Kategoria: Ajankohtaista

UCL: Manchester City - Lyon

Manchester City lähti Valioliigaan selvänä mestarisuosikkina. Joukkue myös lunasti korkeat odotukset ja oli ESBC PowerAI xG-lukemilla mitattuna selkeästi sarjan vahvin joukkue. Vain Liverpoolin satumainen onni johti siihen, että mestaruus karkasi Cityltä aikaisessa vaiheessa ja eroa tuli lähes huimat 20 pistettä. Cityn hyökkäspeli on selvästi Valioliigan vahvinta ja joukkue pelaa hyvin maalirikasta jalkapalloa. City on Mestarien liigankin ESBC PowerAI ratingissä yhä ykkösenä ja otteet viime kierroksella vahvaa Real Madridia vastaan olivat erittäin vakuuttavat myös.

Lyon lähti Ligue 1:seen tutusti selkeästi ylivoimaisen PSG:n vahvimpana haastajana. Otteet eivät vastanneet noita odotuksia, joskin kesken jääneen kauden sijoitus 7.piti sisällään rutkasti huonoa onneakin, ja “oma” 2.sija olisi ollut oikeutettu. Huomionarvoista kaudessa oli se, että joukkue pelasi todella matalamaalista jalkapalloa - ero edellisen kauden maalirikkaaseen pelityyliin oli harvinaisen radikaali. ESBC PowerAI reagoikin nopeasti radikaaliin muutokseen jo alkukaudesta ja joukkue olikin erinomainen “under”-ideajoukkue läpi kauden. Erityinen kunniamaininta siitä, että ESBC PowerAI tunnuslukujen mukaan Lyonin puolustus oli jopa hitusen pitävämpi kuin pelivoimaltaan ylivoimaisella PSG:llä.

City hyötyy paremmasta pelituntumasta ja tasoerokin ESBC PowerAI ratingissä on maksimaalinen jatkoon päässeistä joukkueista. City lähteekin peliin suursuosikkina, vaikka Agueron puuttuminen syökin Cityn maalintekovoimaa ja pudottaa maaliodotusta, joka on suosikkiasemaan nähden maltillinen.

Otteluun löytyy hyviä ylikertoimia Pitkävedosta ESBC Päivän Vetona ja Monivedonkin puolella ottelu tarjoilee upean peli-idean. Mikä parasta, niin Pitkävedon ja Monivedon edut muodostavat mainiosti toisiaan tukevan pelikokonaisuuden.

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä