Kategoria: Ajankohtaista

UCL: Lyon - Bayern München

Lyon lähti Ligue 1:seen tutusti selkeästi ylivoimaisen PSG:n vahvimpana haastajana. Otteet eivät vastanneet noita odotuksia, joskin kesken jääneen kauden sijoitus 7.piti sisällään rutkasti huonoa onneakin, ja “oma” 2.sija olisi ollut oikeutettu. Huomionarvoista kaudessa oli se, että joukkue pelasi todella matalamaalista jalkapalloa - ero edellisen kauden maalirikkaaseen pelityyliin oli harvinaisen radikaali. ESBC PowerAI reagoikin nopeasti radikaaliin muutokseen jo alkukaudesta ja joukkue olikin erinomainen “under”-ideajoukkue läpi kauden. Erityinen kunniamaininta siitä, että ESBC PowerAI tunnuslukujen mukaan Lyonin puolustus oli jopa hitusen pitävämpi kuin pelivoimaltaan ylivoimaisella PSG:llä. Vahvaa Cityä vastaan puolustus oli tosin täysin jyrän alla ja 3-1 voittolukemat olisivat pelitapahtumien valossa kuuluneet Citylle.

Bayern München lähti Bundesliigaan totutusti ylivoimaisena mestarisuosikkina ja lähes odotetun vakuuttavasti joukkue myös mestaruuden voitti. Bayern pelaa hyvin maalirikasta jalkapalloa. Peliesitykset toissa kierroksella Chelsea vastaan olivat täysin ylivoimaisia ja upean pelivireen löytänyt Bayern lähti takellellutta Barcelonaakin vastaan peliin poikkeuksellisen selvänä suosikkina. 2-8 loppulukemat olivat toki jotain täysin odottamatonta, mutta pelitapahtumienkin valossa Bayern murskasi Barcelonan täydellisesti.

Lyonin kauden aikana vakuuttanut puolustus on ollut nyt pitkän koronatauon jälkeen helisemässä Mestarien liigassa ja Bayern puolestaan on pelannut täysin ylivoimaisella ja huiman maalirikkaalla tasolla. Ottelu pelataan Lissabonissa, joten kummallakaan ei ole kotietua. Bayern München lähtee otteluun suursuosikkina ja maaliodotus on välierään hyvin korkea.

Ottelu tarjoilee maailmalta hyvän peräti kolmen vedon pelikokonaisuuden, joka tarjolla ESBC Pick of The Day -suosituksena:

Ottelu avaa myös erittäin edullisen Monivedon, jossa se tarjoilee toisen kantavista peli-ideoista:

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä.

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä