelisuosituksemme tekstiviestinä 15 min ennen kuin se menee julkiseen myyntiin sivuillemme. Näin ehdit poimia parhaat tarjoukset talteen ennen kerroinpudotuksia

 • Bonuksena saat lisäksi ilmaisvihjeitä

Liity ESBC Päivän Veto -tilaajaksi täältä >>

Kansainvälisille markkinoille ESBC Pick of the Day:

 • 34,88 € / 7 picks
 • 128,88 € / 30 picks

 • ESBC Pick of the Day costs at least 5,88 € when bought individually so:

 • 7 pick subscription saves you at least 15 %

 • 30 pick subscription saves you at least almost 30 %!

 • You get our recommendations as SMS 15 min before it goes to public sale on our site. So you can cherry-pick the best odds before common decline of odds for our picks

 • As a bonus you also get free picks

Subscribe ESBC Pick of The Day here >>

Huom! Jos liityt tilaajaksi, kun suosituksemme on jo aktiivisena, et saa enää tekstiviestiä pelikohteestamme, mutta pääset katsomaan sitä tilaajana ilmaiseksi etusivultamme. ESBC Päivän Veto löytyy Pitkäveto -osion alta ja ESBC Pick of the Day International products - osion alta. Tällä hetkellä aktiivisena UEFA Nations Leagueen 2 x ESBC Pick of The Day. Sivuillamme olevasta pelisuosituksesta näet aina myös paljon lisätietoja, jotka eivät ytimekkääseen tekstiviestiin mahdu. Tilitapahtumistasi näet myös tilaajana aina kaikki aktiiviset (ja vanhat) ESBC Päivän Veto & ESBC Pick of the Day -suosituksesi.

Tervetuloa mukaamme järkivedonlyönnin etujoukkoihin!

ESBC – Yhdessä enemmän peleistä

Karri Hannukkala

Hannu Seppälä

Jorma Vuoksenmaa

Assistentit

Seuraa meitä myös somessa:

ESBC Twitterissä

ESBC Facebookissa

P.S. Myös ravivihjeitämme kannattaa seurata, niin somessa kuin sivuillammekin:

ESBC Twitterissä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä