Kategoria: Ajankohtaista

Solvallan historiallisesta jackpotista yli 34 000 € !

Solvallan historiallisesta 6 m€ jackpotista yli 34 000 € lunastukset!

Solvallassa ravattiin 24.9.2022 historiallinen T75-kierros, jossa oli lisärahaa poikkeuksellisen paljon - peräti kuusi miljoonaa euroa. Tiesimme, että kierroksesta tulee matemaattisesti erityisen edullinen. Lähtöjen tutkimisen myötä havaitsimme myös, että jo rakenteellisesti kierros näytti erinomaiselta ja peli-ideoita oli paljon. Huipputasokkaat lähdöt kruunasivat hienon ravilauantain ja sijoitimme rohkeasti kierrokselle rahaa erilaisten systeemien muodossa.

Avauskohteessa otimme kantaa pitkään seuraamamme Santos de Castellan puolesta ja nostimme alustavasti 18 % pelatun hevosen A+ -osastolle. Hevonen oli jo edellisellä kerralla ollut meillä ylipainossa antaen hyvät lunastukset. Sitkeä, Harper Hanoversin hyvä kuudes oli tälläkin kertaa todennäköisin keulahevonen. Matkan aikana kuitenkin kauhistelimme, kun keulahevosemme kellotti avauspuolikkaalle 07,9 ja kierroksen 10,7 – täydellä matkalla pronssidivisioonassa! Hevonen näytti kuitenkin huippuhyvältä ja pakeni raatavan matkavauhdin jälkeen ylivoimavoittoon. Kierros lähti käyntiin erinomaisesti pelejämme ajatellen. Olimme myös sanoneet vihjetuotteessamme: ”Avauskohteessa on kaksi hyvää A-hevosta, joten ensimmäisen lähdön voi yrittää selvittää kapeasti niillä, jolloin avauskohteen osumistodennäköisyys on noin 60 %”.

Toisen kohteen olimme pelanneet aika neutraalisti, mutta leveästi. Parhaat lukemat tehneet Roll Control ja Fat Rabbit jäivät A-hevosiksi. Roll Control kiihdytti keulaan ja hallitsi loppuun saakka, vaikka hyvän juoksun tehnyt Fat Rabbit kirittikin lopussa tätä.

Kahden A-hevosen jälkeen aloimme pikkuhiljaa toivoa yllätystä. Kolmannessa kohteessa suursuosikiksi oli pelattu Örjan Kihlströmin ohjastama parin vuoden takainen Derby-voittaja Hail Mary. Suosikki oli meillä kyllä A-hevosena, mutta pidimme sitä hieman ylipelattuna, koska se oli pelikansan pankki ja ohjastajana toimi koko kansan suosikki Örjan. Myöskään hevonen ei ollut suorittanut aivan parhaalla tasollaan viime starteissaan. Suosikki pääsi keulaan ja sai vetää mielensä mukaan, mutta iloksemme C-yllättäjämme Brother Bill kehitti käsittämättömän kirin: 07,5/v500m, josta loppusuora 05-lukemia. Suosikki oli lyöty, ja rivin ensimmäinen pikkuyllättäjä nosti voitto-osuuksia mukavasti.

Neljännessä kohteessa tammojen Oaksissa otimme rohkeasti kantaa Nurmoksen hevosten puolesta:Markkina tuntui jostain käsittämättömästä syystä hylkivän #1 Aurelia Express:a, vaikka se oli avannut karsinnassa kovaa ja spurtannut lopussa iloisesti voittoon. Tälläkin kertaa tiedossa oli hyvä juoksu sisäradalla. Itse finaalissa ideamme avasi keulaan, veti reipasta ja kesti lähes voittoon asti! Onneksemme ainoastaan ylipainossa meillä ollut 2 BonneWille W.I. tuli johtavan rinnalta niukasti ohi – A+ -hevosemme kaksoisvoittoon ja T75-systeemit jatkoivat hyvissä kantimissa.

Viidennen kohteen pelasimme leveästi ilman suuria kannanottoja. Yli 50 % suosikki Viva la Vida Face oli meillä kuitenkin alipainossa, koska se oli ollut viime startteihin hermoileva ja painoi ohjille. Nämä merkit eivät useimmiten mene kertoimiin, mutta realisoituvat hevosilla kuitenkin yllättävän usein. Itse startissa suosikki pääsi keulaan, mutta ravi näytti – kuten ennakoitua, alusta asti hapuilevalta. Viimeisellä takasuoralla epävarmuus alkoi realisoitua ja loppukaarteen alussa tuli odotettu laukka. Kanuunajuoksun tehnyt, meillä D-yllättäjänä ollut 3,50 % pelattu Robthebank lennähti kovalla loppuvedolla voittoon. Tämä varmisti sen, että 7-oikein rivi tulee palauttamaan erinomaisesti.

Yksi ravipäivän odotetuimmista lähdöistä oli Kriterium-finaali, jossa meillä oli ylipainossa suosikki Bedazzled Sox. Pienimmissä systeemeissä käytimme sitä varmanakin. Epäonneksemme suosikki otti heti alussa lähtölaukan jääden kymmeniä metrejä. Hevonen teki kuitenkin kanuunaesityksen ja oli neljäs maalissa, häviten ainoastaan muutaman hevosenmitan voittaneelle Xanthis Harveylle. Voittajahevonen kiersi meillä C-yllättäjänä ja vaikka markkina oli meitä myönteisempi hevosen suhteen, jatkoivat silti systeemimme päätöskohteeseen.

Päätöskohteessa tarvitsimme 7-oikein lunastukseen A-hevosen. Systeemeissämme meillä kiersi A-hevosina erinomaisia rexratingeja tehnyt High on Pepper ja Harper Hanovers:n kolmonen Amalencius B.B. Todennäköisyytemme osua (omien arvioidemme pohjalta) oli noin 1/3. Toinen A+ -hevosistamme, High on Pepper pääsi onneksemme hakemaan alussa keulapaikan. Tämän jälkeen saimme jännittää aivan maalipaalulle asti kun Robert Berghin Laredo Boko kiritti keulahevostamme aivan loppuun saakka – häviten tälle ainoastaan kymmeniä senttejä. High on Pepper kruunasi ravilauantaimme. 7-oikein tulos palautti systeemillämme tarkalleen 34 081 €. Olimme ottaneet vahvasti kantaa A-hevostemme puolesta vaatien niitä vähintään 4 kappaletta. Lopputulos on usein toteutuneen kaltainen, kun tähän yhdistetään 1–2 yllättäjää.Mitä nuo A-, B-, C- ja D-hevoset sitten ovat?

Allakuvakaappaus vihjetuotteestamme, jossa kuvaamme eri rankingien merkitykset.Hyviä suosikkeja tai ideoita haluamme yleensä vähintään 4 kappaletta varsinkin 75-kierroksilla. C- ja D-yllättäjiä kannattaa viljellä rohkeasti ja sallia näihin B-hevosia järkevissä määrin – normaalisti 0–3 kpl. Tärkeää on ottaa kantaa ja painottaa ideoita, jotta ei tule pelanneeksi samanlaisia rivejä kuin pelikansa. Joskus ideat voittavat, useimmiten häviävät. Mutta pitkässä juoksussa ideat palkitsevat, vaikka vaikeissa kombinaatiopeleissä tappioputket voivat olla pitkiä. Rankingien avulla hajotuksista saa järkeviä, koska ylihelpot ja toisaalta myös ylivaikeat rivit saa karsittua pois.

Miksi sijoittaa T-pelien lisärahakierroksille?

T-pelien jackpot-kierrokset ovat usein matemaattisesti todella edullisia, joskin vaikeita pelejä. Matemaattinen palautusprosentti nousee usein lisärahan ansiosta kymmeniä prosentteja, jolloin jo yksinkertaisilla, mutta fiksuilla menetelmillä voi voittaa odotusarvoa. Menetelmillä tarkoitamme erityisesti pelien hajottamista ja riskin kantamista edullisten, vaikeusasteeltaan järkevien hevosten kautta. Pelejä kannattaa myös pelata kimppana, koska vaikeusaste on korkea.

Milloin T-pelien lisärahakierroksia on?

Lisärahallisia kierroksia on Ruotsissa usein arkipäivisin T64-peleissä, mutta isoimmat jackpotit keskittyvät viikonloppujen T75-kierroksille. Suomessa jackpotit ovat yleensä joko keskiviikkoisin T65-pelissä tai lauantaisin T75-kierroksella. Suomen lisärahan määrä on usein pienempi, mutta matemaattisesti nämä ovat kuitenkin edullisia pelejä, koska ylimpään voittoluokkaan pelaaminen on mahdollista. Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi T75-peli (pelkästään ylimpään voittoluokkaan pelattuna) palauttaa rivin 7-oikein arvon 2,5-kertaisena!

Turussa ravataan 8.10.2022 T75-kierros, jossa lisärahaa on tarjolla noin 164 000 euroa. Suomen pienet vaihdot ja ylimmän voittoluokan pelaamisen mahdollisuus tekevät kierroksesta pelillisesti herkullisen. Myös lähdöt ovat hienoja - tiedossa on muun muassa Pohjoismaiden mestaruus, jossa hallitseva suursuosikki, ravikuningas Evartti kohtaa hirmukuntoisen Vixelin. Aiomme jälleen pelata kierrokselle isoa pottia toivoen ja hienosta raviurheilusta nauttien. Pelaamme samoilla rankingeilla, jotka löydät halutessasi vihjetuotteestamme:

ESBC - Yhdessä enemmän peleistä

ESBC:n kanssa enemmän iloa vedonlyönnistä

ESBC:n voittamisen resepti perustuu Suomen tunnetuimman vedonlyöntisijoittajan Jorma Vuoksenmaan tutkimustuloksiin ja yli 30 voitollisen vuoden kokemukseen vedonlyönnistä. Jorma Vuoksenmaa ja ESBC:n työntekijät pelaavat samaan analyysiin perustuen samoja kohteita kuin asiakkaamme.

ESBC:n Internet-sivustolta peliharrastajat ja -sijoittajat saavat päivittäin ajankohtaiset sijoitusneuvot Pitkävetoon, Monivetoon, hevospeleihin ja Internet-vedonlyöntiin. ESBC ylläpitää kykyään parantaa asiakkaittensa menestystä yliopistotasoisella tutkimuksella pelisijoittamisesta ja urheilusta.

 

Uutiset ja blogitekstit RSS-syötteenä